U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jozinho
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la jozinho » 03 jun 2014, 09:01

Greivis je napisao/la:Ne supljiraj. :crazy:

Treba sve hrvate izbaciti iz mladjih kategorija. Samo zauzimaju mjesto potencijalnim BiH reprezentativcima. :kafa:
vi bi da možete izbacili nas i iz države,a kad su bile ove nepogode opet Hrvati prvi priskaču u pomoć

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 03 jun 2014, 09:05

jozinho je napisao/la:

Treba sve hrvate izbaciti iz mladjih kategorija. Samo zauzimaju mjesto potencijalnim BiH reprezentativcima. :kafa:
vi bi da možete izbacili nas i iz države,a kad su bile ove nepogode opet Hrvati prvi priskaču u pomoć
hajde jozinho ne seri majketi boli mene ku.rac za koga ce igrati neki tamo Spikic ili Maric nit je prvi nit zadnji, a isto tako nabijem na tuki svakog ko se poziva da je na bilo koji način pomogao ljudima u poplavi ako si pomagao da bi se sutra mogao na to pozvati ma nabijem te na tuki ;)
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 03 jun 2014, 09:09

xxh2o je napisao/la:
jozinho je napisao/la:

hajde jozinho ne seri majketi boli mene ku.rac za koga ce igrati neki tamo Spikic ili Maric nit je prvi nit zadnji, a isto tako nabijem na tuki svakog ko se poziva da je na bilo koji način pomogao ljudima u poplavi ako si pomagao da bi se sutra mogao na to pozvati ma nabijem te na tuki ;)
lijepo su te odgojili kad se tako kulturno i pristojno izražavaš

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 jun 2014, 09:14

Kopirati koncept Haruna iz košarke i to je to. Tu sva priča završava. Čovjek se trudi bori i sl. Ovi u fudbalu ništa. Sve ostalo što spominjete od nacionalizma pa nadalje su gluposti pogotovo u sportu. Ko je ikad bio sportista i sl zna o čemu pričam. Može biti svega ali ko potencira nacionalno nema mjesta u sportu.
Druga stvar ne vežite se za članak neki bezveze. Dobro je to @kevin objasnio. Sačekajte malo pa ako svarno jeste onda opletite ali opet logički i relano. AKo Kolašinac izradi Nijemce, šta je problem ako mali Marić želi igrati za Hrvatsku i tome sl. Nema silom ništa smao rad i korektnost donijet će rezultate. Ima hrvata mnogo koji vole ovu zemlju. NEmojmo sve poistovjećivati. Isto tako ovaj @jozinjo lupa gluposti čuj ne želimo ih. Narod je za zajeništvo gdje god okreneš. Ima nekih manjih sredina koje naginju na nacionalno, ali politika kroji sve ostalo. Narod je pomagao svima ne gledajući ko je i šta je. Svaka čast i širokobriježanima i svima na pomoći ali priča je glupa malo je reći. Svi su svima pomagali.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 jun 2014, 09:24

zaboljisportuBiH je napisao/la:Kopirati koncept Haruna iz košarke i to je to. Tu sva priča završava. Čovjek se trudi bori i sl. Ovi u fudbalu ništa. Sve ostalo što spominjete od nacionalizma pa nadalje su gluposti pogotovo u sportu. Ko je ikad bio sportista i sl zna o čemu pričam. Može biti svega ali ko potencira nacionalno nema mjesta u sportu.
Druga stvar ne vežite se za članak neki bezveze. Dobro je to @kevin objasnio. Sačekajte malo pa ako svarno jeste onda opletite ali opet logički i relano. AKo Kolašinac izradi Nijemce, šta je problem ako mali Marić želi igrati za Hrvatsku i tome sl. Nema silom ništa smao rad i korektnost donijet će rezultate. Ima hrvata mnogo koji vole ovu zemlju. NEmojmo sve poistovjećivati. Isto tako ovaj @jozinjo lupa gluposti čuj ne želimo ih. Narod je za zajeništvo gdje god okreneš. Ima nekih manjih sredina koje naginju na nacionalno, ali politika kroji sve ostalo. Narod je pomagao svima ne gledajući ko je i šta je. Svaka čast i širokobriježanima i svima na pomoći ali priča je glupa malo je reći. Svi su svima pomagali.
Mislim da ne mozes poistovjecivati ljude u dijaspori.....Recimo Seovi roditelji su bili izbjeglice, oni su stranci u Njemackoj i uvijek ce biti, i Seo takodjer, bez obzira sto je rodjen tamo, on je stranac i manjina u Njemackoj...Oni koji zive vani vrlo dobro znaju sta je biti stranac....
Maricevi roditelji su vijekovima zivjeli na prostorima BIH.....On je Hrvat a Hravti su konstitutivan narod u BIH i drzava je njihova isto koliko i od ostala dva naroda, stoga mislim da primjer apsolutno nije na mjestu...

S druge strane imamo taj problem da vecina od tog konstitutivnog naroda gleda susjednu HR kao prvu opciju i mi tu ne mozemo mnogo uciniti, ali ne smijemo padati na te proste arguemnte da je to isto kao nasa dijaspora, ni blizu.... Isto je kada neki Kinez ili Madjar koji se rodio u BIH a roditelji u Kini ili Madjarskoj pa on hoce da igra za Kinu ili Madjarsku, e to je isto...

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 03 jun 2014, 09:46

Jozo ne politici a spikic maric itd neka ide Kud ko Hoce igramo Mi i Bez ibre i stigosmo Do brazila polahko ko Hoce Hoce ko nece i ne mora

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 jun 2014, 11:29

Batko je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Kopirati koncept Haruna iz košarke i to je to. Tu sva priča završava. Čovjek se trudi bori i sl. Ovi u fudbalu ništa. Sve ostalo što spominjete od nacionalizma pa nadalje su gluposti pogotovo u sportu. Ko je ikad bio sportista i sl zna o čemu pričam. Može biti svega ali ko potencira nacionalno nema mjesta u sportu.
Mislim da ne mozes poistovjecivati ljude u dijaspori.....Recimo Seovi roditelji su bili izbjeglice, oni su stranci u Njemackoj i uvijek ce biti, i Seo takodjer, bez obzira sto je rodjen tamo, on je stranac i manjina u Njemackoj...Oni koji zive vani vrlo dobro znaju sta je biti stranac....
Maricevi roditelji su vijekovima zivjeli na prostorima BIH.....On je Hrvat a Hravti su konstitutivan narod u BIH i drzava je njihova isto koliko i od ostala dva naroda, stoga mislim da primjer apsolutno nije na mjestu...

S druge strane imamo taj problem da vecina od tog konstitutivnog naroda gleda susjednu HR kao prvu opciju i mi tu ne mozemo mnogo uciniti, ali ne smijemo padati na te proste arguemnte da je to isto kao nasa dijaspora, ni blizu.... Isto je kada neki Kinez ili Madjar koji se rodio u BIH a roditelji u Kini ili Madjarskoj pa on hoce da igra za Kinu ili Madjarsku, e to je isto...
Znam ja sve to, ali ovdje se neki hrvati osjećaju kao dijaspora be obzira na to što su konstitutuvni i sve to. Nema to veze ni sa njihovim pravim ai pričom da su ugroženi nego jednostavno se ljudi osjećaju hrvatima u pravom smilsu te riječi i to je osnova koja je glavni razlog ko z akoga igra. Pusti zakone i sl stvari ovo je fudbal i svako igra gdje ga srce vuče. Isto tako ima mnogo hrata koji se osjećaju kao bosanci katolici i oni će uvijek igrati za nas. Također u današnjem sportu imaš i dozu profesionalizma gdje igrači gledaju da igraju tamo gdje će im biti bolje. Zbog svega toga slučajno poredim Kolašinca i Marića. Možeš uzeti i bilo koga drugog. Želja i osjećaj pripadnosti pa profesinalizam su osnova i zbog toga pravac kod Haruna nek im objasni kako i šta treba. Čovjek živi u realnosti a ne zanosi se nekim glupostima o kojima mnogi ovdje baljezgaju.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 03 jun 2014, 11:38

Moze nama smetati sto Hrvati iz BiH igraju za Hrvatsku, medjutim najmanje je po meni tu patriotskih razloga, a najvise licni interes. Svako gleda gdje mu je bolje, a Hrvatska u svijetu fudbala ima bolje ime, vise im se cijene igraci, mi to ime tek pravimo, prvi put odlazimo na svjetsko, stoga ce trebati vremena da Hrvati iz BiH pocnu birati BiH ispred Hrvatske.
Slozena smo zemlja, da je bogdom sve crno i bijelo, bilo bi daleko lakse, medjutim kod nas je sve sareno i svi su premazani svim mogucim bojama.
Ne treba generalizovati na takav nacin, mi smo isto tako Njemcima uzeli Kolasinca (koji je objektivno u trenutnom sastavu Njemacke imao mjesta za barem top 23, ako ne i 11), uzeli smo Svicarcima bracu Hajrovic itd, nije ni ovim zemljama bilo svejedno (natjerali smo jedne Njemce da se zamisle kako su pustili Kolasinca), medjutim ni te zemlje ne kazu eto necemo vise Bosance, nego ce se jace i vise boriti za one koji su dobri, stoga ja mislim da treba vise raditi na tome da se ti momci privuku BiH, a ne da ih se otjera.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 jun 2014, 11:40

guber_90 je napisao/la:Moze nama smetati sto Hrvati iz BiH igraju za Hrvatsku, medjutim najmanje je po meni tu patriotskih razloga, a najvise licni interes. Svako gleda gdje mu je bolje, a Hrvatska u svijetu fudbala ima bolje ime, vise im se cijene igraci, mi to ime tek pravimo, prvi put odlazimo na svjetsko, stoga ce trebati vremena da Hrvati iz BiH pocnu birati BiH ispred Hrvatske.
Slozena smo zemlja, da je bogdom sve crno i bijelo, bilo bi daleko lakse, medjutim kod nas je sve sareno i svi su premazani svim mogucim bojama.
Ne treba generalizovati na takav nacin, mi smo isto tako Njemcima uzeli Kolasinca (koji je objektivno u trenutnom sastavu Njemacke imao mjesta za barem top 23, ako ne i 11), uzeli smo Svicarcima bracu Hajrovic itd, nije ni ovim zemljama bilo svejedno (natjerali smo jedne Njemce da se zamisle kako su pustili Kolasinca), medjutim ni te zemlje ne kazu eto necemo vise Bosance, nego ce se jace i vise boriti za one koji su dobri, stoga ja mislim da treba vise raditi na tome da se ti momci privuku BiH, a ne da ih se otjera.
potpis! :thumbup:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 jun 2014, 12:00

@guber osjećam da si meni replicirao, ali u suštini i ja tako mislim. TO i Harun radi između ostalog (možda nisi toliko upoznat). I ja govorim da trba sve uraditi da neko zaigra za nas, ali uvijek će biti i patriota. Nismo svi isti. Nema tih para koje bi meni Nijemci ponudili da igram za njih a ovamo igram u klubu gdje primam milione. Možda bi me mogli kupiti da sam kokuz frontalni a naši ni da se zasvrbe da me zovnu i tome slično ali patriota će uvijek biti. Nisu svi isti.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 03 jun 2014, 12:12

zaboljisportuBiH je napisao/la:@guber osjećam da si meni replicirao, ali u suštini i ja tako mislim. TO i Harun radi između ostalog (možda nisi toliko upoznat). I ja govorim da trba sve uraditi da neko zaigra za nas, ali uvijek će biti i patriota. Nismo svi isti. Nema tih para koje bi meni Nijemci ponudili da igram za njih a ovamo igram u klubu gdje primam milione. Možda bi me mogli kupiti da sam kokuz frontalni a naši ni da se zasvrbe da me zovnu i tome slično ali patriota će uvijek biti. Nisu svi isti.
Nisam iskreno nikome konkretno replicirao, cisto se radilo o osvrtu na diskusiju :).
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 jun 2014, 12:21

Zabranit igracima Sirokog i Zrinjskig nastupe za reprezentacije, a Siroki diskvalifikovat u zupanijsku ligu, pa nek onda prave igrace vatrenim ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 jun 2014, 13:07

Mozambik je napisao/la:Zabranit igracima Sirokog i Zrinjskig nastupe za reprezentacije, a Siroki diskvalifikovat u zupanijsku ligu, pa nek onda prave igrace vatrenim ;)
:clap: :clap:
:tokralju: :tokralju:

:rol: :rol:

što samo Široki diskvalifikovat ? :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 jun 2014, 13:09

Pa moze i Zrinjski sto se mene tice.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 03 jun 2014, 13:20

Mozambik je napisao/la:Pa moze i Zrinjski sto se mene tice.
Svaki bi Hrvat poželio igrati za BiH nakon ovako divnih riječi. Jesi pametan....
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 jun 2014, 13:22

Pauleta je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Pa moze i Zrinjski sto se mene tice.
Svaki bi Hrvat poželio igrati za BiH nakon ovako divnih riječi. Jesi pametan....
Lijepe riječi treba zaslužiti
DRUG NEBI TI PUNCA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 jun 2014, 13:23

Možete pričati sta hoćete i koliko hoćete ali njima je Hrvatska san a BiH rezervna opcija, to je činjenica, ostalo su nijanse i traženje opravdanja na razne načine a činjenica bi u svakom slučaju ostala ista!!!!

Sent from my Home using fingers

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 03 jun 2014, 13:24

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 03 jun 2014, 13:43

Ivan Lučić (19) golman Rieda prelazi u Bayern. Savez na potezu.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 03 jun 2014, 14:29

Pauleta je napisao/la:Ivan Lučić (19) golman Rieda prelazi u Bayern. Savez na potezu.
Proguglaj izjavio je dečko da nema veze sa BiH, nikakve
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Sheyi i 39 gostiju.