Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 12 mar 2011, 22:27

Bosco je napisao/la:Ja bih obojicu, a kad bih morao ili mogao, svejedno, birat samo jednog uzeo bih Edena.
I ja bih Edena al' pod uslovom da Supermario ne ode nikud uz BvB-a :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 mar 2011, 22:31

Arnelinho je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Ja bih obojicu, a kad bih morao ili mogao, svejedno, birat samo jednog uzeo bih Edena.
Što da sljedeće godine možemo i njega ? :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 mar 2011, 22:40

Bosco je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Što da sljedeće godine možemo i njega ? :mrgreen:
Paa ja volim i BvB pa zato,ako ce kud prelazit nek ide u Arsenal :D
Ne bih volio da ode u drugi klub,buduci da izrasta u mog novog Rosicky-og 8-)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 mar 2011, 22:45

Lehmann se vraća na vrata Arsenala?

Bivši njemački nogometni vratar Jens Lehmann (41) mogao bi nakratko prekinuti svoju mirovinu i ponovo obući dres svog bivšeg kluba Arsenala, piše Daily Mail...

Nedavno se Lehmann vratio u London kako bi "ispekao" trenerski zanat uz londonsku momčad, a sada se pojavila opcija da se ponovo aktivira uslijed krize koju "topnici" imaju s vratarima. Naime, u posljednje vrijeme prvi Arsenalov vratar Wojciech Szczesny pauzirat će između četiri i šest tjedana zbog ozljede prsta, dok su Lukasz Fabianski i Vito Mannone ozlijeđeni. Zdrav je jedino Španjolac Manuel Almunia, a u slučaju njegove ozljede Wenger bi na vratar morao poslati nekog od "golobradih" mladića koji igraju na posudbi u drugim klubovima.

Lehmann je boje Arsenala branio od 2003. do 2008. godine, nakon čega je još igrao dvije godine za Stuttgart i onda se umirovio na kraju prošle sezone. U slučaju povratka prekaljeni Nijemac, koji je upisao 61 nastup u dresu "elfa" potpisao bi suradnju do kraja sezone.

Eto nam opet naseg ludjaka :lol: :lol: :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 mar 2011, 22:46

Previse ste u zabludi, cuj nekakvi scezni, pa jel onaj lik svjestan sta prica, golman bolje brani od vecine skupljih kolega, na golmanima sam ja prezadovoljan, kao i na stoperima, samo da TV ozdravi on i kos su prvi, kos je ove sezone odlican, na pocetku je bio konj, imao 2 crvena, ali kako sad igra, ostaje u prvoj i to sa TV-om ce biti dobar.. Djuro treci, Squillaci cetvrti, sasvim dovoljno.. Desni bek, Sagna(nesto se desava sa njim, nije na nivou pocetka sezone) Eboue sasvim dostojna zamjena, Clichy(dobar lijevi bek, tesko je naci boljeg, a da ce se isplatiti, tj da bi novac prodanog clichya bio puno veci od toga sto bi dali za tog novog beka) gibbs odlicna zamjena, traore solidna zamjena ako ostane u Arsenalu, i sa samim tim meni je ova odbrana sasvim dovoljna,sve drugo bi bilo preseravanje, npr da znamo da nece TV u svoju staru formu, onda dovesti Sakhoa, a inace dovesti ga a da sjedi na klupi, jer je realno slabiji od TV-a je glupo, ipak on nije toliko jeftin... vezni red Cesc-Nasri-Song-Jack-Ramsey-Lansbury(to su sve centralni/defanzivni vezni, trebamo samo dovesti neku solidnu, ALI ne preskupu zamjenu za Songa) krila su nam poprilicno slaba, jedino Theo ima neki kontinuitet igara, jer je uvijek opasan po protivnike(ali on se povrijedjuje tako da) Shava previse oscilira, on je odlican igrac, ali mislim da je njegovog ipak proslo, tako da nam na ovoj poziciji trebaju minimalno 2 igraca i to jedan koji moze odmah uskociti, a drugi koji ce biti dostojna zamjena,a za to racunam Hazard, i jos neko mlad a solidan.. Spic RvP, sasvim dobar kad je zdrav, a Chamakha i Nicka probati uvaliti za nekog igraca tipa Aguera/Hulka(cak ne bi ni skodilo sto je malo sebican) Pato, sa tim da jos promoviramo JET-a, te Benik Afobe.. Prodati Denilsona,Rosickog,Almuniju.. i to je dosta, Diaby jos moze dati Arsenalu, a ostali su manje vise solidni za neki back up.. Ovo je kad bi bilo, ali posto nece valja nam izgubiti jos koju godinu uz ovaj pristup(koji nije los) i ovu igru... i da trebamo nabaviti kakvog dobrog psihijatra.. i kad sracunate sve, ne bi ovo puno kostalo, cak bi sa ovom prodajom bili na nekoj nuli, a kvalitativno bi bili na velikom plusu..
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 mar 2011, 22:47

Hahaha kako bi ovo volio, da se Mad Jens opet vrati među stative, barem bi se ismijali do kraja sezone pa bi malo lakše podnijeli i gubitak Premiershipa. :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 mar 2011, 22:50

udjoh na SS.ba, kad vidim tamo, "Manchester je Manchester" reko sad su pobjedili 5-0, kad ono 2-0, glupost :P
mora da je neki fan manchestera pisao

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 mar 2011, 22:51

Bosco je napisao/la:Hahaha kako bi ovo volio, da se Mad Jens opet vrati među stative, barem bi se ismijali do kraja sezone pa bi malo lakše podnijeli i gubitak Premiershipa. :D
Ko ne bi,tek tad mi ne bi bilo zao ispadanja iz LP :D
dao bog pa almunia slomio nogu :lol: :mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 mar 2011, 22:57

Chelsea_CBH je napisao/la:Arsenal u 15ak dana ispadne s 3 od moguća 4 fronta na kojim se borio za trofej. Samo u stilu Arsena Wengera i njegovih "iskusnih" igrača tipa Košćelni, Skvilaći i Đuruuu :lol: :lol: :lol: I kladim se da će i na četvrtom frontu popušiti kao i na preostala tri i šestu godinu za redom ostati bez bilo kakve kante (ako ne računamo smješni Emirates kup, gdje su svakako domaćini).
Na ovaj post sam nanijetio odgovorit danas, ali pošto mi se ne dade učinit ću to sada. Prije svega kralju ne izgovora sa Košćelni nego Kosjelni, ne izgovora se Skvilači nego Skilaći. :) Kad smo to rijesili da se pozabavimo pitanjem "kanti". Arsenal ima mnogo više kanti nego Chelsea, mnogo,mnogo više i možemo si dopustit još 16 godina da ne osvajamo ništa, a da i dalje imamo više kanti od vas. Now be good my friend.

slika

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 mar 2011, 23:50

[youtube][/youtube]

Special Five objasnio na 2:40 sve lepo. :lol: :lol: :lol:

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 12 mar 2011, 23:52

Evo za Djuru zavrsena sezona.Pocelo je,pocelo... :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 13 mar 2011, 11:19

Bosco je napisao/la:Četiri velika trofeja
želeli smo mi
Birmingem nas napucao
ostalo ih tri.

Tri velika trofeja
nadah se i ja
Farsa beše prejaka
ostade ih dva.

Dva velika trofeja
Mančester je bedan,
ali ipak nas pobedio,
ostao je jedan.

:lol:

Četvrta strofa će vjerovatno ići ovako.

Jedan veliki trofej
United je kula
nabili nas u sred Londona
trofeja ostalo je nula
:lol:

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 13 mar 2011, 14:28

Ne znam to za lemana,ali almunija za sada brani vrlo dobro,mada sumnjam da ce taj nivo održati do kraja sezone.
Situacija je više nego jasna-30 bodova nam je još u igri,6 gostovanja i 4 kuci.Od toga moramo pobjediti sve(ukljucujuci i united kuci),a jednu barem odigrati još nerješeno(protiv totenhema :D ).Ovo sve pod uslovom da united ne izgubi nigdje bodove,osim na emiratima.
A hajde da budemo optimisti bez obzira što nam se sve ovo izdešavalo zadnjih sedmica.Narednu igramo protiv WBA koji je uvijek opasan protivnik(ali daleko su slabiji nego na početku sezone sezone),gostovanja protiv blekpula(koji je jako slab kuci,ipak je to bio drugoligas),boltona(kojeg smo redovno uzimali prošlih sezona i odgovara nam njihova igra),e stoke(to ce po meni biti možda i najteže gostovanje,i protiv njih ce nam biti važno da u ranoj fazi zabijemo go),fulham(također teško gostovanje),totnehem(nadam se da cemo do tada sve riješiti :D )
Kuci-blekburn koji je nasa stara mušterija,liverpul-uvijek teška utakmica,ali mislim da smo bolji,man.united-ovo znate i sami :mrgreen: kako će biti teško,i ne znam s kim još igramo kući

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 13 mar 2011, 17:00

Ma pustit ce nas liverpool ne brinite :D
Rođen s tobom da budem

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 mar 2011, 17:38

Faraon iz Visokog je napisao/la:Ma pustit ce nas liverpool ne brinite :D
Još uvijek je rano pričati o toj utakmici 8-)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 mar 2011, 18:02

Kao da će odbrana Squillaci - Kosscielny izdržati do kraja sezone. Ljudi probudite se iz zablude, čestitajte Unitedu još jednu titulu i lagano uživajte do kraja sezone.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 mar 2011, 20:49

slika

:mrgreen:

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 14 mar 2011, 09:59

Bosco je napisao/la:slika

:mrgreen:
Svaka cast na slici hehe
Glory Glory Man United !!! :D

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 14 mar 2011, 15:06

Bosco je napisao/la:Kao da će odbrana Squillaci - Kosscielny izdržati do kraja sezone. Ljudi probudite se iz zablude, čestitajte Unitedu još jednu titulu i lagano uživajte do kraja sezone.
bosko ti si veliki pesimista :lol: nek igra song kad se oporavi stopera

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 mar 2011, 15:07

armin arsenalovac je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Kao da će odbrana Squillaci - Kosscielny izdržati do kraja sezone. Ljudi probudite se iz zablude, čestitajte Unitedu još jednu titulu i lagano uživajte do kraja sezone.
bosko ti si veliki pesimista :lol: nek igra song kad se oporavi stopera
Jadan arsenal ako ce samo njih dvojca igrat odbranu :roll:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.