Kad počinje? Pred kraj augusta? Ma oremo ove sezoneBelminM23 je napisao/la:GazijaKalesija je napisao/la:Lajk ovu stranicu u potpisu...![]()
![]()
Šta ima raja, imal kiše?
Jesi spreman za pohod na Cvajtu ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad počinje? Pred kraj augusta? Ma oremo ove sezoneBelminM23 je napisao/la:GazijaKalesija je napisao/la:Lajk ovu stranicu u potpisu...![]()
![]()
Šta ima raja, imal kiše?
Jesi spreman za pohod na Cvajtu ?
Tesko da bi to kod nasih uspjelo..rambo16 je napisao/la:treba probat ovo u Bosni... xd
što...poštene cure????Narin je napisao/la:Tesko da bi to kod nasih uspjelo..rambo16 je napisao/la:treba probat ovo u Bosni... xd
Prave se takve manje više..Eno maloprije neki mali bio kod BBIa,prilazio curama,trazio im broj,dok sam ja bio 3 su ga isfurale,nije prosla nijedna,doduse on je dijete,i prilazio je ovim mladjim curama,otprilike njegove godine haha..rambo16 je napisao/la:što...poštene cure????Narin je napisao/la:Tesko da bi to kod nasih uspjelo..rambo16 je napisao/la:treba probat ovo u Bosni... xd
Nema mi ljepotica.nnoo88 je napisao/la:Što ne može da se vidi pdf SMIJEŠNE SLIKE
Na zapadu poljubac nije taboo k'o kod nas... Odmah bi bilo qurva, naka, vaka...rambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube]
treba probat ovo u Bosni... xd
sta bi sa headom.nije valjda otisao na odmor zbog komentaraOtelo je napisao/la:@Head jesi ziv ?
Pa ne znam, samo sam vidio da je post obrisan pa sam to povezao sa banomsamo_lijevo je napisao/la:sta bi sa headom.nije valjda otisao na odmor zbog komentaraOtelo je napisao/la:@Head jesi ziv ?
Otelo je napisao/la: Pa ne znam, samo sam vidio da je post obrisan pa sam to povezao sa banom
Baš, i ja tražio maloprije i vidim nema je.vrebac86 je napisao/la:Sta je sa temom Smijesne slike?? hvala...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.