FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2011, 03:19

TaRgEt_ je napisao/la:Realno ja bih bio zadovoljan i kada bi izgubili 2:0 s obzirom na situaciju da se ne desi sta gore , realno ljudi su bolji i tacka , bod bi bio veliki ko kuca , volio bi da nasi me demantuju ali tesko .

I jos nesto novinar vidiportala je novi potparol kluba .

hahaha podparol kluba :)... pa ljudi ovo je jasno ko kuca vec godinama oni su u klubu, a vi i dalje kako hocete...koliko sam puta ovo ranije napisao, pa ima haman i dvije godine , samo eto sto je sat to ko zvanicno, jer i sami znaju da mi nismo budale
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2011, 03:30

ultrasstyle_tz je napisao/la:bas ce me obradovati slike sa finala kupa, ja nazalost u posjedu imam samo jednu pa eto slobodno postavi ovdje. tj ako je rijec o nasim slikama.

pa brate na tom finalu ne mozes da ne spomenes da im je jedan od redara baklju sa atletske uzeo i bacio nazad prema navijacima, kad je ona pogodila naseg lika koji je prebacen u bolnicu zbog opekotina...naravno nisu to oni uradili, ali ebiga kad vec oni zbog nekih pojedinaca mogu kaljati nas grad onda zasto i ovo da se ne spomene?.. ma ne volim brate nepravdu nikako ebajiga... jest da nasa grupa nije ona kao sto je bila to stoji, ali mi imamo i razloge za to, jer nemamo svoju tribinu, i cim ona bude bice ponovo opet stare Fukare...isto kao sto nasi gostujuci navijaci nemaju uslove, tako ih ni mi nemamo pa mislim da nas i trebaju razumjeti u tome...sve dok je ne dobijemo, nikad nece biti potpun povratak Fukara, jer starim navijacima je to dopizdilo, dok mladji jos uvjek nose se sa tim ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 avg 2011, 11:08

classic je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Realno ja bih bio zadovoljan i kada bi izgubili 2:0 s obzirom na situaciju da se ne desi sta gore , realno ljudi su bolji i tacka , bod bi bio veliki ko kuca , volio bi da nasi me demantuju ali tesko .

I jos nesto novinar vidiportala je novi potparol kluba .
Denim Rahmanovic :?:

Da
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 avg 2011, 11:21

Sloboda ce igrati na Kosevu u nedelju,mada ne ocekujem nista drugo osim poraza,jer dosta stvari u zadnje vrijeme je utjecalo na ekipu,tako da ne vidim da ce se oni nesto zalagati u mecu,sve dok im se ne izmire sva dugovanja.

Jucer na sastanku sa komitetom za normalizaciju,Zahirovic je uplatio jedan dio,a drugi dio dugovanja namirit ce iz tuzbe od 209.000 km koliko savez duguje Slobodi zbog ne izlaska na evropsku scenu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 06 avg 2011, 16:57

Ignorisite ove sarajlije i manite se navijackih rasprava ovdje ;)

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 06 avg 2011, 17:37

SaltCityAttack je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:bas ce me obradovati slike sa finala kupa, ja nazalost u posjedu imam samo jednu pa eto slobodno postavi ovdje. tj ako je rijec o nasim slikama.

pa brate na tom finalu ne mozes da ne spomenes da im je jedan od redara baklju sa atletske uzeo i bacio nazad prema navijacima, kad je ona pogodila naseg lika koji je prebacen u bolnicu zbog opekotina...naravno nisu to oni uradili, ali ebiga kad vec oni zbog nekih pojedinaca mogu kaljati nas grad onda zasto i ovo da se ne spomene?.. ma ne volim brate nepravdu nikako ebajiga... jest da nasa grupa nije ona kao sto je bila to stoji, ali mi imamo i razloge za to, jer nemamo svoju tribinu, i cim ona bude bice ponovo opet stare Fukare...isto kao sto nasi gostujuci navijaci nemaju uslove, tako ih ni mi nemamo pa mislim da nas i trebaju razumjeti u tome...sve dok je ne dobijemo, nikad nece biti potpun povratak Fukara, jer starim navijacima je to dopizdilo, dok mladji jos uvjek nose se sa tim ebiga
ti ocigledno dugo nisi u Tuzli i ne pratis navijacku scenu i ovaj sto kaze da se ignorisemo po pitanju navijanja,mi nismo dosli ovdje vama da se dokazujemo jer za to nemamo potrebe jer vi kao grupa ne postojite vec godinama,nit idete redovno na gostovanja nit kuci tako da se vi sa HZ nemate sa cim porediti niti ste se mogli al eto da zavrsim i ovu raspravu,jer kad vas klub bude imao podrsku kao FKS onda cemo pricat
Fina Gradska sarajevska raja

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2011, 18:20

a gdje ti u mom postu vidis da sam ja uoste Fukare mjerio sa HZ?..To ti sam pises, a bogami ni druge nisam vidjeo da su to pisali...pa mi dobro znamo da nas nema i zasto nas nema... moras da znas da Fukare se nece u punom sastavu skupiti sve dok se ne izgradi tribina koja ce sluziti samo nama ....ovo sto jos uvjek gura to su mladji momci .....samo eto ne znam gdje si ti u mom postu vidjeo da sam ja poredio vas i nas hmmm..ja kako vidim spomeno sam zbog cega nas nema kao ranije .
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 06 avg 2011, 19:16

SaltCityAttack je napisao/la:a gdje ti u mom postu vidis da sam ja uoste Fukare mjerio sa HZ?..To ti sam pises, a bogami ni druge nisam vidjeo da su to pisali...pa mi dobro znamo da nas nema i zasto nas nema... moras da znas da Fukare se nece u punom sastavu skupiti sve dok se ne izgradi tribina koja ce sluziti samo nama ....ovo sto jos uvjek gura to su mladji momci .....samo eto ne znam gdje si ti u mom postu vidjeo da sam ja poredio vas i nas hmmm..ja kako vidim spomeno sam zbog cega nas nema kao ranije .
razlog vam je tribina i uprava imali smo i mi gorih problema duplo pa nismo digli ruke od kluba vec smo se na sve nacine borili,ne dolazak na tekme i sjedenje i pisanje i razna kukanja o tribini i upravi nije rijesenje vjeruj mi

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2011, 19:45

ja kako znam vi imate tribinu kako vama to pravi problem?....pa eto FUkare su se trebale vratiti protiv vas , kad je trebao biti otvoren sjever, ali na zalost nije i onda su dole ispali samo neredi i nista vise....pa bogami tad na okupljanju je bilo sigurno preko 1500 ljudi sto je bilo odlicno za prvi povratak..... i za nasu navijacku skupinu jako je vazno ta tribina, jer nema se uslova raditi i zasto trositi novac na neke stvari, kad na onoj trbini to se ne moze uraditi?... nema svrhe i samo izgradnja tribine koju ce samo korisitti Fukare dolazi u obzir
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 06 avg 2011, 19:57

SaltCityAttack je napisao/la:ja kako znam vi imate tribinu kako vama to pravi problem?....pa eto FUkare su se trebale vratiti protiv vas , kad je trebao biti otvoren sjever, ali na zalost nije i onda su dole ispali samo neredi i nista vise....pa bogami tad na okupljanju je bilo sigurno preko 1500 ljudi sto je bilo odlicno za prvi povratak..... i za nasu navijacku skupinu jako je vazno ta tribina, jer nema se uslova raditi i zasto trositi novac na neke stvari, kad na onoj trbini to se ne moze uraditi?... nema svrhe i samo izgradnja tribine koju ce samo korisitti Fukare dolazi u obzir
nisi me skonto nista se nece desiti ako sjedite samo,valjda vi trebate da se dignete i protestujete i nesto konkrtno uradite kao svaka normalna grupa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2011, 20:36

na tome se radi vec je to pocelo, ali to opet ne znaci da ce se ljudi vratiti an tribinu dok ona ne bude izgradjena....ma dopizdolo bi i tebi care moj da znas da si nekad imao barem ono stajanje gdje si bio, a danas nemas gdje....mladjim to manje prestavlja problem, ali starim navijacima to je dopizdilo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 avg 2011, 00:13

Ima li sta od ostanka Gavarica na Tusnji ??

Sjedim ja maloprije u Slobodi,kad dolazi Gavara i jos 5 cura sa njim :D

Bio bih zadovoljan i sa minimalnim porazom,kakva je situacija u klubu ne trebamo ocekivat dobar rezultat u ovom susretu sa sarajevom.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 avg 2011, 00:15

harry_90 je napisao/la:Ima li sta od ostanka Gavarica na Tusnji ??

Bio bih zadovoljan i sa minimalnim porazom,kakva je situacija u klubu ne trebamo ocekivat dobar rezultat u ovom susretu sa sarajevom.
Zavidiš li mu :?: :lol: :lol: pa što ne reče ostavi bolan i nama šta :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 avg 2011, 00:16

legenda reala je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ima li sta od ostanka Gavarica na Tusnji ??

Zavidiš li mu :?: :lol: :lol: pa što ne reče ostavi bolan i nama šta :P
Ma ne zavidim mu,sto bi ??

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 07 avg 2011, 02:28

zna li iko u kojem sastavu bi trebali sutra pocet mec....inace sto se tice same tekme mislim da cemo tesko i do boda kakvo je stanje u ekipi...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 avg 2011, 09:34

Podugo nisam pisao ovdje :D, a nije se sta imalo ni da pise, osim o ovoj katastrofi u kojoj se klub nalazi, a tu su sve price vec ispricane.

Sto se tice danasnje utakmice, sve osim poraza bi bilo iznenadjenje, ja se divim momcima kako imaju motiva da igraju, jer je stanje u najmanju ruku katastrofalno. Uglavnom, momcima sretno, da odigraju sto bolje mogu i to je to, sto mogu reci sto se tice ove utakmice.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 07 avg 2011, 11:51

"Slobodini problemi nisu naša prednost. Sloboda je uvijek bila jak klub, ko god da igra za nju. Ne smijemo ih podcijeniti. Moramo maksimalno ući u utakmicu kako bi došli do pobjede", kaže Dupovac za SportSport.ba

U svakom slucaju lijepo je procitati ovako nesto jos pogotovo kad se radi o igracima Sarajeva.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 avg 2011, 11:56

Izgleda da se Nikolic razbolio,a Mujkic nije registrovan ?!

Problem je u kakvom cemo sastavu veceras izaci na kosevo,al nam poraz ne gine..
scudetto je napisao/la:"Slobodini problemi nisu naša prednost. Sloboda je uvijek bila jak klub, ko god da igra za nju. Ne smijemo ih podcijeniti. Moramo maksimalno ući u utakmicu kako bi došli do pobjede", kaže Dupovac za SportSport.ba

U svakom slucaju lijepo je procitati ovako nesto jos pogotovo kad se radi o igracima Sarajeva.
Konacno neko pametan sa njihove strane ;)

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 07 avg 2011, 11:59

harry_90 je napisao/la:Izgleda da se Nikolic razbolio,a Mujkic nije registrovan ?!

scudetto je napisao/la:"Slobodini problemi nisu naša prednost. Sloboda je uvijek bila jak klub, ko god da igra za nju. Ne smijemo ih podcijeniti. Moramo maksimalno ući u utakmicu kako bi došli do pobjede", kaže Dupovac za SportSport.ba

a na osnovu cega taj tvoj zakljucak? da nije mozda na osnovu lijepih izjava vasih igraca o nasem timu i igracima tipa onog Joguncica sta je pisao za Skoru i uclanjen u grupu anti Alaim pa valjda na osnovu toga pises?

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 07 avg 2011, 12:01

harry_90 je napisao/la:Izgleda da se Nikolic razbolio,a Mujkic nije registrovan ?!

fina gradska raja.... 8-) 8-) 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.