I ja bih Edena al' pod uslovom da Supermario ne ode nikud uz BvB-aBosco je napisao/la:Ja bih obojicu, a kad bih morao ili mogao, svejedno, birat samo jednog uzeo bih Edena.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
I ja bih Edena al' pod uslovom da Supermario ne ode nikud uz BvB-aBosco je napisao/la:Ja bih obojicu, a kad bih morao ili mogao, svejedno, birat samo jednog uzeo bih Edena.
Što da sljedeće godine možemo i njega ?Arnelinho je napisao/la:I ja bih Edena al' pod uslovom da Supermario ne ode nikud uz BvB-aBosco je napisao/la:Ja bih obojicu, a kad bih morao ili mogao, svejedno, birat samo jednog uzeo bih Edena.
Paa ja volim i BvB pa zato,ako ce kud prelazit nek ide u ArsenalBosco je napisao/la:Što da sljedeće godine možemo i njega ?Arnelinho je napisao/la:I ja bih Edena al' pod uslovom da Supermario ne ode nikud uz BvB-aBosco je napisao/la:Ja bih obojicu, a kad bih morao ili mogao, svejedno, birat samo jednog uzeo bih Edena.
Ko ne bi,tek tad mi ne bi bilo zao ispadanja iz LPBosco je napisao/la:Hahaha kako bi ovo volio, da se Mad Jens opet vrati među stative, barem bi se ismijali do kraja sezone pa bi malo lakše podnijeli i gubitak Premiershipa.
Na ovaj post sam nanijetio odgovorit danas, ali pošto mi se ne dade učinit ću to sada. Prije svega kralju ne izgovora sa Košćelni nego Kosjelni, ne izgovora se Skvilači nego Skilaći.Chelsea_CBH je napisao/la:Arsenal u 15ak dana ispadne s 3 od moguća 4 fronta na kojim se borio za trofej. Samo u stilu Arsena Wengera i njegovih "iskusnih" igrača tipa Košćelni, Skvilaći i Đuruuu![]()
![]()
I kladim se da će i na četvrtom frontu popušiti kao i na preostala tri i šestu godinu za redom ostati bez bilo kakve kante (ako ne računamo smješni Emirates kup, gdje su svakako domaćini).
Bosco je napisao/la:Četiri velika trofeja
želeli smo mi
Birmingem nas napucao
ostalo ih tri.
Tri velika trofeja
nadah se i ja
Farsa beše prejaka
ostade ih dva.
Dva velika trofeja
Mančester je bedan,
ali ipak nas pobedio,
ostao je jedan.
![]()
Četvrta strofa će vjerovatno ići ovako.
Jedan veliki trofej
United je kula
nabili nas u sred Londona
trofeja ostalo je nula
Još uvijek je rano pričati o toj utakmiciFaraon iz Visokog je napisao/la:Ma pustit ce nas liverpool ne brinite
bosko ti si veliki pesimistaBosco je napisao/la:Kao da će odbrana Squillaci - Kosscielny izdržati do kraja sezone. Ljudi probudite se iz zablude, čestitajte Unitedu još jednu titulu i lagano uživajte do kraja sezone.
Jadan arsenal ako ce samo njih dvojca igrat odbranuarmin arsenalovac je napisao/la:bosko ti si veliki pesimistaBosco je napisao/la:Kao da će odbrana Squillaci - Kosscielny izdržati do kraja sezone. Ljudi probudite se iz zablude, čestitajte Unitedu još jednu titulu i lagano uživajte do kraja sezone.nek igra song kad se oporavi stopera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.