Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- -Paja
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Drag mi je Ramos postao jer je opalio samar divljaku Puyolu koji je slomio nasem kapitenu brutalno nogu!
Dio Arsenala
Mou svaka čast čak je i čestitao Guardioli
Tekmu nisam gledao(privatni razlog morao ići na put zbog stvari koja mi je bitnija od ovog) i kada sam vidio rezultat drago mi je pogledao sam highlite i jbg racku ćemo bez Pipite igrat može protiv Ajaxa iako sam rekao i prije tekme da je Barca favorit,a što ja njih volim podhebavat to je druga stvar
Ovim levatima od igrača koje je stid potrčat da ne uprljaju dres mada nisu svi takvi želim da poručim **** VAM ****** MATER
(Ove zvjezdice su moje ime koje ne bi da iznosim u javnosti)
E ovako cijeli dan se nerviram hoćul stići na tekmu i kako me kaći jedan pa drugi semafor,pa voz i na granicama ovi naši glume neke policajce hebo sam sve redom na kraju ostade nada da gledam zadnjih par minuta na koje sam i stigao,ali imao sam šta i vidjet Barca je favorit,ali ovo je sramota ovoliko nisu jači od nas nek sere ko šta hoće.
Ko spomenje suđenje nek se upuca kad izgubiš 5:0 onda ja ne znam na koga drugog nego na sebe to skrivit
Ipak se ispostavila tačna ona Mourinhova da ne treba od njega odmah očekivat rezultat,i ona moja sa početka sezone(dok nisam vidio kako igramo)da bi se zadovoljio i 1/4 LP
Čestitke Barci na pobjedi tekmu nisam gledao,ali statistika mi dovoljno govori a to je da su nas razvalili.Sada se nadam da ostanemo u trci za la ligu jer nakon ovakvih tekmi česo se desi kriza i nadam se da će Mou ostati
I mnogo nam je Pipita falio ne vjerujem da bi ovakav rez bio sa njim izgubili bi,ali bi to bolje izgledalo
Opet je istina da mi ove sezone igramo bolje nego zadnjih ne znam kolko već godina no nažalost imamo uigraniju ekipu na drugoj strani.Ovo ej bio duel dvije najbolje ekipe na svijetu ja još stojim pri tome i vjerujem da na Bernabeu nakon ovoga bar možemo izvuć bod,u primeri smo nekako sigurni za drugo mjesto i da u LP više prođemo u drugu knockout fazu
I da Barcelonini fanovi mogu biti sretni što je onaj levat smetao Ramosu inače bi Messi završio kod Pereza i onog vašeg možda bi čak i van stadiona otišao

P.S.Pitanje jedno pošto nisam gledao tekmu dal da se samo sramim rezultata il da se sramim i reza i igre
Tekmu nisam gledao(privatni razlog morao ići na put zbog stvari koja mi je bitnija od ovog) i kada sam vidio rezultat drago mi je pogledao sam highlite i jbg racku ćemo bez Pipite igrat može protiv Ajaxa iako sam rekao i prije tekme da je Barca favorit,a što ja njih volim podhebavat to je druga stvar
Ovim levatima od igrača koje je stid potrčat da ne uprljaju dres mada nisu svi takvi želim da poručim **** VAM ****** MATER
(Ove zvjezdice su moje ime koje ne bi da iznosim u javnosti)
E ovako cijeli dan se nerviram hoćul stići na tekmu i kako me kaći jedan pa drugi semafor,pa voz i na granicama ovi naši glume neke policajce hebo sam sve redom na kraju ostade nada da gledam zadnjih par minuta na koje sam i stigao,ali imao sam šta i vidjet Barca je favorit,ali ovo je sramota ovoliko nisu jači od nas nek sere ko šta hoće.
Ko spomenje suđenje nek se upuca kad izgubiš 5:0 onda ja ne znam na koga drugog nego na sebe to skrivit
Ipak se ispostavila tačna ona Mourinhova da ne treba od njega odmah očekivat rezultat,i ona moja sa početka sezone(dok nisam vidio kako igramo)da bi se zadovoljio i 1/4 LP
Čestitke Barci na pobjedi tekmu nisam gledao,ali statistika mi dovoljno govori a to je da su nas razvalili.Sada se nadam da ostanemo u trci za la ligu jer nakon ovakvih tekmi česo se desi kriza i nadam se da će Mou ostati
I mnogo nam je Pipita falio ne vjerujem da bi ovakav rez bio sa njim izgubili bi,ali bi to bolje izgledalo
Opet je istina da mi ove sezone igramo bolje nego zadnjih ne znam kolko već godina no nažalost imamo uigraniju ekipu na drugoj strani.Ovo ej bio duel dvije najbolje ekipe na svijetu ja još stojim pri tome i vjerujem da na Bernabeu nakon ovoga bar možemo izvuć bod,u primeri smo nekako sigurni za drugo mjesto i da u LP više prođemo u drugu knockout fazu
I da Barcelonini fanovi mogu biti sretni što je onaj levat smetao Ramosu inače bi Messi završio kod Pereza i onog vašeg možda bi čak i van stadiona otišao
P.S.Pitanje jedno pošto nisam gledao tekmu dal da se samo sramim rezultata il da se sramim i reza i igre
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zbog toga mu čestitaš ?ek0 je napisao/la:Kratko. Zelim da cestitam navijacima Barcelone na odlicnoj igri, nisu nas toliko ni posramili razultatom koliko igrom. Dosta bi meni lakse bilo da sam vidio samo rezultat, a da nisam gledao utakmicu i igru odnosno nasu neigru.
Drugo, skidam kapu Sergiu Ramosu, koliko god je ono bio nesportski potez dokazao je po 'ko zna koji put da ima srce i da je uz Casillas (koji je primio 5, ali vidjelo mu se na licu i u ocima koliko mu tesko ovo pada, a da ne kazem da je spasio bar jos 2 gola) jedini pravi igrac Reala. Svaka cast majstore, isamarao je svoje kolege iz reprezentacije radi kluba.
- legenda reala
- Kontakt:
ne piše nigdje ,nego što se vi navijači Bayerna ,Mančestera,Liverpola,Juventusa,Milana ,kitite tuđim perjem Barselona je pobijedila a ne timovi za koje vi navijate i oni da provociraju meni ne bi bilo čudno ali vi ,to me čudigeronimo je napisao/la:Jel bogati, a gdje piše to?legenda reala je napisao/la:pa šta ti imaš pisati ,ti navijaš za Bayen i bježi ti sa teme ,kad Bayern pobijedi Reala 5:0 ti dođi da provociraš ,sad treba da provociraju Romario,bparena ,t-mac,andres ,i drugi ,moustapha je napisao/la:
Bjezi bolan sa foruma, vidis da je svaki komentar suvisan.![]()
@blancos, pričamo o realu, pusti sad bayern. š'a 'no bi?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bit će bolje, Barca je dobila bitku ali nije rat
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Paja se zadovoli ocjenom vrlo dobar (4)-Paja je napisao/la:Drag mi je Ramos postao jer je opalio samar divljaku Puyolu koji je slomio nasem kapitenu brutalno nogu!
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ja kad bajern minshen popusi od mainza dodjem 1 post i zdravo..slastis se na racun barce kad vi bi samo od nas mogli da primite 3 komada..jedino ako ces sada da navijas za barcu
Boli me qita ja volim bijeli klub, barca je bolja sada, najbolja na svijetu, mi smo br.2 ali razlika izmedju 1 i 2 je...
1.barca
--------
--------
--------
-------
--------
2.real madrid
-----
------
----
-----
-----
------
----
-----
----
---
---
---
12.bajern pinshen
Boli me qita ja volim bijeli klub, barca je bolja sada, najbolja na svijetu, mi smo br.2 ali razlika izmedju 1 i 2 je...
1.barca
--------
--------
--------
-------
--------
2.real madrid
-----
------
----
-----
-----
------
----
-----
----
---
---
---
12.bajern pinshen
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 30 nov 2010, 00:04, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- JuveSissoko
- Kontakt:
buraz ja ne provociram nikog , samo mi smijesna rijec, toliko ,ako si na mene mislio pa napisao Juve , ja citam i citiram postove ,to je tone piše nigdje ,nego što se vi navijači Bayerna ,Mančestera,Liverpola,Juventusa,Milana ,kitite tuđim perjem Barselona je pobijedila a ne timovi za koje vi navijate i oni da provociraju meni ne bi bilo čudno ali vi ,to me čudi
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ne znam šta bih ti rekao, osim da slabo posjećuješ ovaj PDF. o europskim ekipama.legenda reala je napisao/la: ne piše nigdje ,nego što se vi navijači Bayerna ,Mančestera,Liverpola,Juventusa,Milana ,kitite tuđim perjem Barselona je pobijedila a ne timovi za koje vi navijate i oni da provociraju meni ne bi bilo čudno ali vi ,to me čudi
Ovoga uvijek ima (da, da, i od realovaca) pa ne vidim razlog da ostali ne ostave svoj komentar za utakmicu godine.
probaću se sjetiti još nečega (osim Ramosa) i dati svoj doprinos ovoj sjajnoj diskusiji.
@blancos - dobra ti ova tablica.
Vom Jäger zum Gejagten
- -Paja
- Kontakt:
ahahahaha barcelona nije ni 10 a vi ste oko 16 mjesta u evropi, nemoj da se tjesis nema prolaska osmine finalaLos_Blanos2 je napisao/la:Ja kad bajern minshen popusi od mainza dodjem 1 post i zdravo..slastis se na racun barce kad vi bi samo od nas mogli da primite 3 komada..jedino ako ces sada da navijas za barcu![]()
![]()
1.barca
--------
--------
--------
-------
--------
2.real madrid
Disgraceful!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 29 nov 2010, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
- legenda reala
- Kontakt:
ma to sam samo onako nabrojao ove veće kluboveJuveSissoko je napisao/la:buraz ja ne provociram nikog , samo mi smijesna rijec, toliko ,ako si na mene mislio pa napisao Juve , ja citam i citiram postove ,to je tone piše nigdje ,nego što se vi navijači Bayerna ,Mančestera,Liverpola,Juventusa,Milana ,kitite tuđim perjem Barselona je pobijedila a ne timovi za koje vi navijate i oni da provociraju meni ne bi bilo čudno ali vi ,to me čudi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Volim sto ga je Barca spustila na zemlju nego brdo karamela.Los_Blanos2 je napisao/la:Sada ni Mourinho nevalja![]()
![]()
Big club, great history, Nottm Forest.
ne znam da sam dva tri puta dosao na realovu temu, i sad dodjem da vidim i kazem hvala bogu sto prije nisam dolazio...ek0 je napisao/la:Kratko. Zelim da cestitam navijacima Barcelone na odlicnoj igri, nisu nas toliko ni posramili razultatom koliko igrom. Dosta bi meni lakse bilo da sam vidio samo rezultat, a da nisam gledao utakmicu i igru odnosno nasu neigru.
Drugo, skidam kapu Sergiu Ramosu, koliko god je ono bio nesportski potez dokazao je po 'ko zna koji put da ima srce i da je uz Casillas (koji je primio 5, ali vidjelo mu se na licu i u ocima koliko mu tesko ovo pada, a da ne kazem da je spasio bar jos 2 gola) jedini pravi igrac Reala. Svaka cast majstore, isamarao je svoje kolege iz reprezentacije radi kluba.
Jos nesto, ovo je ujedno i moj poslijednji post na ovom forumu kao i na svim sportskim forumima bar do 17. aprila tj. slijedeceg susreta ova dva kluba.
Jos jednom cestitke i pozdrav. Sutra je tezak dan, ali Real Madrid mi nikada nije bio drazi.
ugledam ovaj komentar, cestitke ciganu...fuj
Da sam na mjestu Valdesa, Pique, Puyola, Xavia, Inieste, Busia, Pedra, Vile NE BIH igrao za reprezentaciju spanije dok je "ovaj" u istoj!
Uzivaj maca do 17. aprila!
- Los_Blanos2
- Kontakt:

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
blaugrana1899
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Mou svaka čast čak je i čestitao Guardioli![]()
Tekmu nisam gledao(privatni razlog morao ići na put zbog stvari koja mi je bitnija od ovog) i kada sam vidio rezultat drago mi je pogledao sam highlite i jbg racku ćemo bez Pipite igrat može protiv Ajaxa iako sam rekao i prije tekme da je Barca favorit,a što ja njih volim podhebavat to je druga stvar![]()
Ovim levatima od igrača koje je stid potrčat da ne uprljaju dres mada nisu svi takvi želim da poručim **** VAM ****** MATER![]()
(Ove zvjezdice su moje ime koje ne bi da iznosim u javnosti)![]()
Čestitke Barci na pobjedi tekmu nisam gledao,ali statistika mi dovoljno govori a to je da su nas razvalili.Sada se nadam da ostanemo u trci za la ligu jer nakon ovakvih tekmi česo se desi kriza i nadam se da će Mou ostati![]()
I da Barcelonini fanovi mogu biti sretni što je onaj levat smetao Ramosu inače bi Messi završio kod Pereza i onog vašeg možda bi čak i van stadiona otišao![]()
druze trebas se sramit apsolutno svega jedan podatak ja mislim da niste organizovali poluakciju u 2 poluvremenu
- Unforgotten
- Kontakt:
Zbog određenih riječi, čeveras bi se moglo podijeliti bar 10-ak banana. 
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Los_Blanos2
- Kontakt:
mahhh ima vremena spustice i on njima ne zvao se on the special oneonoffon je napisao/la:Volim sto ga je Barca spustila na zemlju nego brdo karamela.Los_Blanos2 je napisao/la:Sada ni Mourinho nevalja![]()
![]()
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Momci nabacite 5 ^
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ajd sto smo mi primili 5, losa odbrana, sredina...a kad smo imali loptu sredina napad
koda nikad nisu igrali, mah ni barca nije tako jaka u odbrani ali...real totalno nije imao noc ni u napadu 
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 29 nov 2010, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
blaugrana1899
- Kontakt:
kako ono Hugo kaze

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.