FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovako raja zamislja Spahica na pregovorima sa igracima
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- AngelDiMaria
- Kontakt:
e ovo jos nisam procitao hahahahaVanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:52To ko biva Hus savjetnik Mirvicu ?Bosniak10 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:43Istina je, nisam bio na treningu. Mogu vam potvrditi da sam razgovarao sa predsjednikom Mirvićem. Nismo još definirali. Ostali su još neki detalji. Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener. Jučer smo pričali, ali danas ćemo vjerovatno konkretnije o svemu – izjavio je Musemić za S##portske.ba.
Pasa moj, citaj malo izmedju redova ,"dugorocno rijesenje", odnosi se na to da Hus nije zainteresovan za ugovor na godinu, a ova floskula "bez obzira ko je i kako se zove" je trazenje alibija u slucaju da ne bude on izbor.
Ne razumijem da ne shvatas poentu napisanog vec bukvalno prevodis stvari...
Cuj, prica sa Husom, trenerom o preuzimanju kluba, a on ga kao usmjerava na Antu...
Svasta sam se ovdje nacitao, ali ovaj post u top 5 gluposti![]()
Ko da Husref poslije svake smjene trenera ima ugovor zavrsen, pa sad izasao u susret kaze nece prece mu Sarajevo. Neki husrefovci postaju veci mitomani nego anamoni
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Šta je čudno da te najtrofejniji trener FKS i igračka legenda istog kluba savjetuje? Dovoljno je pročitat jednom i shvatit:Vanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:52To ko biva Hus savjetnik Mirvicu ?Bosniak10 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:43Istina je, nisam bio na treningu. Mogu vam potvrditi da sam razgovarao sa predsjednikom Mirvićem. Nismo još definirali. Ostali su još neki detalji. Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener. Jučer smo pričali, ali danas ćemo vjerovatno konkretnije o svemu – izjavio je Musemić za S##portske.ba.
Pasa moj, citaj malo izmedju redova ,"dugorocno rijesenje", odnosi se na to da Hus nije zainteresovan za ugovor na godinu, a ova floskula "bez obzira ko je i kako se zove" je trazenje alibija u slucaju da ne bude on izbor.
Cuj, prica sa Husom, trenerom o preuzimanju kluba, a on ga kao usmjerava na Antu...
Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener.
On ili neko drugi da dođe i bude dugoročno rješenje, a po meni ne vidim nijedan razlog zašto i sam Hus ne bi mogao biti dugoročan. Dokazao je milion puta da može ekipu vodit na duge staze. Džabe vam sumnja u Husrefovu ljubav prema klubu kad je čovjek više pita u bolnici ostao zbog FKS i svaki bivši igrač kojeg je vodio ustaje na pomen Husrefa, ne blamirajte se.
Spahić kao sportski direktor, MORA uz sebe imati sposobnog izvršnog direktora, on taj organizacijski/šljakerski segment sam teško može pokriti. Tako da treba govoriti o trojcu a ne dvojcu.
Moraš biti za Husrefa ako su ti Mirza, Dudić, Marinović i ostali bh. "stručnjaci" konkurenti. Ali ako se otvori put za ovog Slovenca naravno da ćeš njega pikirati jer ima CV iza sebe, što opet ne mora značiti da će bilo ko kod nas biti bolji ili lošiji od pomenutih.
- skullcrusher
- Kontakt:
Sanjao sam da smo uz trenera potpisali i Armina Hodzica Aru i prepao se i probudio hahahaah

1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
o cetvrici se treba govoriti,mora tu biti i vozac koji ce spahica odvesti na sve te silne pregovore,odnosno petorici,jednog sto lici na spahica pa da u isto vrijeme pregovaraju sa dva igraca da ne gube vrijeme a mozda i o sest treba govoriti,zamijenski vozac,mozda ovome bude lose od tolike voznjeJadnimi je napisao/la: ↑27 jul 2023, 10:02Spahić kao sportski direktor, MORA uz sebe imati sposobnog izvršnog direktora, on taj organizacijski/šljakerski segment sam teško može pokriti. Tako da treba govoriti o trojcu a ne dvojcu.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- AngelDiMaria
- Kontakt:
gdje mu je bio duzi angazman od 2 godine? ili smatras da je sve vise od jedne sezone dugorocno? i jel smatras da je u proslom mandatu nakon sto je navrsio 2 godine smijenjen bespotrebno? je li rezultatska kriza bila sama od sebe i da li jepetarda od zelje bila krivica nekog drugog?Bosniak10 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:59Šta je čudno da te najtrofejniji trener FKS i igračka legenda istog kluba savjetuje? Dovoljno je pročitat jednom i shvatit:Vanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:52To ko biva Hus savjetnik Mirvicu ?Bosniak10 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:43
Istina je, nisam bio na treningu. Mogu vam potvrditi da sam razgovarao sa predsjednikom Mirvićem. Nismo još definirali. Ostali su još neki detalji. Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener. Jučer smo pričali, ali danas ćemo vjerovatno konkretnije o svemu – izjavio je Musemić za S##portske.ba.
Rekao sam i mislim da treba tražiti dugoročno rješenje, bez obzira ko je i kako se zove trener.
On ili neko drugi da dođe i bude dugoročno rješenje, a po meni ne vidim nijedan razlog zašto i sam Hus ne bi mogao biti dugoročan. Dokazao je milion puta da može ekipu vodit na duge staze. Džabe vam sumnja u Husrefovu ljubav prema klubu kad je čovjek više pita u bolnici ostao zbog FKS i svaki bivši igrač kojeg je vodio ustaje na pomen Husrefa, ne blamirajte se.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ma ispao glup lik i to je to, iskreno ne vjerujem ni da ce se razgovarati sa nekim osim Simundze.AngelDiMaria je napisao/la: ↑27 jul 2023, 10:07gdje mu je bio duzi angazman od 2 godine? ili smatras da je sve vise od jedne sezone dugorocno? i jel smatras da je u proslom mandatu nakon sto je navrsio 2 godine smijenjen bespotrebno? je li rezultatska kriza bila sama od sebe i da li jepetarda od zelje bila krivica nekog drugog?Bosniak10 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:59Šta je čudno da te najtrofejniji trener FKS i igračka legenda istog kluba savjetuje? Dovoljno je pročitat jednom i shvatit:Vanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 09:52
To ko biva Hus savjetnik Mirvicu ?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kaze mali, moj deda u ratu spasio 100 partizana.
Svaka cast. Kako to.
Zaglavio mu se metak u puskomitraljezu.

-
- Kontakt:
Hajdeeee Anteeee
Zamisli objave danas/sutra zvanicno,kako bi sve gorilo u nedelju(i ovako ce ali ovo bi dodatno diglo narod na noge)

Zamisli objave danas/sutra zvanicno,kako bi sve gorilo u nedelju(i ovako ce ali ovo bi dodatno diglo narod na noge)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
samoistina123, bosniak10 i Mucf sigurno kandidati za Zlatnu kantu foruma

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ElCartel11
- Kontakt:
Gremo Ante po ta naslov! Gremo vse razbiti v tej ligi, s tabo smo močnejši! Potem pa napadamo skupinski del evropskih tekmovanj, kjer boš spet premagal ekipo kot je Tottenham.
Dajmo Ante!
Dajmo Ante!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- morsecode
- Kontakt:
Nista od toga. Relana brojka 5K eventualno 6. Horde i standardni bolesnici, eventualno malo dijaspore i to je to.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jul 2023, 10:11Hajdeeee Anteeee![]()
![]()
"To je jednostavno SARAJEVO"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prva utakmica u sezoni na rasporedu je ovog vikenda 
Ulaznice su puštene u online prodaju (Dječije ulaznice moguće je kupiti samo u FKS Official Store)
Ulaznice će biti u prodaji u FKS Official Store prodajnim mjestima od 12:00
Vidimo se na Koševu!

Vidimo se na Koševu!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Moja procjena 7.5-8kmorsecode je napisao/la: ↑27 jul 2023, 10:29Nista od toga. Relana brojka 5K eventualno 6. Horde i standardni bolesnici, eventualno malo dijaspore i to je to.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jul 2023, 10:11Hajdeeee Anteeee![]()
![]()
Rane vremenske prognoze?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma kakvi 5k ide to negdje oko 8-9morsecode je napisao/la: ↑27 jul 2023, 10:29Nista od toga. Relana brojka 5K eventualno 6. Horde i standardni bolesnici, eventualno malo dijaspore i to je to.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jul 2023, 10:11Hajdeeee Anteeee![]()
![]()
- morsecode
- Kontakt:
Daj Boze. Ja nisam bio na Kosevu ima godinu dana, vjeruj mi da sam pozelio, srecom nema vise zajebavanja po Zenici, smucilo mi se bilo. Ocekujem jaku brojku na sjeveru, a ove "simpatizere" i "pristalice" je ohladio rezultat i ofiraza protiv Torpeda, bas zato i kazem 5 hiljada, eventualno 6bordobijelisampion je napisao/la: ↑27 jul 2023, 10:40Ma kakvi 5k ide to negdje oko 8-9morsecode je napisao/la: ↑27 jul 2023, 10:29Nista od toga. Relana brojka 5K eventualno 6. Horde i standardni bolesnici, eventualno malo dijaspore i to je to.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jul 2023, 10:11Hajdeeee Anteeee![]()
![]()
"To je jednostavno SARAJEVO"
- Objektivac1946
- Kontakt:
Online prodaja veliki plus

Maksuz do Titove otići kasnije po karte

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- Shategabri
- Kontakt: