Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bas zbog toga sam i slikao da ne bi bilo bas tomiki_92 je napisao/la:brat koristi skripte, nije "legit"![]()
Jel ovo taj levat trenutno na Hayatu??
Jasta je.Sabinho je napisao/la:Jel ovo taj levat trenutno na Hayatu??
feningitm87 je napisao/la:naletih na ovu sliku sad, e moja djeco.. sta uradi ovaj internet od vas. Ne znate ni kako izgleda ona prava lopta, potpuno oguljena od silnog sutanja i igre..
Papalukas je napisao/la:A kome je poslao poruku samom sebi![]()
?
Ako nisi znao, mozes lagano chatat i sa samim sobom na fejsu. Probaj....feningitm87 je napisao/la:Kako majketi tvoje?
buraz, **** me ako ja tebe kontamIdimidodjimi je napisao/la:Ako nisi znao, mozes lagano chatat i sa samim sobom na fejsu. Probaj....feningitm87 je napisao/la:Kako majketi tvoje?
Pitao si ako se ne varam kako je moguce da posalje sam sebi poruku na fb?feningitm87 je napisao/la:buraz, **** me ako ja tebe kontamIdimidodjimi je napisao/la:Ako nisi znao, mozes lagano chatat i sa samim sobom na fejsu. Probaj....feningitm87 je napisao/la:Kako majketi tvoje?
.. haj nema veze nije bitno
E to nisi mene pitao vec drugogfeningitm87 je napisao/la:Pitao sam te kako si zakljucio da je sam sebi poslao poruku..
Nikako ne mogu da razumijem ove moderne obrve, sto su pod konac pocupane.Dex je napisao/la:Ti sve kako loše obrve
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 48 gostiju.