FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitarSA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarSA » 10 feb 2015, 20:29

Samo da pozelim Ameru sve naj u daljnjoj karijeri. Poznajem ga dugo vremena i mogu reci da je pravi profesionalac i pravi sportista u svakom smislu. Oni koji ga pozanju mogu to potvrditi. Za takve ljude se obicno kaze da bi uspio cime god da se bavio u zivotu. Nevjerujem da ce se dovoditi neki stoper al sam misljenja da se za pola para od transfera Amera mogao dovesti stoper iz Latinske Amerike da gori. Vjerujem u ljude u upravi i mene kao navijaca ne zanima kolika je cjena bilo koga i kolika mu je plata i sl. Moje je da budem na trebini i podrzim klub a oni kao clanovi naseg kluba znaju sta i je ciniti. Jos jednom sve naj Amere

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 feb 2015, 20:31

ako hocemo duplu krunu i iskorak u Evropi,Sarajevu trebaju 2 kvalitetna stopera! Mihojevica postepeno uvoditi i za 2-3 godine mozda i bude prvotimac,ko zna,ali trenutno to ne moze biti! ionako smo imali dosta losu odbranu,to nam je bio najlosiji dio tima, i da je Dupovac ostao,Sarajevu je bio potreban jedan vrhunski stoper za nesto vise... sredina i napad su nam ko beton,golman i odbrana ubjedljivo najslabiji dio tima,cak i za domace lige!..

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 10 feb 2015, 20:33

pitarSA je napisao/la:Samo da pozelim Ameru sve naj u daljnjoj karijeri. Poznajem ga dugo vremena i mogu reci da je pravi profesionalac i pravi sportista u svakom smislu. Oni koji ga pozanju mogu to potvrditi. Za takve ljude se obicno kaze da bi uspio cime god da se bavio u zivotu. Nevjerujem da ce se dovoditi neki stoper al sam misljenja da se za pola para od transfera Amera mogao dovesti stoper iz Latinske Amerike da gori. Vjerujem u ljude u upravi i mene kao navijaca ne zanima kolika je cjena bilo koga i kolika mu je plata i sl. Moje je da budem na trebini i podrzim klub a oni kao clanovi naseg kluba znaju sta i je ciniti. Jos jednom sve naj Amere
imamo stopera koji ce ako Bog da prodajom prekucati transfere cimirota, duljevica, radovca ;)

bosna_s ne znam gledas li atletiko madrid, protiv reala u pobjedi 4-0 stopera je igrao momak od 19 godina

Matko vec ima preko 20 utakmica u premjer ligi, a po onome sto stize iz nasih redova, marko je potencijal kakav se rijetko vidi... i da, siguran sam da ce igrati u prvoj postavi, duboko se nadma tome, tu je i kovacevic kao stoper a i baric to znajako dobro odigrati

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 feb 2015, 20:36

bosnas_ je napisao/la:ako hocemo duplu krunu i iskorak u Evropi,Sarajevu trebaju 2 kvalitetna stopera! Mihojevica postepeno uvoditi i za 2-3 godine mozda i bude prvotimac,ko zna,ali trenutno to ne moze biti! ionako smo imali dosta losu odbranu,to nam je bio najlosiji dio tima, i da je Dupovac ostao,Sarajevu je bio potreban jedan vrhunski stoper za nesto vise... sredina i napad su nam ko beton,golman i odbrana ubjedljivo najslabiji dio tima,cak i za domace lige!..
Mi od Mihojevića za dvije - tri godine treba da zaradimo nešto. Slažem se da niej baš pametno da se on sad od početka ove polusezone gura u prvih 1, treba to postepeno. Alli od naredne sezone treba da bude stoper koji će odigrati 50-60 % utakmica.
On će u aprilu napuniti 19 godina, idealne godine za debi. Islustva koliko toliko ima.

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 10 feb 2015, 20:37

Da se jos osvrnem na price kako bi nam onaj skretnicar valjao po meni to je naj vic koji sam cuo u zadnji 7 dana, Ljudi samo skontajte da je jedan Ibricic odbijen hladno a on je ma ne znam Xavi Alonso za skretnicara. To sto je on dole dobar pokazuje samo kako su oni tanki. To je moje misljenje mozete i ne morate se sloziti s tim

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 10 feb 2015, 20:39

Čitam ovde neko je napisao nema insajderskih imaš pod temu FKS opšte jedan momak manijak je napisao da se pregovara sa turskim sponzorom i da je Amer u Turskoj na završnim pregovorima oko transfera i da se radi o cifri oko 300 k eurica tako da ne podcjenjujte svakoga Amer nek mu je sretno al nije neka klasa igrač i opet uzele su se pare ogromne za igrača kojem ističe ugovor tako da super njemu nek je sretno i sve najbolje... Što se tiče kapiten već vam je dokazano ko je novi kapiten i to je tatko i slažem se da on treba da bude čovjek koji glavom na nogu ide koji je dobio od nas nagradu Ismir Pintol... To sve govori kakv je igrač kakvo srce ima i koliko je spreman učiniti sve za ekipu... I po meni još nešto najveće pojačanje je uprava pa Kodro ostali su irelevantni ako Bog da grupna faza je naša :-)

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 10 feb 2015, 20:41

hilmo je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:ako hocemo duplu krunu i iskorak u Evropi,Sarajevu trebaju 2 kvalitetna stopera! Mihojevica postepeno uvoditi i za 2-3 godine mozda i bude prvotimac,ko zna,ali trenutno to ne moze biti! ionako smo imali dosta losu odbranu,to nam je bio najlosiji dio tima, i da je Dupovac ostao,Sarajevu je bio potreban jedan vrhunski stoper za nesto vise... sredina i napad su nam ko beton,golman i odbrana ubjedljivo najslabiji dio tima,cak i za domace lige!..
Mi od Mihojevića za dvije - tri godine treba da zaradimo nešto. Slažem se da niej baš pametno da se on sad od početka ove polusezone gura u prvih 1, treba to postepeno. Alli od naredne sezone treba da bude stoper koji će odigrati 50-60 % utakmica.
On će u aprilu napuniti 19 godina, idealne godine za debi. Islustva koliko toliko ima.
mihojevic je najveci potencijal nase lige,,,za dvije do tri godine,,to ce biti najveci transfer u nasoj ligi,,vec sada se interesuju neki klub iz lige petice i jos jedan,,nebitno koje lige,,,samo opusteno :D :D :D :D

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 10 feb 2015, 20:41

A nama dobro je :kafa:
Ti si opet šampion !

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 10 feb 2015, 20:43

pitarSA je napisao/la:Da se jos osvrnem na price kako bi nam onaj skretnicar valjao po meni to je naj vic koji sam cuo u zadnji 7 dana, Ljudi samo skontajte da je jedan Ibricic odbijen hladno a on je ma ne znam Xavi Alonso za skretnicara. To sto je on dole dobar pokazuje samo kako su oni tanki. To je moje misljenje mozete i ne morate se sloziti s tim
:tokralju: :kafa: :thumbup: :clap: :D :D :D

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 feb 2015, 20:44

Para na paru, uš na fukaru!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 10 feb 2015, 20:44

Head je napisao/la:Marko Mihojevic ima 25 utakmica u premijer ligi, dakle nije bas toliko ni neiskusan.
?

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 10 feb 2015, 20:46

ko je istina za onog Aganspahica sto je u Osjek otuso da je to 200 00 e i onda ova sad od Amera oko 300 000 e na 2 igraca zarada milion maraka... hahaha koji su itakako nadoknadivi, pogotovo ovaj prvi. Mada sumnjam da su tolike pare za prvog. Ali kakv je fudlbal biznis kad imas dobre temelje kluba. Pare se okrecu ko na rigispiru :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 10 feb 2015, 20:49

Zar nije Aganspahić otišao kao slobodan igrač? Otkud ta informacija?

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 feb 2015, 20:49

SiouxLukavac je napisao/la:
Head je napisao/la:Marko Mihojevic ima 25 utakmica u premijer ligi, dakle nije bas toliko ni neiskusan.
?
Igrao brate za prvi tim Leotara ;)
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 feb 2015, 20:51

@farukzidan
Upravo to, momka treba pomalo uvoditi u ovoj polusezoni a naredne sezone da bude, hajmo reći, skoro standardan. Griješit će on svi su griješili u prvim utakmicama, ali to je jednostavno put kojim moraš proći. Imao je nekoliko pogrešnih pasova i ispadanja u ovim prijateljskim, ali kako na drugi način steći iskustvo. Bitno je da mu te njegove greške ne stvaraju pritisak nego da samo gura naprijed.
Ista stvar je i sa Anđušićem, mada će njemu biti mnogo teže, konkurencija mu je paklena.
@pitarSA
Koliko god on bio dobar, a neki kažu da jeste, sve i jedan igrač sredine terena koje mi imamo su bolji od Tomića, možda je rame uz rame sa Purićem. Ima jedan razlog zašto bih ga ja možda vidio kod nas, ali zadržat ću to za sebe a objelodanit ću sa zadovoljstvom ako dođe :mrgreen: ;)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 10 feb 2015, 20:51

Ado76 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:
?
Igrao brate za prvi tim Leotara ;)
Hvala na informaciji druže. :thumbup:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 feb 2015, 20:52

Kakvih ba 200 000 eura za aganspahica, to je bila zajebancija na infu, za njega ako smo uzeli 10 km dobro je :lol:
Pyro is not a crime !

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 feb 2015, 21:01

BordoArmy88 je napisao/la:Para na paru, uš na fukaru!
:lol: :lol: Ovo kako je krenulo Amidža ce do kraja godine vratiti sve ulozeno u nas :mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 10 feb 2015, 21:10

hilmo je napisao/la:@farukzidan
Upravo to, momka treba pomalo uvoditi u ovoj polusezoni a naredne sezone da bude, hajmo reći, skoro standardan. Griješit će on svi su griješili u prvim utakmicama, ali to je jednostavno put kojim moraš proći. Imao je nekoliko pogrešnih pasova i ispadanja u ovim prijateljskim, ali kako na drugi način steći iskustvo. Bitno je da mu te njegove greške ne stvaraju pritisak nego da samo gura naprijed.
Ista stvar je i sa Anđušićem, mada će njemu biti mnogo teže, konkurencija mu je paklena.
@pitarSA
Koliko god on bio dobar, a neki kažu da jeste, sve i jedan igrač sredine terena koje mi imamo su bolji od Tomića, možda je rame uz rame sa Purićem. Ima jedan razlog zašto bih ga ja možda vidio kod nas, ali zadržat ću to za sebe a objelodanit ću sa zadovoljstvom ako dođe :mrgreen: ;)
Ko je pratio pripreme ove,,,ali u cjelosti,,zna sta zelim reci,,,sve ovo sto se desava u zadnjih par dana nije nista slucajno,,mihojevic ce iskoristiti svoju priliku u tom sam bas siguran,,,uvjericemo se svi,,,samo opusteno

Aganspahic,,,nije otisao besplatno a nije ni cifra koja se ovdje pominje,,,ima naknada za treniranje plus lova za transfer,,uglavnom solidne su pare,,,pozz

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 10 feb 2015, 21:13

Mihojevica u vatru, dosta on moze nauciti od Tatka. ;)
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.