Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
@Valencia, ja bih doveo sve trojicu pobrojanih :
Lozano - 30 miliona
Saciri - 12 miliona
Smajhel - 20 miliona
Ali mislim da je Kasperova cijena barem duplo veća, vjerovatno će i Lozanova biti bliže 50 nego 30 miliona, mada sam ja priželjkivao iz Lestera i Kaspera i Mahreza, pa i N'didia, Livči očigledno ne voli poslovati s Lisicama.
Lozano - 30 miliona
Saciri - 12 miliona
Smajhel - 20 miliona
Ali mislim da je Kasperova cijena barem duplo veća, vjerovatno će i Lozanova biti bliže 50 nego 30 miliona, mada sam ja priželjkivao iz Lestera i Kaspera i Mahreza, pa i N'didia, Livči očigledno ne voli poslovati s Lisicama.
Odlična vijest čitam na klixu upravo, Salah je produžio ugovor!
Juce sam procitao da je otkupna za Lozana 30 miliona sto je bagatela za takvog igraca. Nazalost, interes za igraca su vec pokazali Barsa i Juve.Gandalf je napisao/la:@Valencia, ja bih doveo sve trojicu pobrojanih :
Lozano - 30 miliona
Saciri - 12 miliona
Smajhel - 20 miliona
Ako Klop zagrize, mogao bi nagovoriti igraca da dodje u Liverpul, gdje bi imao dosta prostora za igru i napredak. Moze mijenjati sva tri napadaca.
Saciriju je otkupna 12 miliona sto je dzaba za takvog igraca.
Smajhel vec ima 32 godine i to je optimalna cijena za njega. Ako igrac bude insistirao na odlasku, pustit ce ga. 30 miliona je maksimum.
EDIT
Prednost Lozana, za razliku od recimo Mareza ili Rodriga iz Valensie, je ta sto je veoma agresivan i angazovan u fazi odbrane. To Klopo voli, krilnog napdaca koji puno pomaze odbrani.
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 02 jul 2018, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Kasper vec dvije-tri godine brani na vrhunskom nivou. Ovo na SP je njegova uobicajena forma.gaston je napisao/la:U kojim care snovima je Kasper 20m ? Pogotovo nakon ovakvog prvenstva..
Đerdan će svakako potpisati kad Švicarci ispadnu sa SP-a ali on dolazi kao zamjena na krilo.
Ofanzivni veznjak se i dalje traži, dok je situacija sa golmanom i dalje nepoznanica.
Kasper ima 32 godine. 30 miliona - kapak.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Ponos Torina
- Kontakt:
U kojim snovima vi mislite da ce Klopp ici po golmana 29-30+ godina
Valjda se vide neke stvari tj igraci koje je doveo i njihove godine,plus placati golmana od 30 godina 30-50M kao sto se spominjao onaj panj iz Barselone koji je imao samo jedan posao a to je da grije klupu kolegama..
Golman ako se bude dovodio sigurno ce biti mladji od 27 godina..
Sad sam jos vise uvjeren da ce Fekir doci cim Francuzi zavrse prvenstvo,ako kojim slucajem ne dodje vjerujem da ce Klopp izmisliti nekoga..

Valjda se vide neke stvari tj igraci koje je doveo i njihove godine,plus placati golmana od 30 godina 30-50M kao sto se spominjao onaj panj iz Barselone koji je imao samo jedan posao a to je da grije klupu kolegama..
Sad sam jos vise uvjeren da ce Fekir doci cim Francuzi zavrse prvenstvo,ako kojim slucajem ne dodje vjerujem da ce Klopp izmisliti nekoga..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Golman je u tridesetim u zenitu karijere. Pred Smajhelom je pet sezona na vrhunskom nivou.Ponos Torina je napisao/la:U kojim snovima vi mislite da ce Klopp ici po golmana 29-30+ godina![]()
![]()
Kako je samo Junajted pogodio sa VDS. Doveli su ga kada je imao 35 godina i igrao je do 41 u vrhunskoj formi. Jedan od najboljih transfera Fergija ikada. Vrijedio je svakog penija i vise od toga.
Golman sa 30 je na vrhuncu karijere dok fudbaler sa 30 ubrzano propada.
Smajhel moze odigrati najmanje pet sezona na vrhunskom nivou a moguce je i dosta vise...
Ako Liverpul zeli borbu za titulu moraju imati vrhunskog golmana a ne nekog novog Kariusa koji cd sazrijevati na golu i za kojeg je pitanje hoce li ikada doci na vrhunski nivo.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sve to stoji ali ne mora znaciti da ce braniti dobro i sledecih 5 godina,ali placati toliko golmana od 30+ godina to moze samo budala uraditi ili neko ko se moze razbacivati sa parama svaki prelazni rok..Za mene licno golman od nekih 25-27 godina bi bio perfektan neko kao Alisson ili Oblak.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ja ni sekunde ne bih razmisljao ako se Kasper moze dovesti za 30 miliona.
Valencia je u pravu, jos bar 5 dobrih sezona je pred njim, 3-4 sezone je u strasnoj formi.
Dobar u istrcavanjima, na liniji jos bolji. Igra vec u Engleskoj, ne treba privikavanje.
Bolje za njega dati 30 i kupiti rezervnog napadaca, nego izvaliti 80 za Alisona.
Valencia je u pravu, jos bar 5 dobrih sezona je pred njim, 3-4 sezone je u strasnoj formi.
Dobar u istrcavanjima, na liniji jos bolji. Igra vec u Engleskoj, ne treba privikavanje.
Bolje za njega dati 30 i kupiti rezervnog napadaca, nego izvaliti 80 za Alisona.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Vi izgleda zaboravljate ko je Kasperov otac i za koga je igrao 8 godina, čisto sumnjam da bi on potpisao za Liverpool i da postoji interes s naše strane.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kasper je ponikao u Mancester Sitiju ako se ne varam. To znaci da Piter ne ferma previse te rivalitete. A Kasper je osoba za sebe, on odlucuje.StevieG8 je napisao/la:Vi izgleda zaboravljate ko je Kasperov otac i za koga je igrao 8 godina, čisto sumnjam da bi on potpisao za Liverpool i da postoji interes s naše strane.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nece se golman sigurno dovoditi. Karius ce i dalje biti prvi izbor.
Nikad da vam dosadi
niti se kakav ozbiljan golmn realno povezivao sa nama, a da se teažio do sad bi se sigurno doveo. Nema od tog ništa, Karius i Ward će dobiti po šansu sigurno. A evo i ovo:

One of Klopp’s priorities will be to assess the mental state of Loris Karius as he reports back to the club following his errors in the Champions League final. [@_PaulJoyce]
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bojim se da je za mentano stanje i kluba i igrača najbolje da on napusti klub. Poslije one noći trebali su mu se lijepo zahvaliti i staviti na transfer listu. Kolosalnu priliku je upropastio, nisam nikada od njega ni očekivao da će postati Bufon, ali nije vala morao ispasti ni najveći bilmez u novijoj fudbalskoj istoriji. Dobar golman je zlata vrijedan, De Gea je spasio United mnogo puta, sačuvao im mnogo bodova, Karius će Liverpoola koštati još mnogo bodova. Njegovu nesigurnost i nespremnost osjetiće na terenu ama baš svaki igrač, na gostovanjim i svaki domaći navijač, valjda ga se brzo riješe, za mene Karius je bez ikakve sumnije najslabija karika u timu. No ne čudi me da je prvi golman, Liverpool je poznat po tome da mu starteri često budu igrači koji ni u Valjadolidu ili Pescari ne bi bili starteri.
Pa tek tad bi ga uništili totalno
mogao bi s3 penzionisati odma.
I De Gea je imao yeben početak
mislim, nije da sad nešto branim Lorisa, ali to bi bio pogrešan pristup definitivno.

I De Gea je imao yeben početak

A ne mozes porediti De Geu i Kariusa.
A sto se tice Loriusovog mentalnog zdravlja, poslati ga u kakvu kliniku na ANde, pa nek se lijeci.
A to sto je Peter branio u Unitedu ne znaci nista, Kasper nije, ponikao je u Cityju.
A sto se tice Loriusovog mentalnog zdravlja, poslati ga u kakvu kliniku na ANde, pa nek se lijeci.
A to sto je Peter branio u Unitedu ne znaci nista, Kasper nije, ponikao je u Cityju.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
I čale mu je tamo presao kasnije znam da ga zbog tog ne gotive bas u crvenom dojelu manchestera.Valencia je napisao/la:Kasper je ponikao u Mancester Sitiju ako se ne varam. To znaci da Piter ne ferma previse te rivalitete. A Kasper je osoba za sebe, on odlucuje.StevieG8 je napisao/la:Vi izgleda zaboravljate ko je Kasperov otac i za koga je igrao 8 godina, čisto sumnjam da bi on potpisao za Liverpool i da postoji interes s naše strane.
Znam sta sam pisao nakon finala ali ja bi najvise volio da se karius iskupi i odigra dobru sezonu. Vjerujem da ce mu klopp dati jos jednu sansu s obzirom na tu pricu oko potresa mozga i to da se nigdje ozbiljno ne spominje dovođenje golmana. Za pocetak bi se dobro bilo rijesiti mignoleta. Bogdan je otisao na posudbu ja mislim, ostaju ward i karius. Ne mora znaciti da ce klopp ici po mladog golmana posebno ako se bude islo na nekog ko ce biti samo konkurencija kariusu mozda bas dođe neko stariji bar za golmana godine nisu bitne, a nisam upratio da je i u dortmundu imao nekog mladog na golu dok ih je vodio.
Cudno mi je da se ne radi vise na odlascima igraca, valjda i klubove uhvatila letargija dok traje prvenstvo.
Osloboditi se par teskih ugovora i uzeti koji dinar na ovim otpisanim bar mignoleta i sturridgea uvaliti nekom za pocetak.
Milner izdominirao na startu priprema pojeo saigrace prilikom testa fizicke spreme, zanimljivo da se jedino lallana drzao koliko toliko i otpisani ings i klavan. Trude se momci da se dokazu.
You are someone else I am still right here
Klub ima igrača kojih se treba riješiti čim prije, dok se za njih može barem nešto love uzeti : Stu, Divock, Ings, Marković, Mignole.
Rado bih leđa vidio i Kariusu (posljednje finale) i Morenu ali za sada oni su tu obojica, nažalost. Ne trebam podsjećati nikoga da je Moreno upropastio naše pretposljednje evropsko finale. Sredina je trebala novih igrača i mislim da je pogođeno u sridu sa Fabom i Nabyem, još jedna 10-ka ne bi bila višak sigurno, mada smatram da je jedan napadač/krilo još potrebniji od 10-ke. Golaman na žalost neće mijenjati, naša najveća slabost ostaje starter, nadam se dobrom zdravlju Robertsona, kako bi superkiksera Morena držali što dalje od prvih 11. Za mene će ovaj prelazni rok biti odličan ako uspiju dovesti još jednog ofanzivnog veznjaka i krilo. Sljedeće ljeto neka ganjaju golmana, CB-a i rezervnog lijevog beka.
Rado bih leđa vidio i Kariusu (posljednje finale) i Morenu ali za sada oni su tu obojica, nažalost. Ne trebam podsjećati nikoga da je Moreno upropastio naše pretposljednje evropsko finale. Sredina je trebala novih igrača i mislim da je pogođeno u sridu sa Fabom i Nabyem, još jedna 10-ka ne bi bila višak sigurno, mada smatram da je jedan napadač/krilo još potrebniji od 10-ke. Golaman na žalost neće mijenjati, naša najveća slabost ostaje starter, nadam se dobrom zdravlju Robertsona, kako bi superkiksera Morena držali što dalje od prvih 11. Za mene će ovaj prelazni rok biti odličan ako uspiju dovesti još jednog ofanzivnog veznjaka i krilo. Sljedeće ljeto neka ganjaju golmana, CB-a i rezervnog lijevog beka.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Domagoj Vida is Dejan Lovren's centre-back partner for the Croatia national side. He currently plays for Besiktas in Turkey and is the subject of a reported €15million bid from Liverpool.
Turkish journalist Turgay Demir claimed that both Liverpool and Everton had made a bid for the World Cup star, but are both still €5m short of Besiktas' €20m valuation. He is quoted as saying: "Everton and Liverpool have made an offer for Vida, €15m has been proposed but Besiktas will not consider a bid below €20m."

Turkish journalist Turgay Demir claimed that both Liverpool and Everton had made a bid for the World Cup star, but are both still €5m short of Besiktas' €20m valuation. He is quoted as saying: "Everton and Liverpool have made an offer for Vida, €15m has been proposed but Besiktas will not consider a bid below €20m."

Ojj cuj Vida

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ma ko kaže da se ne spominju golmani

Jurgen Klopp has sent his goalkeeping coach, John Achterberg, to scout Shamrock Rovers’ teenage goalkeeper Gavin Bazunu, according to The Independent.
Achterberg witnessed the young goalkeeper in action in a 2-0 victory over Derry City, which saw Bazunu keep a clean sheet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.