FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za Istok i Zapad će navijači morati izdvojiti po 10 KM. Podsjetimo, veliki derbi između Sarajeva i Željezničara se igra u subotu sa početkom u 20 sati.
NO PYRO NO PARTY
- molotovljev
Prošle godine? Misliš iste one godine kada je snazi bila zabrana dolaska gostujućih navijača? hmmm..o sole mio je napisao/la:old school je napisao/la:mrzim sve sto ima veze sa njima,ali ovo se mora pohvaliti i nakloniti upravi sarajeva,svaka cast,gospodski..bistrikboy je napisao/la:Ulaz na jug za derbi 6KM!
Sto prosle godine nije bilo tako gospodski? Isti su ljudi u klubu... Hmmmm, mozda zato sto ce iduce polusezone dolaziti na Grbavicu, hmmm...
Osim toga, ne možeš porediti dio tribine kapaciteta 2 milje (zdenka) i 12 milja (jug i dio zapada)!
Gospodski, nema šta...
F.K.SARAJEVO
- MinjonKocka
- Kontakt:
Kakve veze ima sto je bila zabrana, kad su znali da ce Zeljini navijaci doci na zapad i stavili cijene karata kolike su stavili?
Na kraju krajeva, i ovih 6KM nije zato sto su dobre komsije, nego zato sto znaju da ce puno vise ljudi doci kad je 6 nego kad je 10KM.
Na kraju krajeva, i ovih 6KM nije zato sto su dobre komsije, nego zato sto znaju da ce puno vise ljudi doci kad je 6 nego kad je 10KM.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Kad se bude kod nas igrao,divovi ce trazit slovo O,i naravno nece ga dobiti i onda ide prica mi smo vama ovako a vi nama....bla bla...a opet ko zna,ako do tad budemo sve rijesili mozda i nece dolazitio sole mio je napisao/la:old school je napisao/la:mrzim sve sto ima veze sa njima,ali ovo se mora pohvaliti i nakloniti upravi sarajeva,svaka cast,gospodski..bistrikboy je napisao/la:Ulaz na jug za derbi 6KM!
Sto prosle godine nije bilo tako gospodski? Isti su ljudi u klubu... Hmmmm, mozda zato sto ce iduce polusezone dolaziti na Grbavicu, hmmm...
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako jedna tribina (u ovom slucaju jug na Kosevu) ima iste uslove i uredjenost kao i neka druga (u ovom slucaju sjever na Kosevu), onda i cijena karte MORA biti ista... Ne znam sta tu nije jasno, jer koliko znam i inace je sjever 6KM, sada je komitet tu, i to pravilo se mora postovati...
Kada jug bude imao identicne uslove kao i sjever
onda mozemo reci da ce karta za sjever biti ispod cenera, odn. isto kao i jug, ali to se nece desiti NIKAD, i nas sjever je toliko i za manijake, i dobijate isto kao i oni... Drugo je sto lomite stolice, pa nema stolica, ali to je druga prica...
Kada jug bude imao identicne uslove kao i sjever

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ništa od navedenog nije tačno. Pukli bi oni nama rado opet cvanciku, ali sada su propozicije NSBiH da cijene ulaznice moraju biti iste i domaćim i gostujućim. Znači, manite lafine o ''njihovoj'' dobroj volji.
-
- Kontakt:
nema logike da mi placamo na kosevu isto ko oni na grbavici, nas sjever pokriven a njihov jug i cijeli stadion nigdje krova
- molotovljev
haha..Amar TM'87 je napisao/la:nema logike da mi placamo na kosevu isto ko oni na grbavici, nas sjever pokriven a njihov jug i cijeli stadion nigdje krova
Nema logike? Nema logike da se derbi uopšte igra na neuslovnoj Grbavici, shvataš haveru?
Ne znam kako i na koji način, ali obezbjedite nam jednu čitavu tribinu.
Vi na Koševu imate uslove kao niti jedna navijačka grupa u Evropi. Trećinu stadiona imate na raspolaganju.
Koliko mi imamo na Grbavici?
F.K.SARAJEVO
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hahahah, cuj cijelu tribinu bi, pa da vam nije malo dusice dlage, imate 5% koliko vam po propisu i pripada, licencu za takmicenje Grbavica ima, tako da ti i ta prica o neuslovnosti ne pije vode... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- molotovljev
Šta ti pričaš ba, ti šatro nešto znaš, veze ti nemaš. Produži...Baja_Zvjerka je napisao/la:Hahahah, cuj cijelu tribinu bi, pa da vam nije malo dusice dlage, imate 5% koliko vam po propisu i pripada, licencu za takmicenje Grbavica ima, tako da ti i ta prica o neuslovnosti ne pije vode...
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
Sto prosle godine nije bilo tako gospodski? Isti su ljudi u klubu... Hmmmm, mozda zato sto ce iduce polusezone dolaziti na Grbavicu, hmmm...[/quote]
Prošle godine? Misliš iste one godine kada je snazi bila zabrana dolaska gostujućih navijača? hmmm..
Osim toga, ne možeš porediti dio tribine kapaciteta 2 milje (zdenka) i 12 milja (jug i dio zapada)!
Gospodski, nema šta...[/quote]
Da na to sam mislio. Kakve veze ima zabrana zivota ti? Digli ste namjerno cijenu karata na 15 KM jer ste znali da dolazimo i da jedino na zapad mozemo, nema potrebe za nekim supljiranjem...
Prošle godine? Misliš iste one godine kada je snazi bila zabrana dolaska gostujućih navijača? hmmm..
Gospodski, nema šta...[/quote]
Da na to sam mislio. Kakve veze ima zabrana zivota ti? Digli ste namjerno cijenu karata na 15 KM jer ste znali da dolazimo i da jedino na zapad mozemo, nema potrebe za nekim supljiranjem...
-
- Kontakt:
dosta vam istok 

E ovi su mi najjači. Pazi mentola, da im se obezbijedi cijela tribina.
Zovite Koldžu, da se pod hitno sagradi jedna tribina, samo za pite, ne daj Bože vidiš da bi se mogli i uvrijediti.

- molotovljev
Zašto vi ne izgradite tribinu, zašto? Godine prolaze, trofeji se uzimaju, lova se uzima...voltron30 je napisao/la:E ovi su mi najjači. Pazi mentola, da im se obezbijedi cijela tribina.Zovite Koldžu, da se pod hitno sagradi jedna tribina, samo za pite, ne daj Bože vidiš da bi se mogli i uvrijediti.
Amare, gdje vam je tribina za gostujuće navijače?
Ponavljam, ako niste u stanju da nam obezbjedite tribinu, derbi ćemo igrati na Koševu! Pošteno.
F.K.SARAJEVO
Zasto se to Djinetove Horde ne zalise na grbavicu nikada. Ovo sve gospoda sada, oces i da vam grijanje u naslonjace ugradimo ??
Nego koliko Zeljo na Bajramskom igra ?
Nego koliko Zeljo na Bajramskom igra ?
Vozdra masvi ljoze pionsam!
-
- Kontakt:
pasa samo se sjeti kakva je grbavica bila poslije rata i sve ce ti biti jasno, a kakva god da je ona je NASA za razliku od kosevamolotovljev je napisao/la:Zašto vi ne izgradite tribinu, zašto? Godine prolaze, trofeji se uzimaju, lova se uzima...voltron30 je napisao/la:E ovi su mi najjači. Pazi mentola, da im se obezbijedi cijela tribina.Zovite Koldžu, da se pod hitno sagradi jedna tribina, samo za pite, ne daj Bože vidiš da bi se mogli i uvrijediti.
Ponavljam, ako niste u stanju da nam obezbjedite tribinu, derbi ćemo igrati na Koševu! Pošteno.

Gdje su vama tribine ???molotovljev je napisao/la:Zašto vi ne izgradite tribinu, zašto? Godine prolaze, trofeji se uzimaju, lova se uzima...voltron30 je napisao/la:E ovi su mi najjači. Pazi mentola, da im se obezbijedi cijela tribina.Zovite Koldžu, da se pod hitno sagradi jedna tribina, samo za pite, ne daj Bože vidiš da bi se mogli i uvrijediti.
Ako me sjecanje ne vara trebale su biti na betaniji, ali ja nigdje ne vidjeh ni pasnjaka a kamo li tribine zato tisu i poklopi se.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Opet ona prica o stadionu,uslovima,vas nas .... svi znamo tu pricu nemoj te je ponovo aktuelizirati molim vas.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.