već derbiGreivis je napisao/la: Iducu protiv legendarnog.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
već derbiGreivis je napisao/la: Iducu protiv legendarnog.
Ništa, kapetane, tebi se kao najboljem strijelcu to može i mora oprostiti.zenicanin je napisao/la:Izvinite ja zaboravih odigrati...Bice bolje u narednim utakmicamabadblueboylivno je napisao/la:Ne baš, zeznuo se voditelj, Marseille je dobio 0-1, a nažalost, jedan naš protivnik je igrao taj rezultat, tako da smo nakon dva domaća kola na jednom bodu.BelminM23 je napisao/la:Eto ga prva pobjeda![]()
Usput, poziv voditeljima lige da za sljedeću sezonu izvrše novi ždrijeb, dosadilo je već tri sezone zaredom igrati prve dvije utakmice na domaćem terenu.
To misliš negdje ići?Greivis je napisao/la:Koliko samo znacim za ekipu. Jesi razmisljao da mi dozivotni ugovor ponudis?LBJ MVP je napisao/la:Izgleda da smo uzeli ovu
Iducu protiv legendarnog.
S obzirom da sam ja dvojici već obećao mjesto u timu, pitanje za savez, da li bismo mi mogli preći u treću ligu(Vukovi zla) a da ovaj jedan što je kod njih ostao(afa97) pređe ovdje u ovu ekipu ako će nastavljati.I njemu je bolje jer je napredak u viši rang a nama nebi bio problem da krenemo od treće?Tako barem niko ne ispašta....adnan_nanda je napisao/la:Ja sam tu od danas samo da se zna, da me ne izbace slučajno, imao sam obaveza ali da se ne pravdam, vidim da ne mogu igrati treće kola po nekim novim pravilima(ako sam dobro skont'o?) ali od četvrtog sam tu sigurno, javit ću i kolegi Mukiol-u da i on igra tako da ekipa Crazy Legs ne mijenja postavu.
Moze ako se @alf97 slozi i ako adnan pristane primitim ga u tim.Eto ti ih kontaktiraj na pp pa neka se izjasne a ja cu to zavrsiti prije subote da mogu svi tipovati.S-Y-L-A-R je napisao/la:S obzirom da sam ja dvojici već obećao mjesto u timu, pitanje za savez, da li bismo mi mogli preći u treću ligu(Vukovi zla) a da ovaj jedan što je kod njih ostao(afa97) pređe ovdje u ovu ekipu ako će nastavljati.I njemu je bolje jer je napredak u viši rang a nama nebi bio problem da krenemo od treće?Tako barem niko ne ispašta....adnan_nanda je napisao/la:Ja sam tu od danas samo da se zna, da me ne izbace slučajno, imao sam obaveza ali da se ne pravdam, vidim da ne mogu igrati treće kola po nekim novim pravilima(ako sam dobro skont'o?) ali od četvrtog sam tu sigurno, javit ću i kolegi Mukiol-u da i on igra tako da ekipa Crazy Legs ne mijenja postavu.
Ubacen moze tipovati.Sretno.__Liedson__ je napisao/la:Unknown Genius novi igrac Mislish Uniteda![]()
Ubacite ga sto prije da moze odigrati.
Sto se mene tice moze123456 je napisao/la:Moze ako se @alf97 slozi i ako adnan pristane primitim ga u tim.Eto ti ih kontaktiraj na pp pa neka se izjasne a ja cu to zavrsiti prije subote da mogu svi tipovati.S-Y-L-A-R je napisao/la:S obzirom da sam ja dvojici već obećao mjesto u timu, pitanje za savez, da li bismo mi mogli preći u treću ligu(Vukovi zla) a da ovaj jedan što je kod njih ostao(afa97) pređe ovdje u ovu ekipu ako će nastavljati.I njemu je bolje jer je napredak u viši rang a nama nebi bio problem da krenemo od treće?Tako barem niko ne ispašta....adnan_nanda je napisao/la:Ja sam tu od danas samo da se zna, da me ne izbace slučajno, imao sam obaveza ali da se ne pravdam, vidim da ne mogu igrati treće kola po nekim novim pravilima(ako sam dobro skont'o?) ali od četvrtog sam tu sigurno, javit ću i kolegi Mukiol-u da i on igra tako da ekipa Crazy Legs ne mijenja postavu.
Ne svidja mi se sto navijaci najvise Donnielea vole. Nije mi jasno zasto.LBJ MVP je napisao/la: To misliš negdje ići?
Njih moramo uzet
Smije i uvijek je smijeloNimla_RZ je napisao/la:Zar se smije na četiri utakmice staviti isti rezultat? Meščini da se prije nije moglo.
adnan_nanda je napisao/la:Uredu je. Transfer je odobren.
Napokon gotovo, hvala!123456 je napisao/la:adnan_nanda je napisao/la:Uredu je. Transfer je odobren.
Transferi izvrseni.Novi igraci mogu tipovati.Sretno svima.
Homoseksualci...Greivis je napisao/la:Ne svidja mi se sto navijaci najvise Donnielea vole. Nije mi jasno zasto.LBJ MVP je napisao/la: To misliš negdje ići?
Njih moramo uzet