Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Goalgetter » 29 avg 2015, 00:39

Inace, zadnjih par godina smo imali napadaca na bacanje, ali su nepravedno zapostavljeni zbog Vede. :kafa:

Pored Dzeke koji je vrh naravno, Muslimovic i Ibisevic su jedina dva kvalitetna spica koja smo imali u reprezentaciji zadnjih godina (racunacemo od ere Muzurovic pa na dalje taj period), i ovo golova koliko je on dao u reprezentaicji, je i vise nego pristojan ucinak, pa sad kakav god on igrac ili osoba bio (sto se tice osobina, o tome da ne pocinjem, ali iskljucivo cemo ocjenjivati igracke sposobnosti).

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2015, 00:43

Neosporavam ja vedin uticaj i ucinak ni najmanje,,,pogotovo ne u rep. Naravno da taj ucinak nije los nimalo 24/64, ali hocu rec da ga raja itekako precijenjuje....

Jedini igrac uz pjanica kojem se nikad nista nije prigovorilo cak i kad je bio najgori. Naravno ne kazem pljuvati, ali on i pjanic su pande nase repke....odigraju najgore nadje se 101 izgovor i opravdanje.
=\_1921_/=

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2015, 00:48

Goalgetter je napisao/la:Inace, zadnjih par godina smo imali napadaca na bacanje, ali su nepravedno zapostavljeni zbog Vede. :kafa:

Pored Dzeke koji je vrh naravno, Muslimovic i Ibisevic su jedina dva kvalitetna spica koja smo imali u reprezentaciji zadnjih godina (racunacemo od ere Muzurovic pa na dalje taj period), i ovo golova koliko je on dao u reprezentaicji, je i vise nego pristojan ucinak, pa sad kakav god on igrac ili osoba bio (sto se tice osobina, o tome da ne pocinjem, ali iskljucivo cemo ocjenjivati igracke sposobnosti).
Yeb'o sve, za mene je Zlaja broj jedan! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 avg 2015, 00:59

Pivopija je napisao/la:@invincible1921 Sta ti uopste zelis reci ovim, da je malo 24 gola u 64 utakmice?
Sad već ni on ne zna šta želi da kaže, krenuo je od Hodžića, onda je prešao na to da je precijenjen, pa je lijepio statistike 'do SP', onda ga je uporedio sa Džekom, da bi nam na kraju rekao da je zaštićen i da mu niko ništa ne prigovara... umjesto da se zapita zašto mu niko ništa ne prigovara, mora da postoji neki razlog za to, a evo momci iznad su objasnili...
invincible1921 je napisao/la:Eto koliko se potencira ta prica repka vedo, recimo da je u utakmicama do kvalifikacija za SP postigao 9 golova u 41 nastupu (ja mislim da sam dobro sabro) od toga 6 u prijaetljskim...
invincible1921 je napisao/la:Neosporavam ja vedin uticaj i ucinak ni najmanje,,,pogotovo ne u rep.
:facepalm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2015, 01:03

Virtu4l je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:@invincible1921 Sta ti uopste zelis reci ovim, da je malo 24 gola u 64 utakmice?
Sad već ni on ne zna šta želi da kaže, krenuo je od Hodžića, onda je prešao na to da je precijenjen, pa je lijepio statistike 'do SP', onda ga je uporedio sa Džekom, da bi nam na kraju rekao da je zaštićen i da mu niko ništa ne prigovara... umjesto da se zapita zašto mu niko ništa ne prigovara, mora da postoji neki razlog za to, a evo momci iznad su objasnili...
invincible1921 je napisao/la:Eto koliko se potencira ta prica repka vedo, recimo da je u utakmicama do kvalifikacija za SP postigao 9 golova u 41 nastupu (ja mislim da sam dobro sabro) od toga 6 u prijaetljskim...
invincible1921 je napisao/la:Neosporavam ja vedin uticaj i ucinak ni najmanje,,,pogotovo ne u rep.
:facepalm:
To je dobar ucinak za prosjecnog igraca sto vedo i jeste, ali sto nisi citiro ostatak posta....vi od vede pravite puno veceg igraca nego sto jeste pa za takvog igraca za kakvog ga predstavljate to i nije neki ucinak ;) al nije ni bitno...necu da se vise raspravljam bezveze da se zamjeramo jedni drugima. Svakom svoje misljenje :)
=\_1921_/=

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 29 avg 2015, 01:07

Ne mrzim ja Vedu, naprotiv radovao sam se svakom njegovom golu i u Hoffenheimu i Stuttgartu kao sto se radujem i Dzekinim, Pjanicevim. Ona njegova povreda poslije 18 golova me pogodila ko da mi je brat rodjeni. Ali kad je zadnji put zabio gol? Kad je zadnji put utakmicu odigrao? Nema ljudi niko zagarantovano mjesto u reprezentaciji pa ni on. Repka je svetinja, vaznija od svih pojedinaca u njoj!

I ne forsiram Hodzica i Bajica zato sto su Zeljina djeca. Eto recite mi vi bolje zamjene od njih dvojice za Vedu, osim Zeca koji itekako zasluzuje sansu.

I ne poredim ja Vedu sa njima dvojicom, to bi bilo glupo. Vedo je nekoliko sezona bio medju najboljim napadacima Bundeslige a ova 2 momka su na pocetku karijere, ali je isto tako glupo da vi sa sigurnoscu kazete da oni nece napraviti nikakve karijere. Vedo je jos uvijek nas drugi napadac, to je valjda svima jasno ali pitanje je koliko ce to potrajati ako recimo do kraja prelaznog roka ne napravi transfer neki, jer sam siguran da za njega u Stuttgartu nema vise igre.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 avg 2015, 01:42

EmirTM87 je napisao/la:Ne mrzim ja Vedu, naprotiv radovao sam se svakom njegovom golu i u Hoffenheimu i Stuttgartu kao sto se radujem i Dzekinim, Pjanicevim. Ona njegova povreda poslije 18 golova me pogodila ko da mi je brat rodjeni. Ali kad je zadnji put zabio gol? Kad je zadnji put utakmicu odigrao? Nema ljudi niko zagarantovano mjesto u reprezentaciji pa ni on. Repka je svetinja, vaznija od svih pojedinaca u njoj!

I ne forsiram Hodzica i Bajica zato sto su Zeljina djeca. Eto recite mi vi bolje zamjene od njih dvojice za Vedu, osim Zeca koji itekako zasluzuje sansu.

I ne poredim ja Vedu sa njima dvojicom, to bi bilo glupo. Vedo je nekoliko sezona bio medju najboljim napadacima Bundeslige a ova 2 momka su na pocetku karijere, ali je isto tako glupo da vi sa sigurnoscu kazete da oni nece napraviti nikakve karijere. Vedo je jos uvijek nas drugi napadac, to je valjda svima jasno ali pitanje je koliko ce to potrajati ako recimo do kraja prelaznog roka ne napravi transfer neki, jer sam siguran da za njega u Stuttgartu nema vise igre.
Bogme je po meni trenutno Hodzic drugi napadac nase repke. Covjek je zabio vec 6 komada i Vedo je u zaostatku. Kad zabije makar 2-3 moci cemo raspravljati o njegovim starim zaslugama a do tada on i nije napadac. Ili jest ali u debeloj krizi i nije drugi ni u cemu a kamo li u nasoj repki. On vise ni u svom klubu nije drugi napadac. Zao mi je Vedo, vrati nam se. Do tada, zao mi je jos jednom ali Hodzic i Zec u borbi za drugog napadaca.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 29 avg 2015, 02:09

Vedo je uz Misimovica nas najprecjenjeniji igrac ikada.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 avg 2015, 03:41

Susic je potenciro 4 4 2 i onda koristio Vedu na desnom krilu gdje je on maus utakmica bio beskoristan tako da ima odsta do taktike igrac ne igra za klub,a ovamo Susic ga drzi u prvih 11 i jos ga stavi na neku lijevu poziciju blje bi bilo da je Vedo neke utakmice prleezo na klupi i ulazio na kraju 20tak min al eto

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 29 avg 2015, 05:00

I sam Ciro je govorio kako je Muslimovic 'j3ben napadac. Volili su ga svi i jako mi je zao sto nije odigrao jos par tekmi za reprezentaciju. Jedan od najboljih igraca kojih smo ikada imali. Sjetite se kad je komsijama iz Hrvatske uvalio tricu na Kosevu!! Jes da smo izgubili 5:3 al i sam Slaven Bilic se sjebao kad je vidio sta Zlatan Muslimovic radi. Zelim mu sve najbolje!
shandrlike-tandrlike

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 29 avg 2015, 13:38

Po svemu sudeći treneru St Etienna je prva opcija Berić i ne vidi plan B a i čini se da su postigli dogovor s njegovim klubom, tako da mislim da od ovog nema ništa. Ali pošto su sada zaredali francuski klubovi :D , Bastia je sljedeća, vidim i ona se spominje... :hmmmmm:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 29 avg 2015, 17:37

Fino ide ovom Štutgartu bez Ibiševića.Mogli bi oni njega jos i zamoliti da igra.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 29 avg 2015, 18:03

Fidelis je napisao/la:Fino ide ovom Štutgartu bez Ibiševića.Mogli bi oni njega jos i zamoliti da igra.
:mrgreen:

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 29 avg 2015, 18:08

Žalosno je ovo što mu je Stuttgart uradio, tako nezahvalno ga odbaciti a da nisu ni pokušali da mu tempiraju formu i da dobije pravu priliku... Još kada skontaš da im je on u tim trenucima i dalje bio jedan od najskupljih igrača i igrača sa većom platom u rosteru, šta reći za sve to...

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 29 avg 2015, 19:18

Fidelis je napisao/la:Fino ide ovom Štutgartu bez Ibiševića.Mogli bi oni njega jos i zamoliti da igra.
Ma nema potrebe :D , pa tu su Harnik i kompanija...nek ih čupaju oni kojima ukazuju povjerenje, ali imaće posla jer mislim da su već poodavno zreli za Cvajtu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2015, 19:21

Ginczek ih je prošle sezone spasio ispadanja, momak je solidan napadač, al' ne može sam, a valjda konačno ispadnu ove sezone, al' kao što gledam, opet će se spasit' u relagaciji

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 avg 2015, 00:37

Hertha :?: Jel ovo neka bomba naši portala ili ima istine?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 avg 2015, 00:42

Padovan je napisao/la:Hertha :?: Jel ovo neka bomba naši portala ili ima istine?
Ma ko će znati, poznavajući Vedada teško će se on odlučiti za Grčku. Oly i PAOK bi možda bili ok, ali vidjećemo...
Voli te tvoje Sarajevo.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 30 avg 2015, 00:42

Padovan je napisao/la:Hertha :?: Jel ovo neka bomba naši portala ili ima istine?
Taman pošla da napišem...ekskluzivna informacija Avazovog Sporta da je sve dogovoreno s njima, pa sad koliko im je vjerovati vidjećemo...mada, bilo je priče neki dan o tome jer je viđen na letu za Berlin tako da je moguće i da je tačno, nadam se da jest, to bi bilo odlično stvarno. :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 avg 2015, 00:44

Stani, to ima nešto novo? Berlin?
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 13 gostiju.