FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

The Game
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la The Game » 31 maj 2010, 22:34

cena je napisao/la:
The Game je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:ja sam bio i ostao skeptican sto se tice uprave odnosno odlaskom pomenutih ljudi i dolaskom novih ljudi,i ono sto me zabrinjava sta je sa ekipom ko je slobodan, kolko sam ja cuo vecina njih iz prve ekipe su slobodni al ipak neke treba zadrzzat a nekima se fino zahvalit 8-)
Kaze Varesanovic danas u Oslobodjenju da je sa svima kojima isticu ugovori obavio razgovore, sta ce se desiti ko zna.
Vjerovatno se ceka ta jebbena sjednica, da se Muco vrati u klub, pa ce onda mnogo stvari oko igraca biti jasnije. Ugovor je produzio Anel Skoro, jos sa nekim juniorima ce biti potpisani ugovori, za Harisa Handzica nije ni on siguran, mada bi mescini zelio da ovaj nekako ostane i iduce godine.

A sto se tice ove sjednice, ja se sve vise plasim da ce biti ona tresla se gora, rodio se mis.

Znali se datum te **** sjednice?
Navodno kraj juna

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 maj 2010, 22:34

miky_hz je napisao/la:Nista od Dzeme mislim da je vec nasao klub vani,a i Pape je zahtjevao da sto prije nadje neki klub vani ako hoce da ostane u repki

Zahtjev je jedno mogucnost drugo jarane.Ja mislim da je on blizi Sarajevu nego odlasku vani!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 31 maj 2010, 22:39

Gigant je napisao/la:
1921 je napisao/la: Zato sto su gore sve pitari, i haj ti ako imas muda dodji na Kosevo pa saraj grafite.. ili na Grbavicu, nase grafite.

Iskreno, mislio sam da ce taj grafit potrajati bar mjesec dana.....
Vjeruj mi da za to ne trebaju muda, vec do sada je postojao neki nazovimo kodeks, necemo mi vama dirati, ne dirajte vi nama, dok ne dodje neki papcina i usere sve...naravno, jos se ne zna ko je to uradio, ali sam ovo napisao jer se vi odmah javljate i opravdavate to, kao sto osudjujete mjesto samog grafita...pa sto ce onda grafit Anera na M.Dvoru...ipak tu je vise "nasih"...nigdje veze...a to da su potrebna muda za saranje, naprotiv, to je odraz primitivizma...pa mogu veceras dati cenera ovoj djeci iz kvarta da posaraju sve grafita sto ima na grbavici...i sta dobijemo s tim...mogu ih i ja sam zaliti bojom, ali to je za mene primitivno...a vi i dalje opravdavajte ta sranja, pa sutra nece biti nijednog normalnog grafita, ni kod vas ni kod nas...ali haj ti papku to objasni...
Kako god okrenes, debila, seljaka, idiota, hajvana.. uvijek ce biti.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 31 maj 2010, 22:45

Supština uskoro , nadamo se promjenama za naše i bolje FK Sarajevo UPRAVA NAPOLJE !

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 maj 2010, 22:48

Respektiva je napisao/la:Supština uskoro , nadamo se promjenama za naše i bolje FK Sarajevo UPRAVA NAPOLJE !
Nema promjena,osim par novi koji ulaze u skupstinu kluba,a jedan od njih je i Muco!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 31 maj 2010, 23:05

ma ima da odu

Baljak sve ti Y.bem
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 31 maj 2010, 23:35

dario puric dosao u sarajevo :!:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 jun 2010, 01:38

Cuspajz je napisao/la:dario puric dosao u sarajevo :!:

dodao cirkus embel riva kod rtv doma :lol: :lol: :lol: :lol:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 01 jun 2010, 08:54

bez sikiracije...kisa je saprala grafit,tj ono sto je posarano...levat posuo farbom za fasadu :roll: tako da je sve u redu..nemoze se niko kriviti ni OVI ni ONI.....ako se sazna ko je on ce prvi znati...a ovako nije posteno reci ni ovaj je ni onaj je... i naravno,netreba nikakve osvete praviti jerr onaj ko je jednom u zivotu uradio grafit nikada nece presarati tudji jer zna koliko vremena,truda zivaca....treba i na kraju novca da se uradi nesto kvalitetno ....a svaki debil to moze presarati kad hoce
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 jun 2010, 09:27

Moze biti da je tacno ovo sto je Suman rekao da samo trojici igraca istice ugovor , a medju njima nije Muminovic, a ta trojica su spremna produziti ugovor ... moguce je da ima istine jer mediji imaju obicaj da ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Post Postao/la Avatar » 01 jun 2010, 09:30

Dirk je napisao/la:Moze biti da je tacno ovo sto je Suman rekao da samo trojici igraca istice ugovor , a medju njima nije Muminovic, a ta trojica su spremna produziti ugovor ... moguce je da ima istine jer mediji imaju obicaj da ... ;)
Muminovic prelazi kod komsija :mrgreen:

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 01 jun 2010, 09:48

Dirk je napisao/la:Moze biti da je tacno ovo sto je Suman rekao da samo trojici igraca istice ugovor , a medju njima nije Muminovic, a ta trojica su spremna produziti ugovor ... moguce je da ima istine jer mediji imaju obicaj da ... ;)
Istina Muminoviću ne ističe ugovor , tako da će vjerovatno ostati..

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 01 jun 2010, 09:50

Ma osim Gracica i Sirokog malo ko moze kupiti kvalitetnog igraca,a poznavajuci Muminovica ako nije neka prevelika finansiska razlika on nikad nece preci kod komsija radi Hordi koje gotivi.Kod komsija je vise price ,a evo koliko vidimo lupaju imenima,a vise ce imati odlazaka,jer oni vuku finansiske gubitke od prosle uprave,a tesko ce nekog privuci kvalitetnijeg igraca pricom o Ligi sampiona i imenom Zelje nego kes lovom sto rece Gracic to tesko prolazi!
Zadnja izmjena: cena, dana/u 01 jun 2010, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 01 jun 2010, 11:17

cena je napisao/la:

Ma osim Gracica i Sirokog malo ko moze kupiti kvalitetnog igraca,a poznavajuci Muminovica ako nije neka prevelika finansiska razlika on nikad nece preci kod komsija radi Hordi koje gotivi.Kod komsija je vise price ,a evo koliko vidimo lupaju imenima,a vise ce imati odlazaka,jer oni vucu finansiske gubitke od prosle uprave,a tesko ce nekog privuci kvalitetnijeg igraca pricom o Ligi sampiona i imenom Zelje nego kes lovom sto rece Gracic to tesko prolazi!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 01 jun 2010, 11:17

muljito je napisao/la:Molimo forumaša sa nickom Gigant da se javi putem privatne poruke ukoliko je u mogućnosti.

Poslali smo vam privatnu poruku prije 24 sata, još uvijek je niste pročitali, pa i ovim putem apelujemo ako nekog poznaje tog forumaša neka mu javi da pogleda u inbox što je moguće prije.

Bordo pozdrav
Odgovorio...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 jun 2010, 11:35

cena je napisao/la:Ma osim Gracica i Sirokog malo ko moze kupiti kvalitetnog igraca,a poznavajuci Muminovica ako nije neka prevelika finansiska razlika on nikad nece preci kod komsija radi Hordi koje gotivi.Kod komsija je vise price ,a evo koliko vidimo lupaju imenima,a vise ce imati odlazaka,jer oni vucu finansiske gubitke od prosle uprave,a tesko ce nekog privuci kvalitetnijeg igraca pricom o Ligi sampiona i imenom Zelje nego kes lovom sto rece Gracic to tesko prolazi!
Bitno je da oni vucu .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 01 jun 2010, 12:36

Stole iz Bora je napisao/la:
cena je napisao/la:Ma osim Gracica i Sirokog malo ko moze kupiti kvalitetnog igraca,a poznavajuci Muminovica ako nije neka prevelika finansiska razlika on nikad nece preci kod komsija radi Hordi koje gotivi.Kod komsija je vise price ,a evo koliko vidimo lupaju imenima,a vise ce imati odlazaka,jer oni vucu finansiske gubitke od prosle uprave,a tesko ce nekog privuci kvalitetnijeg igraca pricom o Ligi sampiona i imenom Zelje nego kes lovom sto rece Gracic to tesko prolazi!
Stole pametno zboriš :o
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 01 jun 2010, 12:43

Stole iz Bora je napisao/la:

Bitno je da u recenici koristis slovo " h" ako je ikako moguce i da se ispalis na GUCU i tamo tamburas i guslas! ;) :D :idea:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 01 jun 2010, 12:58

dirk ne pravi se pametan kad nisi dobro se zna ko je upravljao malim turnirima i koje bio alga i omega kad je sarajevo prvak postalo a to muco sigurno nije iako je guran u prvi plan ;)

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 01 jun 2010, 12:59

Skupština 8 ili 9 juna !

I manite se priča oko Muminovića , on ostaje u Sarajevu dok mu brat ide u Želju
Zadnja izmjena: Respektiva, dana/u 01 jun 2010, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, MaroonBjelave, skoJaa i 29 gostiju.