FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad nas na kraju Maestro spopadne, da trči dole uz atletsku stazu ko havetinja svaki put kad damo gol.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Palo bi sve
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
O ovome treneru niko ne priča, a on bi mogao preuzeti FK Sarajevo
Ime novog trenera FK Sarajevo još nije poznato, a spekulira se o mnogim imenima.
Husref Musemić, želja mnogih navijača FK Sarajevo, na kraju neće preuzeti užarenu klupu Bordo tima, a zasada je, kako saznaje portal Radio Sa najbliži Ante Šimundža, trener iz Slovenije.
Ipak, prema našim saznanjima, ime koje se ne spominje, a također je među kandidatima je Goran Tomić. Riječ je o hrvatskom treneru koji trenutno vodi Al-Nasr, tim iz Ujedinjenih Arapskih Emirata
Radi se o bivšem igraču, koji je od 1994. godine do 2007. godine nastupao za osam različitih klubova. U trenerskoj karijeri vodio je devet klubova, mahom u Hrvatskoj i Kini.
Kako nezvanično saznaje portal ****.ba, uskoro bi moglo biti riješeno i pitanje sportskog direktora. Trenutno je najbliži ovoj poziciji bivši kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, Emir Spahić. Pregovori su još u toku, ali je Spahić trenutno glavni kandidat.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
GoranGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2023, 17:44O ovome treneru niko ne priča, a on bi mogao preuzeti FK SarajevoIme novog trenera FK Sarajevo još nije poznato, a spekulira se o mnogim imenima.
Husref Musemić, želja mnogih navijača FK Sarajevo, na kraju neće preuzeti užarenu klupu Bordo tima, a zasada je, kako saznaje portal Radio Sa najbliži Ante Šimundža, trener iz Slovenije.Ipak, prema našim saznanjima, ime koje se ne spominje, a također je među kandidatima je Goran Tomić. Riječ je o hrvatskom treneru koji trenutno vodi Al-Nasr, tim iz Ujedinjenih Arapskih Emirata
Radi se o bivšem igraču, koji je od 1994. godine do 2007. godine nastupao za osam različitih klubova. U trenerskoj karijeri vodio je devet klubova, mahom u Hrvatskoj i Kini.
Kako nezvanično saznaje portal ****.ba, uskoro bi moglo biti riješeno i pitanje sportskog direktora. Trenutno je najbliži ovoj poziciji bivši kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, Emir Spahić. Pregovori su još u toku, ali je Spahić trenutno glavni kandidat.

1946
Goran Tomic je odlican trener, odlican... Imate na yt njegov podcast sa Losom Ivkovicem ako se ne varam, jedan od boljih podcasta. Covjek bas zna znanje.
Ako su on i Simundza stvarne opcije, onda se imamo razloga radovati.
Ako su on i Simundza stvarne opcije, onda se imamo razloga radovati.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Dobar je Tomic,poslije Simundze drugi najbolji izbor od ovih što su se spominjali.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šimundža je najbliži.
Tomic je odbio ponudu tako da ne treba o njemu pricati...
Od svih ponuđenih trenera Goran Tomić ima najgori omjer bodova po utakmici. Što je 1.53... U 304 utakmice.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2023, 17:44O ovome treneru niko ne priča, a on bi mogao preuzeti FK SarajevoIme novog trenera FK Sarajevo još nije poznato, a spekulira se o mnogim imenima.
Husref Musemić, želja mnogih navijača FK Sarajevo, na kraju neće preuzeti užarenu klupu Bordo tima, a zasada je, kako saznaje portal Radio Sa najbliži Ante Šimundža, trener iz Slovenije.Ipak, prema našim saznanjima, ime koje se ne spominje, a također je među kandidatima je Goran Tomić. Riječ je o hrvatskom treneru koji trenutno vodi Al-Nasr, tim iz Ujedinjenih Arapskih Emirata
Auu odlican je Tomic, spominjao sam ga ja jednom ovdje. Dinamo ga je htio prije nego je otisao u UAE..
Pa mozda i jednako ime kao i Simundza. Big like!
Ps al evo Madafaka je pouzdan. Tako da nista od njega.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 27 jul 2023, 18:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Covjek vam je napisao gore, da je lik odbio ponudu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mirviću, bolje ti je da dovedeš Šimundžu, inače ćeš vidjeti šta će se desiti..
Nista od Ante, neki deseti je trener koji se nije spominjao...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Musemic je trener.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- skullcrusher
- Kontakt:
Ja se bil izgalamil na tebeGalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2023, 18:12Mirviću, bolje ti je da dovedeš Šimundžu, inače ćeš vidjeti šta će se desiti..
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, rimljanin90 i 29 gostiju.