Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
citam da nakon prodaje 23 000 sezonskih ulaznica, ponovo ce otvorit prodaju istih, jer ima jos uvijek zainteresovanih dosta, a stadion ce se mozda zvati Alitalia Arena, po aviokompaniji.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
A jel to bilo ograničenje na 23.000? Pda Alitalia ili LG Arena moždaJuveSissoko je napisao/la:citam da nakon prodaje 23 000 sezonskih ulaznica, ponovo ce otvorit prodaju istih, jer ima jos uvijek zainteresovanih dosta, a stadion ce se mozda zvati Alitalia Arena, po aviokompaniji.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
ne znam, uglavnom su prestali sa prodajom pa eto opet je poceli.juventus 0244 je napisao/la:A jel to bilo ograničenje na 23.000? Pda Alitalia ili LG Arena moždaJuveSissoko je napisao/la:citam da nakon prodaje 23 000 sezonskih ulaznica, ponovo ce otvorit prodaju istih, jer ima jos uvijek zainteresovanih dosta, a stadion ce se mozda zvati Alitalia Arena, po aviokompaniji.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
juventus 0244 je napisao/la:Dobro, pa igra fudbal ne mora biti doktor naukaLaziale je napisao/la:Dobili ste Lichta (borben,ali glup ko ****)
Za 10 mil dobro ga je Lotito uvalio![]()
Vaša realnost kao i naša,borba za Evropu (dali LP ili Cup Uefa)
Dobar vam novi stadion,lijepo fudbalsko zdanje!
A za to koje kome uvalio vrijeme će pokazati, ja mislim da je Marotta njemu zavalio, samo je onaj iz Catanije do sad Marotti zavalio, za vjevericu
Vidjet ćemo
P.S. Nemoj da se nerviraš dok budeš gledao Lichta kako nabacuje
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Buduci Giggi 
Bar se za golmana ne moramo brinuti
Bar se za golmana ne moramo brinuti
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:

17 godina -195 cm
Zimus smo za njega dali oko 400 000 Eura. Momak je veliki talenat, a sigurno rad sa Buffonom i ostalim golmanima, vec sada predstalja veliki + za njega. Velika perspektiva i buducnost naseg Juventusa...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Ne brini se ti sta je nasa realnost. Realnost je to da je Juve ekipa koja kakva god da je, uvijek favorit za scudeto, pa tako i ove sezone. Osvajali smo trofeje i osvajacemo.Laziale je napisao/la:
Vaša realnost kao i naša,borba za Evropu (dali LP ili Cup Uefa)
Nemoj nikad porediti Juve i Lazio !
MENI MOJE, A VAMA VASE
Amauri (4,2)
Iaquinta (2,5 )
Martinez (1,5)
Almiron (1)
Samo ovi uhljupi godišnje primaju 9,2 miliona + Grosso + Grygera + Maninnger, to je 15-tak miliona.
Kad bi se sviju rješili mogli bi jos 15-tak zaraditi, znači 30 miliona!
Znači od tih para se može kupiti Mata i da mu se isplati plata za 2012
, eh taj Marotta
!
Iaquinta (2,5 )
Martinez (1,5)
Almiron (1)
Samo ovi uhljupi godišnje primaju 9,2 miliona + Grosso + Grygera + Maninnger, to je 15-tak miliona.
Znači od tih para se može kupiti Mata i da mu se isplati plata za 2012
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Isto razmišljam...
Ma mi bi samo od njihovih plaća igračinu mogli dovesti...
Samo nek idu više, eto ti si izračunao ostat će nam sigurno 15 miliona, sve ih prodamo za toliko i naravno Samir Nasri je naš

Ma mi bi samo od njihovih plaća igračinu mogli dovesti...
Samo nek idu više, eto ti si izračunao ostat će nam sigurno 15 miliona, sve ih prodamo za toliko i naravno Samir Nasri je naš
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Sve najbolje novim clanovima
Ovaj mladic iz primavere pokazao zavidne golmanske vjestine. Ko zna mozda bude i buduca jednica naseg kluba...
Znaci, Vargas ce uskoro postati nas igra, kako vi pisete. Tz., mi smo skoro kompletirali ekipu za sledecu sezonu, samo jos jedan odbrambeni (Alex ili Lugano). Zaista, pobjednicki, izgledace nasa ekipa...
Kako pratim, svi u Juveu slozni oko broja skudeta ,od predsjednika pa do igraca, sto me jako raduje. Veliko jedinostvo vlada u instituciji,zvanoj, JUVENTUS
Jos jedna titula, i imamo 3 zvjezdice

Ovaj mladic iz primavere pokazao zavidne golmanske vjestine. Ko zna mozda bude i buduca jednica naseg kluba...
Znaci, Vargas ce uskoro postati nas igra, kako vi pisete. Tz., mi smo skoro kompletirali ekipu za sledecu sezonu, samo jos jedan odbrambeni (Alex ili Lugano). Zaista, pobjednicki, izgledace nasa ekipa...
Kako pratim, svi u Juveu slozni oko broja skudeta ,od predsjednika pa do igraca, sto me jako raduje. Veliko jedinostvo vlada u instituciji,zvanoj, JUVENTUS
Jos jedna titula, i imamo 3 zvjezdice
Evo spiska za utakmicu protiv Betisa, zbog povreda nema ovi igrača: Pepe, Quagliarella, Martinez, Toni Chiellini. Vidal jer nije još fizički spreman. I otpisani
Amauri, Grosso i Grygera !
1 Buffon
2 Motta
5 Pazienza
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
16 Ziegler
19 Bonucci
21 Pirlo
26 Lichtsteiner
27 Krasic
29 De Ceglie
30 Storari
32 Matri
33 Sorensen
34 Marrone
36 Pasquato
38 Ruggiero
Mogući sastav:
--------------------------------------Buffon-----------------------------------
Lichsteiner------------Bonucci--------------Barzaglie---------------Ziegler
Krasić-------------------Marchisio------------Pirlo-------------------Pasquato
----------------------------Matri---------Vučinić (Del Piero)
@Bianconero nije ni Nasri loš izbor
, samo da dodje neko zvučnije ime, stoper Lugano (sića) i ostaviti malo para i za zimski prelazni rok, ako se primjeti da negdje škripi
!
1 Buffon
2 Motta
5 Pazienza
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
16 Ziegler
19 Bonucci
21 Pirlo
26 Lichtsteiner
27 Krasic
29 De Ceglie
30 Storari
32 Matri
33 Sorensen
34 Marrone
36 Pasquato
38 Ruggiero
Mogući sastav:
--------------------------------------Buffon-----------------------------------
Lichsteiner------------Bonucci--------------Barzaglie---------------Ziegler
Krasić-------------------Marchisio------------Pirlo-------------------Pasquato
----------------------------Matri---------Vučinić (Del Piero)
@Bianconero nije ni Nasri loš izbor
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A što je još interesantnije i igrači ostalih klubova su složni oko Scudetta izuzev jednog čije ime na ovoj temi normalno nije vrijedno spominjanaja...
Ma ja mislim da se dolazak Vargasa čuva za posljednje sate prelaznog roka da dodatno uzburku rivaliteti između nas i Violem, a i da sve to bude marketinški trik, ono pompezno i sve to...
Ma ja mislim da se dolazak Vargasa čuva za posljednje sate prelaznog roka da dodatno uzburku rivaliteti između nas i Violem, a i da sve to bude marketinški trik, ono pompezno i sve to...
Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la:A što je još interesantnije i igrači ostalih klubova su složni oko Scudetta izuzev jednog čije ime na ovoj temi normalno nije vrijedno spominjanaja...
Nemoj se čuditi ako Vargas na kraju završi u Laziu
Za sada su to sam nagađanja i pretpostavke,ali tko zna ..možda se odradi Flocca + nekih 10-12 mil
Juve, vendere Iaquinta e Amauri? Una mission impossiblejuventus 0244 je napisao/la:Amauri (4,2)
Iaquinta (2,5 )
Martinez (1,5)
Almiron (1)
Znači od tih para se može kupiti Mata i da mu se isplati plata za 2012, eh taj Marotta
!
Nikad se mi ovih" panjeva" necemo rijesiti, pogotovo Amaurija i Jaquinte...
Jest ,ako je lud, precice u lazio...Laziale je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:A što je još interesantnije i igrači ostalih klubova su složni oko Scudetta izuzev jednog čije ime na ovoj temi normalno nije vrijedno spominjanaja...
Nemoj se čuditi ako Vargas na kraju završi u Laziu![]()
Za sada su to sam nagađanja i pretpostavke,ali tko zna ..možda se odradi Flocca + nekih 10-12 mil
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@laziale
Nek završi, onda bi Juve igrao 4-3-3 što mi svi ovdje na forumu ili barem večina želi
Mene nikad on nije nešto specijalno dojmio, ali navijači ga žele i ja tako, gdje svi Turci tu i mali Mujo

Nek završi, onda bi Juve igrao 4-3-3 što mi svi ovdje na forumu ili barem večina želi
Mene nikad on nije nešto specijalno dojmio, ali navijači ga žele i ja tako, gdje svi Turci tu i mali Mujo
Ž '21!
Ako cemo praviti razmjenu igraca sa fiorentinom, imamo bolje igrace za ponuditi od lazia. Bolji smo financijski, eto, jos jedna prednost, plus, sto vargas zeli u Juve. Jedina nada za lazio je veliko rivalstvo Juve i fiorentine, pa ga mozda radije vama prodaju...
Vidjet cemo
.
Vidjet cemo
@BigBen, što se tiče AMaurija ja mislim da su njemu dani odbrojani u Juventusu, jer njemu slijedeće godine ističe ugovor, a Juve ne smije toliko rizikovati, da mu daje platu cijelu godinu i na kraju da ode za džaba, tako da ja mislim da Marotta pokušava izvući što više, ali na kraju će on otići ako treba za 4-5 mil, jer realno vrijedi on i više za ekipe tipa Palerma, Parme itd ( samo je problem jer on sad glumi budalu i neće da smanji platu, ali ipak mislim da će na kraju prisati). A za njega nema više posudbi jer mu ističe naredne godine ugovor.
Iaquintu će biti problem prodati, jer onaj izričito ne želi, a on ima malo duži ugovor do 2013
, nadam se da će pristati, da hoće zabiti gol sa protiv Betisa pa da neko odluči da ga dovede
, možda on ove godine ode negdje na posudbu, ali ponovo plata problem (hebem ti Seco pleme
)!
A Grosso i Grygera mislim da će završiti kao sa Zebinom raskidom ugovora!
Iaquintu će biti problem prodati, jer onaj izričito ne želi, a on ima malo duži ugovor do 2013
A Grosso i Grygera mislim da će završiti kao sa Zebinom raskidom ugovora!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Villar goes crazy for Juventus
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
BigBen je napisao/la:Ako cemo praviti razmjenu igraca sa fiorentinom, imamo bolje igrace za ponuditi od lazia. Bolji smo financijski, eto, jos jedna prednost, plus, sto vargas zeli u Juve. Jedina nada za lazio je veliko rivalstvo Juve i fiorentine, pa ga mozda radije vama prodaju...
Vidjet cemo.
Ma teško,Lotito je škrt na parama,mada se je ove sezone potrošio dobrano
Nekih 15 mil smo potrošili
Btw imate li neki svoj forum sa Balkana ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.