Pa gdje ce ti dusa?Kako to uraditi kad decku samo ime govori da ce biti superstar?Da malo parafraziram @epia.kokuz je napisao/la:trejdati dangela za 4 cunja i 3 lopte sto prije

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pa gdje ce ti dusa?Kako to uraditi kad decku samo ime govori da ce biti superstar?Da malo parafraziram @epia.kokuz je napisao/la:trejdati dangela za 4 cunja i 3 lopte sto prije
Ne vide drugi igraci od njega lopte jel ?kokuz je napisao/la:trejdati dangela za 4 cunja i 3 lopte sto prije
Ti 100% nisi pisao da D'Angelo nema bas ime za superstara i za zvijezdu?Nemoj da trazim postove.Epidaurus je napisao/la:Ne vide drugi igraci od njega lopte jel ?kokuz je napisao/la:trejdati dangela za 4 cunja i 3 lopte sto prije![]()
Stvarno genijalan zakljucak jbt, trejdat jedinog igraca u ekipi koji je u stanju razigravat i ne gledat konstantno svoj sut kao retardirani Clarkson.
@NEZALAGANJE to moja izjava nije, ako se dobro sjecam to je izjavio forumas @Foster ili tako nekako.
cinjenicaEpidaurus je napisao/la:Jest, samo sto je sav niz poraza nakon vrhunskog starta poceo Russellovom povredom.
Cekate Russa i Davisa.Steph je napisao/la:odbili poslati Ingrama za Rođaka![]()
Jedino ako Rođo nekim slučajem odbije produžiti ugovor, pa se Davis razočara u životKawhi je napisao/la:Cekate Russa i Davisa.Steph je napisao/la:odbili poslati Ingrama za Rođaka![]()
nisam zalazio na nba pdf jedno mjesec dana pa nisam ni ovo vidioKobe Bryant je napisao/la:@kk_bosna :
Moraš se izvinuti i meni i @epi-ju![]()
Jesmo rekli da će Luke prije all stara početi forsirati mlade.
Zvaničan stav Waltona , razgovartao je sa Michom i Jimm-om i vjerovatno Magicom.
Deng i Mozgov bez obzira na njohove ugovore 16 i 18 mil $ odnosno ukupno 136 mil $idu na klupu.
Plan je da se razvijaju mladi sa naglašenim stavom za Ingrama![]()
Petorka do kraja ako ne bude povrede : Russel - Young - Ingram - Randle - T.Black , 6 igrač praktično starter je Clarkson , jer je ce imati daleko veću minutažu , a i Zubac ce dobijati sansu , recimo sinoc nije nikao igrao Mozgov. Dok ce 7 mi igrac i veliku minutazu sa klupe dobijati i Nance Jr. .
Tako da se okrecemo maldoj jezgri.
Po ovome Mich mora dobiti otkaz jer mu je prakticno Walton sptzio 136 mil. $ , mada je Deng izjavio da nece imati problema sa manjom mituazom ( ne bih ni ja za 72 mil $ za onakve igre)
Sta imamo mi sad od Denga i Mozgova , kom ih utrapiti ?
Hvala Bogu foka reaguje...Za novog GM-a postaviti Ryana Westa i vratiti Jerry-ja u FO.Adrian WojnarowskiVerified account
@WojVerticalNBA
Lakers make Magic Johnson President of Basketball Operations, fire GM Mitch Kupchak and Jim Buss, team says.
De mi samo objasni koja je poenta trejdovat jednog od 2 AS potencijala u ekipi ? Ja ne bi imao nista protiv trejda Russella ako bi na ovom draftu dobili jedan od prva 2 picka i pokupili Balla il Fultza jer su prebrutalni potencijali al koja je poenta trejdovat jedan odlican potencijal ako nemas garanciju da ga mozes zamijenit puno boljim ? Jesil ti uopce zamislio kako bi izgledala igra da ti napade ko play vodi Clarkson, covjek koji bukvalno nista osim kosa ne vidi ? Lou je koristan u ogranicenim rolama s klupe i dati njemu loptu u ruke da ti vodi napad bi bila smrt jer ne bi ni Ingram ni Randle (na kojeg ti, iz ne znam kojeg razloga, svrsavas). Russell je jedini playmaker i razigravac u ekipi, jedini bek koji ustvari kreira nesto za druge. I meni prilicno ide na zivce u zadnje vrijeme sto je totalno pasivan i ne napada sredinu ni blizu koliko bi trebao i mogao al on je igrac koji moze bit novi Harden fakticki u ovoj ligi jer ima prilicno slican stil igre. U ovoj fazi je presmijesno uopce pomisljat na rjesavanje Russella, s njim treba fino poradit i objasnit mu da jednostavno mora biti dosta agresivniji (a ko to moze bolje od najboljeg playmakera ikad) i ako u nastavku sezone i slijedece godine do AS pauze ne promijeni to u svojoj igri, onda nemam nista protiv trejda. Opet, potencijalni izbor Fultza il Balla sve ovo moze promijenit jer su obojica preposebni talenti (Fultz je fakticki atleticnija i scorerski agresivnija verzija Russella)i onda bi se moglo gledat da se za Russella dobije neki kvalitetan visoki.kokuz je napisao/la:odlican potez uprave sto nisu uradili trejd za cousinsa.. ok cousins jeste sigurno jedno od najprimamljivijih imena, ali vrlo lako se moglo desiti da damo sve za njeg i on ne potpise ponovo..
ja bih svim silama pokusao trejdati russela, izvuci sta mozemo za njega.. a ostaviti randlea i ingrama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.