FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Možda malo glupo pitanje ili je mozda nekad prije već bilo postavljeno, ali da li postoji ikakva mogućnost da se natkrili tribine, posjeta bi vjerujem dosta već bila. Naravno ne sve ali eto za početak mozda istok prvo pa onda sjever
NO FEAR
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
@Uinatsvima Joj istok natkriven za pocetak - raju sa zapada preseliti
i sjever. Pa to je 7-10 k standardnih gledatelja

nemoj samo da opet ovaj starter pack moram nositi na Kosevo

nemoj samo da opet ovaj starter pack moram nositi na Kosevo

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ljepše nego vas odatle sa UneElCartel11 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:45Ko zna slovenski. Kako covjek priča![]()
https://www.youtube.com/live/QDFWYLuI1FI?feature=share

Vareeenkaaa
-
- Kontakt:
Iskreno ne zvuci mi kao neka enormna investicija, a sigurno bi se isplatilo s porastom posjeteLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jul 2023, 16:04@Uinatsvima Joj istok natkriven za pocetak - raju sa zapada preselitii sjever. Pa to je 7-10 k standardnih gledatelja
nemoj samo da opet ovaj starter pack moram nositi na Kosevo![]()
NO FEAR
To mozes cuti u okolini Cazina, Buzima i sl. Biscani nemaju taj akcenatStroj1946 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 16:06Ljepše nego vas odatle sa UneElCartel11 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:45Ko zna slovenski. Kako covjek priča![]()
https://www.youtube.com/live/QDFWYLuI1FI?feature=share![]()
Vareeenkaaa

1946-1987
- ElCartel11
- Kontakt:
Možda ružno pričamo ali zato lijepo marišemoStroj1946 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 16:06Ljepše nego vas odatle sa UneElCartel11 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:45Ko zna slovenski. Kako covjek priča![]()
Vareeenkaaa

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kruh ono jeldeElCartel11 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 16:51Možda ružno pričamo ali zato lijepo marišemoStroj1946 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 16:06Ljepše nego vas odatle sa UneElCartel11 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:45Ko zna slovenski. Kako covjek priča![]()
Vareeenkaaa![]()

Ako nista od Husrefa nema, mogu reci da mi je drago. On je nasa legenda i nas najuspjesniji trener, ali objektivno on je dobar samo za nase lige, no s njim nikakav iskorak u Evropi ne bi napravili.. Nama treba mladji trener koji je uspjesno radio u inostranstvu, taj Simundza zvuci sjajno kada bi postalo realnoalst. I ne mogu da vjerujem da pljujete covjeka koji je u bolnici zavrsio zbog Sarajeva?? Vi ne bi uzeli 130000 km a ljudi vas otjerali sa prvog mjesta??
To su opet samo pogodnosti a ne identifikacija, pripadnost, ne mogu da kazem pod moranje ali mogu da je nacin zivota tj. nesto sto se podrazumijeva. Kad neko kaze ja sam uradio ono sto je do mene, ne treba nas klub tjerati i uslovljavati necim to je jesi ili nisi taj. Evo cesto idem na gostovanja koliko situacija dozvoli, nekad sam sa Hordama ali vise nisam ne zbog njih nego imam neke svoje razloge ali unazad godinama imam clansku udruzenja. Znaci to mi je nesto sto smatram da je sustinski najmanje sto mogu da uradim.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:54ubipara je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:46Upravo to, moramo i mi mjenjati navike i da nas se sto vise uclanjuje u klub, trebamo da podrzimo klub a ne iz inata i odgovor onima tamo vec zato sto to treba da nam svima bude obaveza. 20km nije puno a znaci mnogo, hem sto tako klub raste, trebaju iz kluba i da privuku necim masu da se uclani u klub, bilo to bordoTV ili nesta tako. Treba se napraviti neki forum na oficijalnoj stranici gdje bi se svi clanovi kluba mogli oglasavati i pisati, i tako te neke stvariLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:33
nemamo to kulturu razvijenu i to moramo moramo mijenjati. Sta je 20 maraka realno? To mora biti kao licna karta. Pa i sezonska ko moze. Dres takodjer, sto kaze neko na forumu.. to je nacin identificiranja s klubom i podrske klubu.
100 posto, forum ali samo za clanove. Bordo Tv obavezno. Namjestit ce to Mirva sve, mi moramo, mozda je malo glupo ali bez pitanja, dati potpunu podrsku. Bitno je kako posijemo
ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 16:51Možda ružno pričamo ali zato lijepo marišemoStroj1946 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 16:06Ljepše nego vas odatle sa UneElCartel11 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 15:45Ko zna slovenski. Kako covjek priča![]()
Vareeenkaaa![]()

Bog Bosna i Bošnjaci
Sutra predstavljanje 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A koga

Da se ne upali live kad ono Husref se namješta da sjedne

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Official Announcement, Friday, July 28
Forum bi eksplodiraoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2023, 17:13A koga?
Da se ne upali live kad ono Husref se namješta da sjedne![]()

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sjebace se nacija, jel to ta prica.. Daj ili reci ako nesto znas ili ne trolaj
-
- Kontakt:
Znamo koga neGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2023, 17:13A koga?
Da se ne upali live kad ono Husref se namješta da sjedne![]()

Kakvi navijači, takav i klub !!
Onda je bolje da su Mirzu ostavili, ako je on opcija. Njemu i Sablicu treba zabraniti da i kao gledaoci dođu na Koševo, te ih izbrisati nekao iz klupske historije, kao sto je Galatasaray izbrisao Hakana Sukura.
Ja znadem ko je potpisao 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.