Izvini jel ti toliko vjerujes u sve sto pises. Klicas za reprogram najjace klubske uprave do sada a prije nas predali jos gori velez , polumrtvi celik i sad trebamo da klucemo tom reprogramu koji neće najjaci UO plaćat već grad i to pazi od transi prema klubu, sto znaci da UO dobro treba razmislit gde naći dodatnih 240 000 . Zato subić zadobi taku povredu da do ljeta vise ga nemamo, ode krpić za 150 000 eurića, divis se ovim sto su otjerali legendu a doveli provjerenog gospidina Jurićs, sto su razjebali i otjerali pola tima bez jedne km obestećenja. Ma satima ti imam pisat al tebi dzaba.pinoglavi je napisao/la:Ma seljacine rastjerase fantasticnog Karica, Djidica koji su ginuli za klub, nepredvidivog Mehidica koji podsjeca na Robbena (dok ne opuca), Govedaricu o kojem smo poslije svake utakmice pisali "vidi se da zna, moze eksplodirati" i nakon godine i po cekanja da eksplodira mozda je ovo bas ta polusezona?!?!?!? Nikada necemo saznati jer je otjeran. Sta tek reci za prekaljenog igraca Serije A - Fatica koji je bio olicenje profesionalizma u svlacionici?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 28 feb 2017, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Reprogram je normala stvar koju su trebali uraditi i nije nista spektakularno, takodje ne vidim sta se ima pljuvati.xeksor je napisao/la:Izvini jel ti toliko vjerujes u sve sto pises. Klicas za reprogram najjace klubske uprave do sada a prije nas predali jos gori velez , polumrtvi celik i sad zrebamo da klucemo tom reprogramu koju neće najjaci UO plaćat već grad i to pazi od transi prema geadu, sto znaci da UO dobro treba razmislit gde naći fidatnih 240 000 . Zato subić zadobi taku povredu da do ljeta vise ga nemamo, ode krpić za 150 000 eurića, divis se ovim sto su otjerali legendu a doveli provjerenog gospidina Jurićs, sto su razjebali i otjerali pola tima bez jedne km obestećenja. Ma satima ti imam pisat al tebi dzaba.pinoglavi je napisao/la:Ma seljacine rastjerase fantasticnog Karica, Djidica koji su ginuli za klub, nepredvidivog Mehidica koji podsjeca na Robbena (dok ne opuca), Govedaricu o kojem smo poslije svake utakmice pisali "vidi se da zna, moze eksplodirati" i nakon godine i po cekanja da eksplodira mozda je ovo bas ta polusezona?!?!?!? Nikada necemo saznati jer je otjeran. Sta tek reci za prekaljenog igraca Serije A - Fatica koji je bio olicenje profesionalizma u svlacionici?
Za igrace sam mrtav ozbiljan, gledaj kakve su igracine idioti rastjerali. Zaboravio sam nasu djecu, Pirica koji bi krvi dao za Slobodu i Hajdarevica koji ima simpaticnog menadzera, jos i dok je Azmir bio komentarisali smo ovdje kako tu djecu sa tim menadzerom treba gurati u prvi tim pod svaku cijenu. Od kako otjerase Karica nemamo za koga pisati kako se fantasticno gradi.
A ovo za povrede je jos smijenije. Cuj povrijedjeni

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Za igrace sam mrtav ozbiljan, gledaj kakve su igracine idioti rastjerali. Zaboravio sam nasu djecu, Pirica koji bi krvi dao za Slobodu i Hajdarevica koji ima simpaticnog menadzera, jos i dok je Azmir bio komentarisali smo ovdje kako tu djecu sa tim menadzerom treba gurati u prvi tim pod svaku cijenu. Od kako otjerase Karica nemamo za koga pisati kako se fantasticno gradi.
Vec sam Stjepanovica vidio kako hoda, vjerovatno cemo vidjeti i drugu dvojicu u gradu kako hodaju pa da razbijemo i te mitove.[/quote]
Hoces reci ako hodaju da nisu povrijeđeni, jesi ti svjestan sta pises ?

Hoces reci ako hodaju da nisu povrijeđeni, jesi ti svjestan sta pises ?
Sloboda je moja nacija
Pa tom logikom se vodimo jos kako je neko napisao da je vidio Ordagica kako hoda pa zakljucio kako nije povrijedjen kada je na jesen imao problema sa nekom povredom i propustio par kola, ne vidim sto bi se mijenjala logika i sada. Gdje si ti vidio da se igraci povrijede? Ajd uozbilji se malo. Sve su to talovi, mafija i sl.
-
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Pa tom logikom se vodimo jos kako je neko napisao da je vidio Ordagica kako hoda pa zakljucio kako nije povrijedjen kada je na jesen imao problema sa nekom povredom i propustio par kola, ne vidim sto bi se mijenjala logika i sada. Gdje si ti vidio da se igraci povrijede? Ajd uozbilji se malo. Sve su to talovi, mafija i sl.
Sada si malo sarkastican ali hajde de

Sloboda je moja nacija
Ajde necemo se sad izmedju se...
**** ga.
Tako o je kako je..
Pinoglavi ova uprava je svasta pricala.a djela nigdje...
Sd da ne nabrajam neam fakat zivaca...
**** ga.
Tako o je kako je..
Slazem se i nabijem ih na qurac, pogtovo jer su Ibrica otjerali a onog smecara doveli. Jel' zbog tog sad trebam i Jagodica pljuvati, zbog tog se trebamo pretvarati da su ''pola ekipe otjerali'' a u sustini najveci gubitak je Zeba, donekle i Piric samo jer bi ga mozda prodali a kad vidim kakav je hinjo nek ide daleko mu kuca od Slobode, jel zbog tog treba pljuvati sto hocemo potpisati reprogram na ''samo'' 20k, a kako znam nedavno smo potpisali na 200k i sta bi... Sad da ne nabrajam dalje nemam zivaca.Sariel je napisao/la:Ajde necemo se sad izmedju se...
**** ga.
Tako o je kako je..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko misliš da ti podigne kredit... Grad.. Hahahatuzlak1987 je napisao/la:Samo neka mi neko objasni logiku:
Dignes kredit i vracas u banku sa odredjenom kamatom mjesecno. Sa bankom lakse mozes da se dogovoris u slucaju da kasnis.
Uplatis gotovinom poreskoj i zavrsis sa njima za sva vremena, a oni ti jer si odmah sve uplatio kao i FK Sarajevo odbiju 30% glavnice. U startu veliki dio para koje ces dati na rate u toku 10 godina ustetis.
Tj u ovom slucaju grad bira skuplju opciju, na 10 godina ispred jeftinije opcije. Gdje je logika? Zasto to rade? Hoce gospoda da ima rate u rukavu i to je to, da se malo ebajemo i narednih 10 godina kao i prethodnih 10
Cim bi neko pokusao ili imao zelju da investira, automatsko tjeranje zbog statusa reprograma i stadiona. GraCka Sloboda i narednih 10 godina
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vladu ne treba pljuvat.al pr kluba zbavit kako god pod hitno... A ovi ostali sto manje da pricaju po medijima .lakse ce nam svima bit. 

Motaj mjesalicu gasi kablove
pa nije moguce nisü istine ovo
pa kaze Sariel pijjjjeeemmm da se napijem

pa nije moguce nisü istine ovo

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Šteta za Subica ako nece igrati do kraja sezone upravo sam u njega polagao najviše nade što se tice igre u gostima, gdje bi na bunker Vlade on mogao da istrci par kontri, ovako ce biti veoma teško. Krpa majstore sretno ti u nastavku karijere i ako je ko zasluzio onda si to ti. Igrac koji je uvijek davao 120% svojih mogucnosti. Svidja mi se ova vijest što se tice reprograma iz jednog razloga a to je ako izborimo Evropu da cemo istu i moci igrati. Sto se tice Vlade i njegovih izjava po meni je svaka njegova na mjestu, daj da izborimo tu Ligu za Prvaka pa nek bude šta biti mora.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sta je sad .stoo pijemo ja sam vec dobro ufatio???solinas je napisao/la:Motaj mjesalicu gasi kablove![]()
![]()
pa nije moguce nisü istine ovo![]()
![]()
![]()
Nemoj ako je crnjak jos jedan..ustvari **** nas do kryja..
- zlatnakoka
- Kontakt:
Pretjerujes. Ja ih prvi ne pljujem sto su pola ekipe otjerali, nego što lažu. "Svi potpisali ugovore", očigledno je da Kostić, Veselinović, Merzić, Efendić (iako je to dobro) nisu. "Svima je sve isplaćeno", ali eto onako na lijepe oči Bobić, Pirić, Karić, Djidić, Govedarica dobiše papire.pinoglavi je napisao/la:Slazem se i nabijem ih na qurac, pogtovo jer su Ibrica otjerali a onog smecara doveli. Jel' zbog tog sad trebam i Jagodica pljuvati, zbog tog se trebamo pretvarati da su ''pola ekipe otjerali'' a u sustini najveci gubitak je Zeba, donekle i Piric samo jer bi ga mozda prodali a kad vidim kakav je hinjo nek ide daleko mu kuca od Slobode, jel zbog tog treba pljuvati sto hocemo potpisati reprogram na ''samo'' 20k, a kako znam nedavno smo potpisali na 200k i sta bi... Sad da ne nabrajam dalje nemam zivaca.Sariel je napisao/la:Ajde necemo se sad izmedju se...
**** ga.
Tako o je kako je..
Taj reprogram od 200k je koliko ja znam tražio grad, kojem opet neću vjerovati da će isplaćivati ni ovih 20.000KM, jer laž je laž, meni je cifra nebitna ako lažeš.
I mi bi bolan voljeli da Sloboda uspije, ali nemoguće je da je sve uredu, a svi nas je*u.
Sretno Krpiću.
Vezano za njega, ismijao sam se kad nekakav momak na tribini govori "Hajmo zabit Krpiću", a mi svi u fazonu pa što bolan njemu zabit

Ma nije crnjak,crnje ne moze,Sariel je napisao/la:Sta je sad .stoo pijemo ja sam vec dobro ufatio???solinas je napisao/la:Motaj mjesalicu gasi kablove![]()
![]()
pa nije moguce nisü istine ovo![]()
![]()
![]()
Nemoj ako je crnjak jos jedan..ustvari **** nas do kryja..

opusti se samo,i uzivaj u najjacem UO poslije rata

A imamo i profeionalce u ekipi yebo majku u p pa to sve macolom treba...

Sta pijes

"Modra boja,na bijelome platnu,
bar nam ove sarajlije.vise ne mogu srat za bosanstvo.
Orginal bosanci ovjereno kod notara.**** nas je svak.ko je ovuda proso...znaci silovanje brate
oci same ispadaju
kuknjava 
Orginal bosanci ovjereno kod notara.**** nas je svak.ko je ovuda proso...znaci silovanje brate

Zna se.
Jabuka i piva.za refres...
Jabuka i piva.za refres...

Nisi ti, ima ko jest. A slazem se to za laganje, i za to ih nabijem na qurac. A to sto lazu ne znaci da cu ih pljuvati jer je npr. Smajic, ''amidjin pulen'' u timu, isti Smajic o kojem se pisalo da treba uci u prvi tim jos dok je Azmir bio tu. Sad kad je u timu treba i to pljuvat i dijete ismijavati..zlatnakoka je napisao/la: Pretjerujes. Ja ih prvi ne pljujem sto su pola ekipe otjerali, nego što lažu. "Svi potpisali ugovore", očigledno je da Kostić, Veselinović, Merzić, Efendić (iako je to dobro) nisu. "Svima je sve isplaćeno", ali eto onako na lijepe oči Bobić, Pirić, Karić, Djidić, Govedarica dobiše papire.
Taj reprogram od 200k je koliko ja znam tražio grad, kojem opet neću vjerovati da će isplaćivati ni ovih 20.000KM, jer laž je laž, meni je cifra nebitna ako lažeš.
I mi bi bolan voljeli da Sloboda uspije, ali nemoguće je da je sve uredu, a svi nas je*u.
Sretno Krpiću.
Vezano za njega, ismijao sam se kad nekakav momak na tribini govori "Hajmo zabit Krpiću", a mi svi u fazonu pa što bolan njemu zabit
samirr je napisao/la:

Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Bujrum sutraa u Slavinovice 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.