Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Danas niko nije naletio na onu probu Tourea, interesantno.
ono je bila lažDukeOfWellington je napisao/la:Danas niko nije naletio na onu probu Tourea, interesantno.

ma sve je vama duminabagrcavi je napisao/la:Davno dokazana dumina

postajete bash smijesni
- DukeOfWellington
- Kontakt:
rammstein je napisao/la:ono je bila lažDukeOfWellington je napisao/la:Danas niko nije naletio na onu probu Tourea, interesantno.

sve je laž, što ne odgovara
i "viršle" su laž jel tako
necemo se lagati 

i "viršle" su laž jel tako

Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 06 jul 2014, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Šta te odgovara?rammstein je napisao/la:sve je laž, što me odgovara![]()
i "viršle" su laž jel takonecemo se lagati
Plata nije bilo i to je istina, ali gladni nikad nisu bili. Al' čuj mu priče kao "slučajno našao"

DRUG NEBI TI PUNCA
- Evolution87
- Kontakt:
Pa i nisu kad su umjesto plate dobijali kupone da jedu u merkatoru 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Za razliku od ovog izmisljenog clanka smijesnih novina San, koje danas i ne postoje, a nasljedio ih je Express, na internetu postoje videa u kojem placu igraci Sarajeva jer u frizideru nemaju struje i zive na virslama, slucajno se sjetih... 

FORZA ZELJO
kenan_tm87 je napisao/la:Za razliku od ovog izmisljenog clanka smijesnih novina San, koje danas i ne postoje, a nasljedio ih je Express, na internetu postoje videa u kojem placu igraci Sarajeva jer u frizideru nemaju struje i zive na virslama, slucajno se sjetih...
jeste zahvaljujuci staroj granuturi ljudk koji su rusili FKS 20 godina i hvala Allahu da se desilo ovo sa virslama sijalicama strujama i sada vidis produkt svega toga ko je sad u nasem glubu i ko radi i kako se radi, a za razliku od vas koji ste slijepi i ne vidite sta vam od kluba rade tako navijaci pa takoo greda i slicni, bojim se da ne dozivite sudbinu celika u kojoj ljudi stranacki se raspodjeljuju.. u svakom slucaju to je iza nas a Allaha mi vama preostalo da se borite kao i mi da otjerate bagru od kluba inace vam se crno pise... a pog ako vas lovcen izbaci uhhh
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- kenan_tm87
- Kontakt:
kenan_tm87 je napisao/la:Ma ljubav mala, sto se ona sekira
hahahah ja se ne sekiram zasto bih samo postim i nemam namjeru post gubiti i nisam dijete nit sam zaslijepljen mrznjom, tako da imate svoju avliju i vodite o njoj brigu, a imam i jako dobrrih odanih velikih prijatelja strumfova tako da...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sreca za nas je to prošlost,a kod vas sadašnjost a izgleda i buducnostkenan_tm87 je napisao/la:Za razliku od ovog izmisljenog clanka smijesnih novina San, koje danas i ne postoje, a nasljedio ih je Express, na internetu postoje videa u kojem placu igraci Sarajeva jer u frizideru nemaju struje i zive na virslama, slucajno se sjetih...

- kenan_tm87
- Kontakt:
Pa jos uvijek dooooobro kaskate u onom najbitnijem, imamo vremena za konsolidaciju 

FORZA ZELJO
A gdje vam je pulsirajuci ajfel. Nigdje covjeka ni u klubu ni na poslu
zar nije navratio do zeljA
Necete se vi konsolidovati ni za vijeka...
Gasenje vam slijedi, sudbina Borca i Celika vas ceka 
A Amar ce da zapakuje kofere jos na jesen i da vas ostavi ponovo da se borite za opstanak sa Slavijom kao nekad na Grbavici

zar nije navratio do zeljA

Necete se vi konsolidovati ni za vijeka...

A Amar ce da zapakuje kofere jos na jesen i da vas ostavi ponovo da se borite za opstanak sa Slavijom kao nekad na Grbavici
Ma svjesni si oni svega toga. Kad sa normalnim ljudima na kafi pricas, svi vide stanje u njihovom klubu i realni su u ocjeni sta ih ceka naredni period. Jedino jos po forumima negiraju to, ali ocekujem da ce se i to promijeniti ubrzo. U decembru ocekujem velike njihove prepirke za i protiv samog Amara. Mislim da ce dosta prljavog vesa o Amarovom radu izaci u marednom periodu 

-
- Kontakt:
ko ti drma kafez 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
drama se vama sve pod nogama a ne samo kafezfedeltafrotta je napisao/la:ko ti drma kafez

mislim da ce PL BiH medju navijacima zeljeznicara ponovo biti jedno dosadno i glupo takmicenje koje ne treba da se prati

A kad Dialiba od gladi nije mogao da trenira?kenan_tm87 je napisao/la:Za razliku od ovog izmisljenog clanka smijesnih novina San, koje danas i ne postoje, a nasljedio ih je Express, na internetu postoje videa u kojem placu igraci Sarajeva jer u frizideru nemaju struje i zive na virslama, slucajno se sjetih...
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- kenan_tm87
- Kontakt:
Izasli pitari nakon 5 godina skrivanja po misijim rupama, postavili avatare Sarajeva i poceli pratiti ligu...
Umjesto da se brinu sto ce im i u buducnosti djeca odlaziti kako zele, oni se nama sekiraju 

FORZA ZELJO
Sta radi onaj vam malac u Zvijezdi ?kenan_tm87 je napisao/la:Izasli pitari nakon 5 godina skrivanja po misijim rupama, postavili avatare Sarajeva i poceli pratiti ligu...Umjesto da se brinu sto ce im i u buducnosti djeca odlaziti kako zele, oni se nama sekiraju
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.