U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma ne treba te mlade igrace ni pozivati. Samo uzimaju mjesto nekim klincima od najmladjih kategorija do u-21 koji bi dobijali reprezentativno iskustvo. Svaka cast Hrvatska njihov izbor i neka cekaju njihov poziv
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- legenda reala
- Kontakt:
Nikad mi nećemo moći privući djecu iz Hercegovine da igraju za BIH, ako oni imaju ikakvu šansu da zaigraju za Hrvatsku, tamam da budemo svjetski prvaci, to da se treba raditi na privlačenju je glupost
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sa PAndzom je otisla i poslednja vjera i u izuzetke.legenda reala je napisao/la:Nikad mi nećemo moći privući djecu iz Hercegovine da igraju za BIH, ako oni imaju ikakvu šansu da zaigraju za Hrvatsku, tamam da budemo svjetski prvaci, to da se treba raditi na privlačenju je glupost
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 03 jun 2014, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma nek cekaju poziv Hrvatske niko im ne brani ali ih ne pozivati da ne uzimaju bezveze mjesta ostaloj djeci koja ce se afirmisati kroz ta reprezentativna okupljanja
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo što igra za mlađe kategorije kod nas je, sve prošlo kroz Hrvatske kampove, u rukometu, košarci, za fudbal ne znam i ocjenili su da nisu dovoljno kvalitetni i dali ih na kaljenje u BIH, očekivati je naravno ako se razviju da će ih ponovo povući sebiBatko je napisao/la:Sa PAndzom je otisla vjera i u izuzetke.legenda reala je napisao/la:Nikad mi nećemo moći privući djecu iz Hercegovine da igraju za BIH, ako oni imaju ikakvu šansu da zaigraju za Hrvatsku, tamam da budemo svjetski prvaci, to da se treba raditi na privlačenju je glupost

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Ne vrijedi to za sve momke, ali da večina iz Hercegovine i Republike Srpske tako misli, misli, na našu veliku žalost. Kako sad riješiti taj problem ?legenda reala je napisao/la:Nikad mi nećemo moći privući djecu iz Hercegovine da igraju za BIH, ako oni imaju ikakvu šansu da zaigraju za Hrvatsku, tamam da budemo svjetski prvaci, to da se treba raditi na privlačenju je glupost
Mićo je Fićo!
U kosarci svakako uzimaju sto valja od 15 godine.....Pogledaj koliko ih igra iz Hercegovine tamo u svakom uzrastu, za nas igra odpadak..legenda reala je napisao/la:Ovo što igra za mlađe kategorije kod nas je, sve prošlo kroz Hrvatske kampove, u rukometu, košarci, za fudbal ne znam i ocjenili su da nisu dovoljno kvalitetni i dali ih na kaljenje u BIH, očekivati je naravno ako se razviju da će ih ponovo povući sebiBatko je napisao/la:Sa PAndzom je otisla vjera i u izuzetke.legenda reala je napisao/la:Nikad mi nećemo moći privući djecu iz Hercegovine da igraju za BIH, ako oni imaju ikakvu šansu da zaigraju za Hrvatsku, tamam da budemo svjetski prvaci, to da se treba raditi na privlačenju je glupostbar u rukometu, pošto im pravila u košarci baš i ne idu na ruku
A za rukomet takoder jasno....
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ne znam, ja sam više ljut na Hrvate, Srbi kakvi god da su, skroz malo, skoro nikako uzimaju nama igrača, Stevanović da je npr. Hrvat, on bi danas bio Hrvatski reprezentativac, samo da se oslabimo mi, e to meni smeta, a naša telad u savezu šute, Srbi uzmu igrača kad im se sam nudi, ili ako je mlad sa 15-16 god ode kod njih da igra pa su kod njih pravila da mora biti državljanin Srbije da bi igro njihove juniorske ligeHercegovinaBosna je napisao/la:Ne vrijedi to za sve momke, ali da večina iz Hercegovine i Republike Srpske tako misli, misli, na našu veliku žalost. Kako sad riješiti taj problem ?legenda reala je napisao/la:Nikad mi nećemo moći privući djecu iz Hercegovine da igraju za BIH, ako oni imaju ikakvu šansu da zaigraju za Hrvatsku, tamam da budemo svjetski prvaci, to da se treba raditi na privlačenju je glupost
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Pa onda je najbolji ići po principu slobodan izbor. Neka svaki igrač odluči sta želi, bez da neko iz saveza mora da ga vuče za ruku...legenda reala je napisao/la:Pa ne znam, ja sam više ljut na Hrvate, Srbi kakvi god da su, skroz malo, skoro nikako uzimaju nama igrača, Stevanović da je npr. Hrvat, on bi danas bio Hrvatski reprezentativac, samo da se oslabimo mi, e to meni smeta, a naša telad u savezu šute, Srbi uzmu igrača kad im se sam nudi, ili ako je mlad sa 15-16 god ode kod njih da igra pa su kod njih pravila da mora biti državljanin Srbije da bi igro njihove juniorske ligeHercegovinaBosna je napisao/la:Ne vrijedi to za sve momke, ali da večina iz Hercegovine i Republike Srpske tako misli, misli, na našu veliku žalost. Kako sad riješiti taj problem ?legenda reala je napisao/la:Nikad mi nećemo moći privući djecu iz Hercegovine da igraju za BIH, ako oni imaju ikakvu šansu da zaigraju za Hrvatsku, tamam da budemo svjetski prvaci, to da se treba raditi na privlačenju je glupost
Suludo je raspravljati oko tih stvari. It razloga da svaki dobar igrač koji odavde a ima karakter da mu nude iz Brazila on bi prihvatio BIH. Tako dolazimo do zaključka da ako takav neki izabere BIH ćemo imati više koristi, nego oko nekog koga moraš vuči za ruku da dođe i moliti ga. A takav karakter čovjeka ili igrača je obična fula jer u jednom trenutku će njega boliti neka stvar za tu državu.
Mićo je Fićo!
To je upravo pokazao Boris....Mozes zamisliti koliko je opasno imati takve igrace u trupi...... Donose ti losu atmosferu, donose ti probleme kod igraca koji ne igraju, tipa (Prcic, Zahirovic)HercegovinaBosna je napisao/la: A takav karakter čovjeka ili igrača je obična fula jer u jednom trenutku će njega boliti neka stvar za tu državu.
I sto je najgore rizikujes da ti poslije jedne tekem na klupi kaze, sjedio sam na klupi samo zato sto sam Kinez...
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Spikica i Marica uhapsit za veleizdaju. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Ma haj još koja godina, i bićemo dovoljno kvalitetni u većini sportova, da nam bosanski Srbi i Hrvati neće biti ni potrebni, ako hoće dobro došli, ako neće ko ih jbe 
A kako riješiti sve ovo, pa sad imamo jaku fudbalsku repku, uložiti u kampove po Skandinaviji,Njemačkoj,Austriji, Sandžaku i sl., napraviti Sarajevu,Mostaru,Bihaću,Zenici,Tuzli dobre trening kampove po uzoru na ovaj u Zenici što je napravljen i sl

A kako riješiti sve ovo, pa sad imamo jaku fudbalsku repku, uložiti u kampove po Skandinaviji,Njemačkoj,Austriji, Sandžaku i sl., napraviti Sarajevu,Mostaru,Bihaću,Zenici,Tuzli dobre trening kampove po uzoru na ovaj u Zenici što je napravljen i sl

- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Pa slažem s tobom u potpunosti. Normalan srbin ili hrvat koji se osjeca kao Bosanac i Hercegovac da ga ne znam ko pozove odazvat će se pozivu i tu odmah dobijaš kvalitet. A ova ljudska smetljišta ne treba ni vuci za ruku ko ih hebe..Batko je napisao/la:To je upravo pokazao Boris....Mozes zamisliti koliko je opasno imati takve igrace u trupi...... Donose ti losu atmosferu, donose ti probleme kod igraca koji ne igraju, tipa (Prcic, Zahirovic)HercegovinaBosna je napisao/la: A takav karakter čovjeka ili igrača je obična fula jer u jednom trenutku će njega boliti neka stvar za tu državu.
I sto je najgore rizikujes da ti poslije jedne tekem na klupi kaze, sjedio sam na klupi samo zato sto sam Kinez...
Mićo je Fićo!
Slijedeći koji ce otići je Modic!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Ma ko mari za tim nekim kampovima. Za šta služi taj kamp u Zenici kad ga skoro niko ne koristi. Lični interesi ljudi u savezu nije da budu tu, nego da plačaju hotele i terene po Hadžićima i sličnim sredinama.legenda reala je napisao/la:Ma haj još koja godina, i bićemo dovoljno kvalitetni u većini sportova, da nam bosanski Srbi i Hrvati neće biti ni potrebni, ako hoće dobro došli, ako neće ko ih jbe
Samo slobodan izbor, nikoga ne treba moliti..
Mićo je Fićo!
Ma ne mora značiti, u rukometu imaš reprezentaciju sastavljenu od sva tri naroda. I fakat se momci bori i daju sve od sebe. Daću ti primjer Josipa Perića (u Bosne igra), veliki je talenat i kažu da ga je Hrvatska zvala i da ih je on odbio. Sve dok igraju srcem i bore se (kao što je i Pandža radio budimo realni) trebaju igrati.legenda reala je napisao/la:Ovo što igra za mlađe kategorije kod nas je, sve prošlo kroz Hrvatske kampove, u rukometu, košarci, za fudbal ne znam i ocjenili su da nisu dovoljno kvalitetni i dali ih na kaljenje u BIH, očekivati je naravno ako se razviju da će ih ponovo povući sebiBatko je napisao/la:Sa PAndzom je otisla vjera i u izuzetke.legenda reala je napisao/la:Nikad mi nećemo moći privući djecu iz Hercegovine da igraju za BIH, ako oni imaju ikakvu šansu da zaigraju za Hrvatsku, tamam da budemo svjetski prvaci, to da se treba raditi na privlačenju je glupostbar u rukometu, pošto im pravila u košarci baš i ne idu na ruku
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma neće, Srbi su što se tiče skautinga gori i od nas, al jedan brat igra tamo, jes da je logičnije da i ovaj pređe tamo, nego onaj za BosnuBatko je napisao/la:Slijedeći koji ce otići je Modic!!!
Ne igra legendo, laz Srpskih medija. Nikad nije igrao Mihael za njhove selekcije.legenda reala je napisao/la:Ma neće, Srbi su što se tiče skautinga gori i od nas, al jedan brat igra tamo, jes da je logičnije da i ovaj pređe tamo, nego onaj za BosnuBatko je napisao/la:Slijedeći koji ce otići je Modic!!!
A ako mu pogledas twitter vrlo je moguce da zeli igrat za BiH: https://twitter.com/miihaelmodic" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], s4mke, stokastoka23, zastitaIdentiteta i 19 gostiju.