Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Treba onog golmana japana dovesti podsjeca na kariusaHendo je napisao/la:Dobar Šaćiri.

Ne znam kakav je inace golman svedske mozda kumkalesic zna on prati dansku ligu, ne bi bio los za klupe ako vec kariusa planiraju zadrzati.
Meni strakosha koji se dosta spominje u zadnje vrijeme nije nesto, bojim se da ona njegova odbijanja lopte u EPL ne bi bas dobro prolazila al s druge strane kad uhvati loptu zna brzo otvoriti napad al bas zbog toga je pao onaj benzemin gol u finalu s tim da albanac ima bolji pas nogom od kariusa.
Vjerovatno je i ona prica o potresu mozga izasla u javnost jer ga planiraju zadrzati.
Shaqiri ako nije skup je dobra opcija za rotacije definitvno.
Izgleda da keita bas ima samopouzdanja ako je uzeo osmicu.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Čeka se kraj SP da se počne raditi na dovođenju novih igrača. Mislim da će se vratiti na Fekira i da će on vjerovatno na kraju i doći. Shaqiri može biti fini back up ali možda bi se moglo krenuti i na onog Lozana pred kojim je fina budućnost.
Nadam se da je u pravuOsim13 je napisao/la:Strakoshu i Popea demantovao Pearce.
Naletim danas na jedan post na fbu, neka nasa balkan Liverpool fan stranica.

Većina navijača, čitajući komentare, smatra da bi Roberto Firmino bio idealan kapiten Liverpoola za novu sezonu!
Jeste li i vi među njima? Smatrate li da bi se Boby mogao nositi sa teretom kapitenske trake?

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Virgil je rođeni lider na terenu, iako je tek pola godine u klubu, učinio bih ga Captainom 

Firmina još uvijek nisam vidio da daje neki intervju na engleskom, teško da kao takav može biti materijal za kapitena.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja ne bi volio da firmino bude kapiten samo zbog kolege ynwa, ogadice covjeku klub totalno
Virgilu traka i svi sretni.
Mislim da ce ostati hendo i milner kapiteni a da ce opet kao i prosle sezone na terenu traka dosta mijenjati vlasnika. Kad bi ja birao onda virgil jer ce on najvise igrati ako ne bude povreda. Keita ako se uklopi bi mogao narednih sezona biti uzet u razmatranje jer treba neko borben a ne miran poput hendersona.
Ne treba mijenjati iz temelja tim koji je imao dobru sezonu, najbolje sacekati sa tom odlukom narednu sezonu dok se vidi kako ce ova proteci i ko ce se nametnuti.

Virgilu traka i svi sretni.
Mislim da ce ostati hendo i milner kapiteni a da ce opet kao i prosle sezone na terenu traka dosta mijenjati vlasnika. Kad bi ja birao onda virgil jer ce on najvise igrati ako ne bude povreda. Keita ako se uklopi bi mogao narednih sezona biti uzet u razmatranje jer treba neko borben a ne miran poput hendersona.
Ne treba mijenjati iz temelja tim koji je imao dobru sezonu, najbolje sacekati sa tom odlukom narednu sezonu dok se vidi kako ce ova proteci i ko ce se nametnuti.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Valja se rijesiti Lallane,Inga,Morena,Klavana,Sturridgea,Mignoleta..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Koliko sam ja shvatio od svih njih samo Stu i Mignolet odlaze.Ponos Torina je napisao/la:Valja se rijesiti Lallane,Inga,Morena,Klavana,Sturridgea,Mignoleta..![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Meni je smijesna bilo kakva rasprava o Firminu kao kapitenu. Ovo sam jednostavno morao ovdje zalijepiti tek da cujem reakciju @YNWAa(halali brate
)

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bilo bi smijesmo da i ostali ostanu,realno neamaju sta traziti u Liverpoolu..Ings ide 100% koliko ja znam.StevieG8 je napisao/la:Koliko sam ja shvatio od svih njih samo Stu i Mignolet odlaze.Ponos Torina je napisao/la:Valja se rijesiti Lallane,Inga,Morena,Klavana,Sturridgea,Mignoleta..![]()
Mislim da se Lallana moze pozdraviti sa nekim ozbiljnim partijama,vidi se da trom i da to nije isti igrac sve smo vidjeli u primjeru Sturridgea i Ingsa..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
To oni admini kojima je klaun bolji i od Messija, cuj vecina navijacamirgerr je napisao/la:Naletim danas na jedan post na fbu, neka nasa balkan Liverpool fan stranica.Većina navijača, čitajući komentare, smatra da bi Roberto Firmino bio idealan kapiten Liverpoola za novu sezonu!
Jeste li i vi među njima? Smatrate li da bi se Boby mogao nositi sa teretom kapitenske trake?

klaun kapiten

Samo VVD za kapitena, da napokon poslije Gerrarda imamo lidera na terenu, a ne Hendersona, klauna i sl
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
paul joyce
@_pauljoyce
Danny Ings has decided to look for a move from Liverpool. Tough decision, but wants to play regularly. Lots of clubs will be interested. Liverpool would be happy for him to stay.
Spamm
Spamm
Da je ovog Wernera dovesti, a ako Ings idr onda Origija ostaviti.
Dobar je i ovaj Sisto iz Selte.
Kocka je bačena
Dobar je i onaj Aspas. Možda njega probat dovest za klupeHendo je napisao/la:Da je ovog Wernera dovesti, a ako Ings idr onda Origija ostaviti.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Ako nista da opet odradi slikanje i pokaze ljudima kako se naslanja na sve moguce nacine.keno94 je napisao/la:Dobar je i onaj Aspas. Možda njega probat dovest za klupeHendo je napisao/la:Da je ovog Wernera dovesti, a ako Ings idr onda Origija ostaviti.
Brandt jest da nije ista pozicija al taman za liverpool igrac.
Kakav vam se cini fekir za 50 i nešto minuta sto je odigrao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.