Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Onda je do mene
Fekir dogovorio sa Lyonom da se opet otvore pregovori
Fekir dogovorio sa Lyonom da se opet otvore pregovori
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

- još desetka ( vjerovatno fekir ) i moja želja je još jak stoper
- Matipu i Gomezu ne vjerujem ni sekunde, Lovren na nešto i liči, Klavana je Klopp valjda doveo iz neke zajebancije

Da Dejo nije clan Liverpoola sad bi neki davali i 70 miliona za njega, samo da dodje
Lovren je uvijek imao potencijal, ali kad je on naviko kiksati kad se najmanje nadas i sve unistiti, ali opet ja sam zadovoljan sa njim sad kad je dosao VVD, i nemamo mi problem sa stoperima, sve dok su ona telad na golu, dzaba nama Maldini i Nesta...nama treba golman, ni Karius ni Mignolet nemaju sta traziti u Liverpoolu ako zelis biti konkurent...
Podrzavam dolazak Xerdana, za te pare nije nikakav rizik, a mozemo dobiti mnogo...
Ingsa i Solankea sto prije otjerati, i to ce biti pojacanja...

Lovren je uvijek imao potencijal, ali kad je on naviko kiksati kad se najmanje nadas i sve unistiti, ali opet ja sam zadovoljan sa njim sad kad je dosao VVD, i nemamo mi problem sa stoperima, sve dok su ona telad na golu, dzaba nama Maldini i Nesta...nama treba golman, ni Karius ni Mignolet nemaju sta traziti u Liverpoolu ako zelis biti konkurent...
Podrzavam dolazak Xerdana, za te pare nije nikakav rizik, a mozemo dobiti mnogo...
Ingsa i Solankea sto prije otjerati, i to ce biti pojacanja...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Đerdan bi trebao biti završen ovaj vikend. SP će se završit tako da će se pažnja usmjeriti prema Fekiru.
Sve manje imam nade da će se dovesti neki golman. Naše glavne mete očigledno ne možemo dobiti u ovom trenutku tako da smo osuđeni na šminkera iz Mainza i sljedeću sezonu.
Grujić će u Kardif na pozajmicu, što je po meni super. Vjerujem da će naši mozgovi staviti klauzulu da mora odigrati određen broj utakmica u PL.
Imat će šansu da se dokazuje svakog vikenda i bit će više na očima javnosti nego u Championshipu.
Harry će pretpostavljam negdje na pozajmicu. (Stoke u dealu za Đerdana)
Ojo- loan
Kent- loan
Ben- loan
Brewster bi mogao dobiti iznenađujuću minutažu u jednom dijelu sezone.
Markec- loan (spominjao se Olympiakos koji bi plaćao 2m od 2.5m ukupne plate. Liverpool želi da neko preuzme cijelu platu.)
Ings- prodaja. (Povratak u Barnley se pominjao al' se to utišalo. Vjerujem da može naći angažman u EPL-u.)
Sturridge- enigma. (Vjerujem da bi 90% nas htjelo da Dani ostane zdrav i bude prva opcija sa klupe. Bolje on nego Solanke reklo bi se. On nije zadovoljan takvim statusom, što takva klasa i ne bi trebala biti. Sumnjam da će se pozajmice uzimati u obzir. Ukoliko bude odlazak, bit će permanentni. Nažalost.)
Solanke- neće mrdnut.
Origi- prodaja, nadam se. (Pokazao je da može da bljesne, talenta ima na pretek al' ga ovdje ne može pokazati. Ne vidim njegovu budućnost u klubu, iako bi ga jedan dio mene rado zadržao umjesto Solankea. Nadam se da će se riješiti njegovog ugovora za stalno, obzirom da pozajmice nisu donijele ništa ni njemu ni nama.)
Mignolet- prodaja (Ukoliko se golman ne kupi, a neće, Ward će biti prekomandovan u drugog golmana tako da za Migsa mjesta nema. Uzet će se solidnih par miliona za njega. Vjerujem da ima ekipa voljnih dati bar £5m za njegove (medvjeđe) usluge.)
Mislim da bi moglo doći do neke iznenadne prodaje ( Klavan, Moreno..) iako su u ovom trenutku bliži ostanku.
Ako se sjetim još nekoga, editujem.
Sve manje imam nade da će se dovesti neki golman. Naše glavne mete očigledno ne možemo dobiti u ovom trenutku tako da smo osuđeni na šminkera iz Mainza i sljedeću sezonu.
Grujić će u Kardif na pozajmicu, što je po meni super. Vjerujem da će naši mozgovi staviti klauzulu da mora odigrati određen broj utakmica u PL.
Imat će šansu da se dokazuje svakog vikenda i bit će više na očima javnosti nego u Championshipu.
Harry će pretpostavljam negdje na pozajmicu. (Stoke u dealu za Đerdana)
Ojo- loan
Kent- loan
Ben- loan
Brewster bi mogao dobiti iznenađujuću minutažu u jednom dijelu sezone.
Markec- loan (spominjao se Olympiakos koji bi plaćao 2m od 2.5m ukupne plate. Liverpool želi da neko preuzme cijelu platu.)
Ings- prodaja. (Povratak u Barnley se pominjao al' se to utišalo. Vjerujem da može naći angažman u EPL-u.)
Sturridge- enigma. (Vjerujem da bi 90% nas htjelo da Dani ostane zdrav i bude prva opcija sa klupe. Bolje on nego Solanke reklo bi se. On nije zadovoljan takvim statusom, što takva klasa i ne bi trebala biti. Sumnjam da će se pozajmice uzimati u obzir. Ukoliko bude odlazak, bit će permanentni. Nažalost.)
Solanke- neće mrdnut.
Origi- prodaja, nadam se. (Pokazao je da može da bljesne, talenta ima na pretek al' ga ovdje ne može pokazati. Ne vidim njegovu budućnost u klubu, iako bi ga jedan dio mene rado zadržao umjesto Solankea. Nadam se da će se riješiti njegovog ugovora za stalno, obzirom da pozajmice nisu donijele ništa ni njemu ni nama.)
Mignolet- prodaja (Ukoliko se golman ne kupi, a neće, Ward će biti prekomandovan u drugog golmana tako da za Migsa mjesta nema. Uzet će se solidnih par miliona za njega. Vjerujem da ima ekipa voljnih dati bar £5m za njegove (medvjeđe) usluge.)
Mislim da bi moglo doći do neke iznenadne prodaje ( Klavan, Moreno..) iako su u ovom trenutku bliži ostanku.
Ako se sjetim još nekoga, editujem.

Zadnja izmjena: gaston, dana/u 12 jul 2018, 12:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ma yebo ga golman, joooj. Pa daj radije Warda u khurac više
-
- Kontakt:
Jel tacno ovo sto javljaju talijani da smo poslali ponudu od 60 mil za Alisona?
Nije, Maddock javio da je glupost.suarez000000 je napisao/la:Jel tacno ovo sto javljaju talijani da smo poslali ponudu od 60 mil za Alisona?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
-
- Kontakt:
Steta. Treba nam dobar golman dzaba i dobra odbrana i vezni ako ce ovaj kiksat svaku bitnu tekmu.gaston je napisao/la:Nije, Maddock javio da je glupost.suarez000000 je napisao/la:Jel tacno ovo sto javljaju talijani da smo poslali ponudu od 60 mil za Alisona?
Šaćiri i fekir i završen prelazni rok što se dolazaka tiče.
You are someone else I am still right here
Ne mogu reći da sam nezadovoljan... Keita, Fabinho, Xherdan i Fekir su pre pre dobra pojačanja, ali ostaje taj golman yebeni...
Po meni je greska poslat Ojoa, Kenta, Wilsona, Woodburna na posudbu. Treba nam tih krilnih igrača a imam nocne more od Lallane ili Origia na krilu, nek barem jedan ostane bolje ce napredovat s nama nego da rovari u klubu koji nije zainteresovan da ga koristi. Ja bih ostavio Wilsona i Woodburna.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Echo samo neke gluposti objavljuje i samo ponavljaju vijesti konstantno,gori su od Daily Mail-a.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Ponos Torina
- Kontakt:
Fekir je izgleda nas,Lyon ce dovesti Ziyech koji je trebao u Romu a sada se spominje da je sve dogovorio sa Lyonom..
Za Shaqirija se umjesao i Lazio "Albanski lobi"

Za Shaqirija se umjesao i Lazio "Albanski lobi"

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma ja se sve bojim da neko ne napucka male pse na Naby-ja pa da se ne uhvati noge ko Španac iz Želje 

eno stavili orla na dres da ga privukuPonos Torina je napisao/la:Fekir je izgleda nas,Lyon ce dovesti Ziyech koji je trebao u Romu a sada se spominje da je sve dogovorio sa Lyonom..
Za Shaqirija se umjesao i Lazio "Albanski lobi"![]()

Ima fabinho malog mopsa isprepadace keitu ništa mu od života nema.
Što se posudbi tiče nije to loše, woodburn je dosta izgubio jer je ostao prošlu sezonu u liverpoolu, samo treba pametno izabrati destinaciju. Po meni nema smisla ove starije kao lazar i origi slati na posudbe bolje ih je pustiti da odu bez odštete, šteta je i da na pripremama zauzimaju mjesto nekom mlađem.
You are someone else I am still right here
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nebi me cudilo da Shaqiri ode u Lazio sto zbog lobija sto zbog zagarantovanom mjesta u prvih 11,otisao Anderson u West Ham,Nani otpusten itd..
Ima dosta igraca za prodaju (Kent,Origi,Sturridge,Lallana,Moreno,Klavan,Mignolet,Markovic)
Zasto Klopp nebi uplatio 88M Chelsea i doveo Hazarda

Fekir 50-55,Hazard 88-90 nije neka prevelika razlika..
Ima dosta igraca za prodaju (Kent,Origi,Sturridge,Lallana,Moreno,Klavan,Mignolet,Markovic)
Zasto Klopp nebi uplatio 88M Chelsea i doveo Hazarda

Care odakle čitaš vijesti ?Ponos Torina je napisao/la:Nebi me cudilo da Shaqiri ode u Lazio sto zbog lobija sto zbog zagarantovanom mjesta u prvih 11,otisao Anderson u West Ham,Nani otpusten itd..
Zasto Klopp nebi uplatio 88M Chelsea i doveo Hazarda![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.