Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
E **** ti mrtvog gasola stao debil na 19 ne mogu da vjerujem
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja se nadam da mogu uzeti. Ako zadnju momcad prvenstva i moguceg putnika u 2.HNL ne mogu pobjediti nek idu u ku.rac onda96BadBoy je napisao/la:Jopaa sta moze Osijek u Splitu?Da stavim dvicu,fina kvota?

Dobili i bolje momcadi od Splita u gostima pa ne vidim razlog da njih ne dobiju al ajd ga ti znaj s tom nasom ligom

hm split nakon pobjede nad hajdukom mislim da neće osijek do tri boda tujopaa7 je napisao/la:Ja se nadam da mogu uzeti. Ako zadnju momcad prvenstva i moguceg putnika u 2.HNL ne mogu pobjediti nek idu u ku.rac onda96BadBoy je napisao/la:Jopaa sta moze Osijek u Splitu?Da stavim dvicu,fina kvota?
Dobili i bolje momcadi od Splita u gostima pa ne vidim razlog da njih ne dobiju al ajd ga ti znaj s tom nasom ligom
Djesi ljudinobevanda4 je napisao/la:Šta se svi žale na nba sinoć? Moglo se

Pozdrav raja

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Eno tamo se sudija izvinjava kaze bila je to pogresna odluka da se daje penal, mediji prizivaju Wernera da prizna da je namjerno pao, jedini on jos nije rekao da je penal, svi su rekli da nije bio i izvinjavaju se. Ne mozes ti tu nista kad je nekome dozvoljeno da radi sta hoce i kad ima vjetar u ledja od sponzora i od kladionica pa moze tako u oci da nas laze i vara. Ja sam odmah po kvotama nakon gola i po tome da se u 1. minuti daje nepostojeci penal znao da sam yeban, al sta covjek da radi?KingJamesMVP je napisao/la:Šta je s Kembom pa samo 2 poena zabio dosad? @effe razvali vcrs Red bull ono selo malo
http://www.bild.de/sport/fussball/rb-le ... .bild.html
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ti se trazis za raport ovdje! Dok se nije krenulo misliti da si spijun William Hilla!Neutral je napisao/la:New York - Sacramento 1 (1.70)
Cousins over 29.5 (1.85)
Kanter over 12.5 (1.85)
Teague under 15.5 (1.85)

Ovaj podforum je d.n.o. drustvo sa neogranicenom odgovornosti! Sta velis za onaj cig.anluk od tekme juce?
- Stone Island
- Kontakt:
Je li Oklahoma včrs nagazna mina ? To sam odmah vidio u super ponudi, 1.55 kvota. Onaj NO je odron od ekipe, nije valjda da nešto znaju više od nas.
Sampa pm3 i Pescara pm3. To mi je zasad prvo na pameti.
Sampa pm3 i Pescara pm3. To mi je zasad prvo na pameti.
@Effe
Sve je pocelo sa Cityem koji je promasio pobjedu u nekoliko nabrava, preko Dinama koji je kiksao i naravno dan nije mogao nikako pozitivno zavrsiti. Nna nisam jucer ni postavljao vidim nema smisla.
U prevodu jucer sve i svasta, danas prolaze sigurice 75%

@Stone
Svaka utakmica Oklahome je 50-50, mogu svakoga dobiti a i od svakoga izgubiti.
Sve je pocelo sa Cityem koji je promasio pobjedu u nekoliko nabrava, preko Dinama koji je kiksao i naravno dan nije mogao nikako pozitivno zavrsiti. Nna nisam jucer ni postavljao vidim nema smisla.

@Stone
Ljudi igrajte Betis - Sevilla @3.40 da nema drugog gola. Hadalji oboje. Celta ce izgubat pobjedu 1:0 i to je to.
EDIT: E ovo ide u qurac vise s penalima u 40im i 1.im minutama. Ha izusti go pade! Ali nije iskljuceno da ne bude ni 1 u drugom!
Za otkup zelim ubuduce malo vise razmisljanja u ovom pravcu!
Nego ja sam City zaobisao kec, ali igro cisti X. Da li mi ti mozes objasniti zasto engleski i svapski junci ovako kolima zaredom nece X da prave. Juce Leeds - Villa 2:0 zavrsava a do 80.e 0:0. Sve na silu prave preokrete a ne daju osim Levera i nemogucih X-eva koje niko ne igra nigdje da dodje.
EDIT: E ovo ide u qurac vise s penalima u 40im i 1.im minutama. Ha izusti go pade! Ali nije iskljuceno da ne bude ni 1 u drugom!

Ma ne ljutim se nista ja uzmem sta mi se svidja. Samo mora ubuduce i da se kvota gleda i razmislja zasto je niska i je li to slucajno ili nije i kako se kretala. To su neki matematicko - psiholoski trikovi bookiesa jer oni se s nama igraju a ne mi s njima. Nekad je to blef a nekad value bet. O tome treba vise razmisljati na koju da se stranu postavis ili zaobidjes nego o tome kakav je koji tim i kako ko igra. Ovo je igra za pare a ne igra za sport!Neutral je napisao/la:@Effe
@Stone

Za otkup zelim ubuduce malo vise razmisljanja u ovom pravcu!
Nego ja sam City zaobisao kec, ali igro cisti X. Da li mi ti mozes objasniti zasto engleski i svapski junci ovako kolima zaredom nece X da prave. Juce Leeds - Villa 2:0 zavrsava a do 80.e 0:0. Sve na silu prave preokrete a ne daju osim Levera i nemogucih X-eva koje niko ne igra nigdje da dodje.
Zimski period treba praviti zalihe, igraju 3 za 3
Jučer Wolfsburg vodi, na kraju preokret i izgubiše, taj klub je dno dna. Jedino BvB 4+ nekako očekivano prošao, ljudi će i protiv Reala igrati na milion golova, takav im stil
Gledam danas ova dva para Bundeslige, koji je ovo ruski rulet, ono wow. Mislim da je došlo vrijeme da neko Eintracht pobjedi od "manjih" timova, kvota dobra. HSV bi golova moglo biti 3+

Jučer Wolfsburg vodi, na kraju preokret i izgubiše, taj klub je dno dna. Jedino BvB 4+ nekako očekivano prošao, ljudi će i protiv Reala igrati na milion golova, takav im stil
Gledam danas ova dva para Bundeslige, koji je ovo ruski rulet, ono wow. Mislim da je došlo vrijeme da neko Eintracht pobjedi od "manjih" timova, kvota dobra. HSV bi golova moglo biti 3+
Ko ti ga vrati ?gonzales je napisao/la:Djesi ljudinobevanda4 je napisao/la:Šta se svi žale na nba sinoć? Moglo se![]()
Pozdrav raja![]()

Sjajan početak dana.
Betis-Celta over 8.5 korneri a u prvom 1 bio.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ne moze ovaj milan uzimati lagane ekipe rutinski....koja kurcevaca su milanski klubovi postali
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- Stone Island
- Kontakt:
Gledam Avellino i Veneziu, uživo gonjao u prvom poluvremenu četvrtine i broj koševa poluvrijeme. Likovi po 5 minuta ne mogu dati koša i gledam sad ne znaju promašiti u trećoj četvrtini. Golemo je ovo.
Na silu se pravi over golova a ne daju ni 3-4 kornera za PV!gaston je napisao/la:
Sjajan početak dana.
Betis-Celta over 8.5 korneri a u prvom 1 bio.

Normala danas da bude vise golova nego kornera kume!
- Stone Island
- Kontakt:
Gledaj Milana... mamu vam mrtvu ebem.
To su sve hendikepi i kecevi lupani na kraju ce X da dodje 1:1 ili 2:2 da bude. Smeca, jedino vrijedno karaktera je Juventus, njemu treba i halaliti kad kiksa zato sto mlati sve ove prevare od klubova i pisha ih s vrha iz godine u godinu!Stone Island je napisao/la:Gledaj Milana... mamu vam mrtvu ebem.
- bugojanac1234
- Kontakt:
prvi put odigram milana nakon 4 godine iiiiiiiiiiiiii

- zamorano1plus8
- Kontakt:
a i ovaj sudija je mogao do sad bar dva zuta pokazat, ali lik ih haman zaboravio ponijet
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
betis - celta 0:! će završit 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I vidis da nista novo nema!bugojanac1234 je napisao/la:prvi put odigram milana nakon 4 godine iiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()

Vidi ovog trolcine iznad, samo ti pajdo igraj overe na njih pa ces viditi dokle ces docerati. Pokazi ako si mudan tiket da si odigro over 3.5 kvotu 4 na live bar na 20-30 € pa da ti kazem svaka cast. Dolazi ovdje iskusne kladionicare ismijavati a ulozi mu 10 centi. Place ko godina kad mu padne tiket gdje ceka 6 € da mu dodje!

Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 04 dec 2016, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.