Vala veceras sam se nasekirao ko odavno sto nisam.Prvo poluvrijeme smo odigrali dosta dobro imali 4-5 jako dobrih sansi ali nismo znali dati gol a i golman je branio sve,svaka cast.U drugom mi nikakvi odavno losije poluvrijeme nismo odigrali (Od Maribora) bas smo djelovali neorganizovano.Ali eto dobro se zavrsilo hvala Bogu!Pojedinacno o igracima cu samo kratko Antolovic po meni veoma siguran ulijeva neku sigurnost kao Guso lani,Stanic veceras dobar,trudio se mnogo zeli se nametnuti,Kvesic na pocetku sjajan kasnije sve slabiji ali opet jedan od boljih,Vasilic i Bogicevic veceras opet tanki posebno ovaj prvi,koji odjednom osvane 35 metara od naseg gola kad nas napadaju i sjebe tako komplet koncepciju.Svraka nesto kao i Kvesa,Jamak i Zeba nisu imali svoj dan,mozda su se cuvali za Bracin turnir.Selimovic borben i sigurno jedan od najboljih veceras,onaj prodor pred kraj

Adilovic uradio ono za sto je placen,hvala mu!A sada o igracu utakmice ZOLETIC NERMINU decko je fenomenalan bio najbolja partija od kako je dio ekipe,pravi dragulj,buducnost nasa ali i reprezentacije.Nadam se da nece popustiti i da ce nastaviti da napreduje kao do sada.
Sve u svemu kilavo ali zasluzeno.Opet kontra bunkera ali sta moze.Volim te Željo!
I svaka cast,camac je totalno u pravu,nema se tu sta dodati.Neka nama Amara.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua