FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jovanmaksimovic » 29 okt 2012, 12:18

@baja

mala ispravka, nije 120:117 u korist sarajeva nego 119:117 ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 okt 2012, 14:14

Ispravljeno je.. :)

Zna li neko igramo li u finalu bajramskog danas ??? Kazu poluvrijeme, 4:3 vodi Celik, a Veleza smo dobili 8:1 valjda... Kako li su oni prijasnje tekme igrali, da li smo mi vec osigurali prvo mjesto... Zna li neko nesto, finale je u 17:30...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 okt 2012, 14:24

Samo da kazem da sam razocaran sta pisete na vom forumu nakon utakmice sa Olimpicom umjesto da slavimo tri boda koja su jako bitna vi se uhvatili brojanjem krvnih zrnaca bilo je ovoliko ljudi cak neko napisa 2000 pa eto da je bilo i dvije hiljade sta ima veze neku negativu furate umjesto da pricamo kako smo napravili veliki korak ka tituli prvo poluvrijeme smo dobro odigrali drugo lose sta ima veze ljudi mi u drugoj polusezoni samo 5 utakmica igramo izvan Sarajeva evo i da izgubimo na derbiju opet smo blizi tituli a za posjetu se ne brinite opet ce doci vrijeme kad ce Grbavica biti tijesna ZELJO JE SAMPION

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 okt 2012, 14:49

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ispravljeno je.. :)

Zna li neko igramo li u finalu bajramskog danas ??? Kazu poluvrijeme, 4:3 vodi Celik, a Veleza smo dobili 8:1 valjda... Kako li su oni prijasnje tekme igrali, da li smo mi vec osigurali prvo mjesto... Zna li neko nesto, finale je u 17:30...
Željezničar-Čelik 10:6

U finalu smo.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 29 okt 2012, 14:53

Stole iz Bora je napisao/la:

U finalu smo.
Zna li se protiv koga? Planirao sam otici protiv Čelika, a da sam znao da ce biti ovakav rezultat sigurno bi i otisao, ovako samo finale...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 okt 2012, 14:57

AnelZ je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:

U finalu smo.
Zna li se protiv koga? Planirao sam otici protiv Čelika, a da sam znao da ce biti ovakav rezultat sigurno bi i otisao, ovako samo finale...
Nemam pojma, ovo sam nasao na orgu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 29 okt 2012, 15:15

Finale Bajramskog turnira Željezničar - Vrbanjuša u 17:25, za trece mjesto Velež protiv Reprezentacije Sandžaka u 16:30

http://sc" onclick="window.open(this.href);return false; sport.ba/vijest/45255

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 okt 2012, 15:27

Joooj, pa opet pitari nece nista osvojiti :) :)
Zeba je dao kulturan komentar na borovini, za razliku od debelog seljacica ...

Sutra je izvlacenje parova kupa (gle cuda opet nema pitara :mrgreen: ), da nam je Slogu, Zvijezdu ili Goska, cisto da smo bolje fokusirani na prvenstvo.

P.S. Cijene ulaznica:

TRIBINA SJEVER: 6 KM
TRIBINA ISTOK: 10 KM
TRIBINA ZAPAD: 10 KM
TRIBINA JUG: 6 KM
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 okt 2012, 15:32

Baja_Zvjerka je napisao/la:Joooj, pa opet pitari nece nista osvojiti :) :)

Sutra je izvlacenje parova kupa (gle cuda opet nema pitara :mrgreen: ), da nam je Slogu, Zvijezdu ili Goska, cisto da smo bolje fokusirani na prvenstvo.

Lijeci se decko!! :oops:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 okt 2012, 15:39

amypitar je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Joooj, pa opet pitari nece nista osvojiti :) :)

Lijeci se decko!! :oops:
1986 dana :D Nauci se malo kulturi pa onda komentarisi, eto te pokupio si manire od idola Saida... ;)

http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... jio+trofej" onclick="window.open(this.href);return false;

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 29 okt 2012, 15:47

Ima li na Tv ovaj Bajramski turnir?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 okt 2012, 15:48

Baja_Zvjerka

Ja nikad nisam pisao na temi Zelje,ali pred derbi sam zeleo da procitam malo vase komentare,pa sam u jednom momentu mislio da sam na temi Sarajeva,jer ti sa iste se ne silazis.
Nek mi oproste moja raja navijaci Zelje,ali ja da sam na njihovom mjestu,ja bi se stidio da jedan tip kao sto si ti Baja ,navija za instituciju kao sto je Zeljo. :oops:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 okt 2012, 15:56

amypitar je napisao/la:Baja_Zvjerka

Ja nikad nisam pisao na temi Zelje,ali pred derbi sam zeleo da procitam malo vase komentare,pa sam u jednom momentu mislio da sam na temi Sarajeva,jer ti sa iste se ne silazis.
Nek mi oproste moja raja navijaci Zelje,ali ja da sam na njihovom mjestu,ja bi se stidio da jedan tip kao sto si ti Baja ,navija za instituciju kao sto je Zeljo. :oops:
Pa botino, jel' zabranjeno zezati se na svojoj temi vezano za pitare, i to pred derbi ??? Idi ti zeleo negdje drugo, nije ti ovo National Geographic, forum je, zjbancija, samo opusteno... ;)

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 29 okt 2012, 16:09

Mislim da nema prenosa Bajramskog turnira na TV-u, prije je to Hayat radio, ali ovaj Bajram haman nista. . . Ako neko zna nesto vise, volio bih pogledati barem finale. . .

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 okt 2012, 16:22

Ulaz na jug za derbi 6KM!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 29 okt 2012, 16:28

Mislim da se obje navijacke skupine trebaju potrudit i napunit Kosevo, ipak je ovo ljubilarni derbi, Zeljeznicar i Sarajevo sasvim sigurno mogu napuniti Kosevo, jednostavno od sutra se treba krenuti sa marketingom"Svi na Koševo", izgovora ne smije da bude, u zadnje vrijeme nema nekih ekstra velikih nereda, prethodni derbi je bio fenomenalan, obje ekipe igraju dobro, dijele prvo mjesto, pobjednik ce biti jesenji prvak, treba li jos motiva ?

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 29 okt 2012, 16:40

bistrikboy je napisao/la:Ulaz na jug za derbi 6KM!
mrzim sve sto ima veze sa njima,ali ovo se mora pohvaliti i nakloniti upravi sarajeva,svaka cast,gospodski..
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 okt 2012, 16:45

old school je napisao/la:
mrzim sve sto ima veze sa njima,ali ovo se mora pohvaliti i nakloniti upravi sarajeva,svaka cast,gospodski..
svaka cast upravi Sarajeva i ovo treba da bude primjer svima a ne seljacki ispadi Saida

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 okt 2012, 16:46

Svaka cast! Neko je morao prekinuti onaj niz kada su karte bile paprene skupo... u buducnosti ce sve biti lakse sto se tice cijene karata i za nas i za njih...

slika

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 29 okt 2012, 16:52

old school je napisao/la:

Sto prosle godine nije bilo tako gospodski? Isti su ljudi u klubu... Hmmmm, mozda zato sto ce iduce polusezone dolaziti na Grbavicu, hmmm...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 16 gostiju.