Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 16 jun 2018, 15:22

Jel ko gledao francusku kakav je fekir bio?
Ziyech juce tanak a taman su razni mediji pokrenuli pricu da je bolji od fekira.
You are someone else I am still right here

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 16 jun 2018, 16:01

fera je napisao/la:Jel ko gledao francusku kakav je fekir bio?
Ziyech juce tanak a taman su razni mediji pokrenuli pricu da je bolji od fekira.
Usao pred kraj utakmice, oduzeo nekoliko lopti uz par dobrih driblinga a sem toga nista posebno. Malo je ubrzao igru Francuske ali nije bilo dovoljno vremena da pokaze nesto vise.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 16 jun 2018, 16:03

Treba Klopp probrat šta iz ovog Islanda, ljudi isto vrše heben presing i svi igrači su im dosta jači u duelima :)

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 16 jun 2018, 22:06

Ja se samo nadam da on nije alternativa Fekiru, jer onda baš ništa nismo naučili iz grešaka. To što ima odličnu statistiku ne znači previše, jer igra u najjačem klubu u Holandiji i u ligi gdje je defanziva manje poznata riječ :)
Bolje onda da idemo po Dušana u filijalu, jer je i on imao sličnu statistiku igrajući se po holandskoj ligi :shifty:
Joint_fc

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 jun 2018, 22:29

kumkalesic je napisao/la:
Ja se samo nadam da on nije alternativa Fekiru, jer onda baš ništa nismo naučili iz grešaka. To što ima odličnu statistiku ne znači previše, jer igra u najjačem klubu u Holandiji i u ligi gdje je defanziva manje poznata riječ :)
Bolje onda da idemo po Dušana u filijalu, jer je i on imao sličnu statistiku igrajući se po holandskoj ligi :shifty:
Ja kad sam procitao da je on alternativa bilo mi zao sto nisu fekira preplatili. Dušan bi bio dobar da je malo brzi.
Ima lallana i oxlade bolje nego ziyacha i slicne dovoditi.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 17 jun 2018, 10:27

@Fuerza koliko si navalio sa Paquetom, izgleda da Daily Express cita ovaj forum :mrgreen:
Kazu LFC zainteresovan za njega, otkupna £40mil :roll:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 17 jun 2018, 11:15

mirgerr je napisao/la:@Fuerza koliko si navalio sa Paquetom, izgleda da Daily Express cita ovaj forum :mrgreen:
Au druže uspio si da me obraduješ, samo koliko je to pouzdano pitanje je.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 17 jun 2018, 11:47

Fuerza je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:@Fuerza koliko si navalio sa Paquetom, izgleda da Daily Express cita ovaj forum :mrgreen:
Ne znam, nisam upratio da su sta pisali ovi glavni novinari.
A Boga ti, vidim ti pratis Sudamericanu, zar je taj toliko dobar?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 17 jun 2018, 12:18

mirgerr je napisao/la:
Fuerza je napisao/la:
Ne znam, nisam upratio da su sta pisali ovi glavni novinari.
A Boga ti, vidim ti pratis Sudamericanu, zar je taj toliko dobar?
Pazi, reći da je TOLIKO dobar ne mogu, jer igra u brasileirau, ne igra u PL da znam kako će se snaći u LFC, ali ovo kako igra mi se sviđa. Primjetio sam ga u finalu Copa Sudamericana 2017, igrao je krilo tad, ove sezone su ga povukli u vezni red i čini se još korisniji. Ove sezone sve utakmice koje sam gledao je prekucao. Tehnika- dovoljno reći Brazilac, sad da ti kažem da ga vidiš na Youtube-u, tamo su svi dobri.
Biće mi krivo ako ode gdje drugo osim Lfc-a, i ako bude top. Kao sa Jesusom što je otišao u City. Po meni bi se trebao razviti u top class igrača, sad vidjećemo, ni za koga nmg garantovati, jer ćete me ovdje napadati ako se ne pokaže dal u LFC ili negdje drugo :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jun 2018, 12:20

Vidio sam sinoc ove naslove za paquetu ismijao sam sjetio se fuerze odma. Ja sam prije imao srecu da klub dovodi igrace koji su mi dragi od ranije al se ni cisse i meireles nisu bas naigrali sad mi niko nije drag dok ne dođe u liverpool
Jedino mi je zao sto moj najdrazi igrac iz djetinjstva michael laudrup nije nikad zaigrao za liverpool a bio je blizu bas gledao sam u nekon dokumentarcu al ne bi se ni on zadrzao bio je lutalica. A i oni iz liverpoola sto sam gotivio kao mlađi su svi manje vise brzo otisli owen, mcmannaman i fowler. Gerrardu nikad nisam prezalio ono klizanje...
Zadnji igrac iz juzne amerike kojeg sam pratio je bio lamela al eto ni on ne dogura do liverpoola

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 17 jun 2018, 13:14

BREAKING: Rhian Brewster će potpisati profesionalni ugovor s Liverpoolom!

Iako se puno govorilo o njegovom odlasku iz kluba, mladi talent ipak ostaje u Liverpoolu. Klopp i Edwards su ga uvjerili da za njega postoji put do prvog tima ako ispuni svoj potencijal. Brewster će predsezonu početi sa seniorskom ekipom.

[Paul Joyce - The Times, Chris Bascombe - Telegraph, James Pearce - Liverpool Echo, David Maddock - Mirror]
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 17 jun 2018, 21:12

Eh evo sto bih vise volio Oblaka nego Alissona. Ovo moraju biti golmanove lopte.

Spamm

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jun 2018, 22:20

mirgerr je napisao/la:Eh evo sto bih vise volio Oblaka nego Alissona. Ovo moraju biti golmanove lopte.
Jos par ovakvih golova i eto ga u pola cijene :D
Ne znam odakle svim timovima toliki optimizam da ce im igracima skociti cijene nakon turnira posebno lyonu za fekira koji nije ni starter u francuskoj.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 17 jun 2018, 22:22

fera je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:Eh evo sto bih vise volio Oblaka nego Alissona. Ovo moraju biti golmanove lopte.
Jos par ovakvih golova i eto ga u pola cijene :D
Ne znam odakle svim timovima toliki optimizam da ce im igracima skociti cijene nakon turnira posebno lyonu za fekira koji nije ni starter u francuskoj.
Vidjeces kad onaj Golovin odigra jos jednu dobru tekmu protiv Egipta ili Urugvaja pa kad ga dignu u nebesa. Vec su krenuli iako je igrao tek protiv Arabije :lol:

Spamm

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jun 2018, 23:10

A onaj lopov drzi salaha na klupi da.mu cijena ne skoci i to treba ocekivati :mrgreen:

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 18 jun 2018, 10:48

Svaka čast Golovinu za sve, ima on fudbala u nogama, ali nije on kalibar za veće domete, CSKA može dobro da profitira, ali ne vidim da bi klub koji ga dovede profitirao. Interesuje me i stanje oko Fekira, ako ovako nastavi ne igrati u prvoj postavi, da li to utiče da ga možemo dovesti po nižoj cijeni kako smo željeli :D .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jun 2018, 11:29

Liverpool target Nabil Fekir 'offered to Chelsea and Tottenham in £66m deal' :problem:

Spominje se Telles koji ima otkupnu 35M...

Tolisso bi u Liverpool...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jun 2018, 11:31

Danas ce se maneu udvostruciti cijena

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 19 jun 2018, 12:27

Svim igračima će cijena porasti posle SP, nijednom neće opasti, ako se gledaju stavovi klubova :lol: . Po tome onda nebi trebalo da bude lošeg igrača na prvenstvu, svi će da pokidaju i da posle samo par utakmica udvostruče svoju cijenu, bez obzira kakvu sezonu u svom klubu imali :? ?

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 19 jun 2018, 13:21

Nabil Fekir's agent has told French TV the Lyon midfielder's transfer to Liverpool "is not finished."

Earlier this month, a Liverpool **** told ESPN FC the club were confident of sealing a €60 million deal for the France midfielder, one of Lyon's standout performers as they finished third in Ligue 1.

However, Lyon then ended talks with the Champions League runners-up and released a statement saying they were "overjoyed that they can count on the presence of their captain, who will be a significant part of their 2018-19 season."

But agent Jean-Pierre Bernes said Fekir, on World Cup duty with France, could still end up at Anfield.

"Why hasn't he signed? Because it is not finished. The story is not finished," Bernes said.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.