Ima MihojevicHead je napisao/la:Bice da imamo boljeg u steku ako Dupovac ode.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima MihojevicHead je napisao/la:Bice da imamo boljeg u steku ako Dupovac ode.
Aha, Mihojevic je novo pojacanje FK Sarajevo !!joker90 je napisao/la:Sretno Dupi! Da li je onda zavrsen vec neki stoper ako odlazi Amer?
mozda cemo se osloniti na Mihojevica a sa klupe Dzemo/Kovacevic koji je svakako u mladoj repki igrao tu poziciju, pa mozda treba pokusati i sa njim, mlad je i fizicki jakjoker90 je napisao/la:Sretno Dupi! Da li je onda zavrsen vec neki stoper ako odlazi Amer?
kakva je to priča kolko god dobro je kad kapiten ide za "bagatelu" šta je tu dobro...Inače moje mišljenje je da je ovo loš transfer za Dupovca pričalo se prošle godine da je imao ponude iz Italije..THEC je napisao/la:koliko god za njega da uzmemo, Elhamdullilah![]()
Uz kvaliutetnog golmana, ovaj stoperski par, a prije svega mislim na Mihojevica, ce dobiti dosta sigurnosti.. i nece se uopste osjetiti odlazak kapitena..amorovski je napisao/la:Sretno Amere kralju.
Tatko, vrijeme je za jos jednu nagradu Ismir Pintol aBd!!
Mihojevic-Tatomirovic stoperi. Ne treba bolje. Mihojevic je pokazo da zna.
prosle godine ga nismo prodali, sad smo ga prodali kad mu je ostalo jos samo par mjeseci ugovora, ako si bio u stanju za njega izmusti pola miliona eura trebo si javiti IBraku, cuj kakva je to prica, koliko god smo uzeli odlicno je u ovakvom trenutkuzgembo89 je napisao/la:kakva je to priča kolko god dobro je kad kapiten ide za "bagatelu" šta je tu dobro...Inače moje mišljenje je da je ovo loš transfer za Dupovca pričalo se prošle godine da je imao ponude iz Italije..THEC je napisao/la:koliko god za njega da uzmemo, Elhamdullilah![]()
HZ_ilidzaa je napisao/la:Bio mu je vakat ima godina najmanje , nek' mu je sretno !
Vidjet cemo sutra protiv Temišvara ..al 99% ,logika je to valjdBelminM23 je napisao/la:Kapitenu, hvala ti za sve i sretno dalje.![]()
Novi kapiten Ivan Tatomirović ??
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Paromlinac i 17 gostiju.