A sreca pa jos nisam poceo govoriti ljudima sta da rade, neka toga dalje od mene

Nego jel se samo vama dogadja da vas ujede komarac i onda vas to srbi i nakon par dana prestane i onda odjednom opet pocne na tom istom mjestu ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zato je najbolje uvijek biti pijansamo_lijevo je napisao/la:
puno ce vam lakse biti ako se sami o sebi zabavite.
Gledajte vi sebe,a sta drugi rade vi ne mozete promijeniti.I mene nekada nerviraju raznorazne pojave kod ljudi,ali ne pada mi na pamet da nekome govorim kako treba,da pricam o nakvim moralnim katarzama ...
joj evo pricam ko da sam penzioner u dubokoj starosti.
Kawhi je napisao/la:Ako uvijek piješ na istom mjestu.
E onda neko laže ...Head je napisao/la:Nikad vise ravaku a nikad manje sexa.
Govorim iz vlastitog iskustva.bavarian_bk je napisao/la:E onda neko laže ...Head je napisao/la:Nikad vise ravaku a nikad manje sexa.
Vazduh trepti kao da nebo gorimordfustang je napisao/la:Jeste se pripremili za nevrijeme?
Sabura sinko. Oko 18:00 očekujem kanonadu sa neba.Evolution87 je napisao/la:kakvo ba nevrijeme
jel to majstorovic prognozirao? Ako je on, nema od toga nista 100%Nitro je napisao/la:Sabura sinko. Oko 18:00 očekujem kanonadu sa neba.Evolution87 je napisao/la:kakvo ba nevrijeme
Majstorović penzionisan, mogli bi šta i pogodit bez njegEvolution87 je napisao/la: jel to majstorovic prognozirao? Ako je on, nema od toga nista 100%
Jeste.hoshafka je napisao/la:jel Bajram još danas
GazijaKalesija je napisao/la:Lajk ovu stranicu u potpisu...![]()
![]()
Šta ima raja, imal kiše?