Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

ensadek
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la ensadek » 12 mar 2011, 20:34

Cartman je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:i to mu iscasi rame nas igrac.. koji jad od ekipe u vraziju mater, a najsmijesnije u svemu ovome pa ni manchester nije nista bolji... samo Bog zna kako su ove dvije ekipe prve na tabeli :roll: :roll:
ustvari manchester je bolji za 2 gola...
Pogledaj sastav u Uniteda. Kombinovani tim, dok je u Arsenala najboljih 11.
Kakvih ba najboljih 11?Gdje ti je fabregas,song,volkot(veermalena i ne racunam,alki eto).Nismo loše igralI i stvarali smo sanse,ali onaj vander sar sve skida.Umrijece na onom golu uniteda.
Problem je sto su nasi umorni,a slobodno mogu reci da nas i veliki pritisak vrše sa svih strana i ismijavaju nam se što nemamo trofeja vec 6 godina.To meni smeta,a ne moli samim igracima.
Mi kao ekipa smo prokleti,i ne znam šta je potrebno da nas sreca posluži KONAČNO.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 12 mar 2011, 20:38

tony-mortale je napisao/la:i šta arsen strašni kaže ovaj put ko je kriv?
standardno sudije ili je ovaj put bio malo maštovitiji pa raspored zvijezda je loše uticao ili ovaj zemljotres u japanu ih je previše pogodio?? šta šta?
kad budu izjave stavite da pročitamo ;)
DOBICES ODGOVOR U SLJEDECIM UTAKMICAMA..KAD POJEDINACA KOJI HODAJU NE BUDE NI NA KLUPI..PA ONAJ ARSHAVIN NIJE POTRCAO...NE ZNAM STO MAKAR ONOG EBUEA NE STAVI PA MOMAK AKO NISTA IGRA SRCEM

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 mar 2011, 20:39

sreca se mora zasluziti...
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 mar 2011, 20:44

Fergie je danas toliko platio suce da moze igrat sa veznim redom Rafael-O' Shea-Gibson-Fabio :lol: . Zezam se naravno prije nego što mi skočite na vrat, nisam gledao utakmicu jer sam preumoran, ali čitajući po Arsenalovim forumima vidim da je United zasluženo pobijedio. Čestitam Unitedovcima. Sad odo malo odmorit pa ćemo kasnije pisat o ovom mental strenght teamu.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 12 mar 2011, 20:54

Na zavrsetku ove sezone uprava i Wenger moraju donijeti neke velike odluke, jer tesko i sledece sezone da se nesto osvoji ako ovako budu igrali tokom sezone. Napravit neku rekonstrukciju u ekipu i da porazgovara sa svakim igracom pojedinacno jer neki nisu svjesni gdje igraju, ili cak i Wengerov odlazak se mora razmotrit jer jos jedna sezona bez titule...

Manchester je ovu utakmicu potpuno zasluzeno dobio, sa slabijim veznim redom od Arsenalovog gdje je se trebala voditi glavna borba i gdje ste vi trebali biti u prednosti. Izgleda da ce i ove sezone prevagnuti veliki Ferguson, a ne Manchesterov kvalitet.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 mar 2011, 20:55

da ne bude da samo provociran, nekad mi je arsenal bio jako drag, al wenger se zadnjih 4-5 godina totalno pogubio s forsiranjem nekih balavaca da ne kontam na koju foru ga i dalje drže na klupi, kad je tek stigao radio je extra posao i pravi igrači su stizali u arsenal i igrali su sve same igračine keown adams vieira overmars petit henry bergkam kanu itd.
pa onda cole toure campbell pires wiltord sve same top klase, a sad isto ima novca za transfere a on dovodi neke šešnije koščešnije skilaćije bandere šamakove i slične antitalente i onda se stalno čude u arsenalu što nema rezultata u zadnje vrijeme, pa kako će biti. ovog se wengera trebaju napokon nriješiti ili da mu neko drugi dovodi igrače a on bude samo trener, jer nema od ovog ništa
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 12 mar 2011, 20:59

Pa dokle vise ovo izivljavanje nad Arsenalom hahahahhahahahah haj bit ce bolje inshallah :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 12 mar 2011, 21:09

želio upucati

- Moj sin se toliko radovao utakmici na Nou Campu protiv Barcelone. Na kraju je to bio jedan od najgorih dana za njega u životu – izjavio je otac Arsenalovog kapetana Cesca Fabregasa...

Fabregas je odrastao u nogometnoj akademiji Barcelone, ali je već sa 16 godina prešao u momčad Arsenala, čiji je danas kapetan. U utorak su nogometaši Arsenala gostovali kod Barcelone u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, nakon što su u prvom susretu u Londonu slavili s 2-1. Bio je to i prvi Fabregasov nastup u Barceloni, nakon što je kao tinejdžer napustio taj klub.

Upravo je Fabregas ''kumovao' vodećem golu domaćina. Odlučio se za odigravanje petom u blizini vlastitog šesnaesterca. Loptu je presjekao Iniesta i poslužio Lionela Messija, nakon čega je Argentinac poentirao za vodstvo domaćina 1-0. Završilo je 3-1 za Barcelonu, pa se Arsenal oprostio od daljnjeg natjecanja...

- Razgovarao sam sa Cescom nakon utakmice. Bio je toliko uzrujan i rekao mi je da se želi upucati! S puno je entuzijazma gledao na tu utakmicu, protiv Barcelone na Nou Campu. Na kraju je to ispala jedna od njegovih najgorih večeri u životu – ispričao je tata Fabregas The Sunu.

- Njegova predstava bila je kakva je bila zbog lošeg fizičkog stanja. Od prvog trenutka je shvatio da nije niti trebao igrati. Već nakon 10 minuta je osjećao problem s nogom. Želio je dati svoj doprinos, ali je ispalo loše, a Barcelona je odigrala odličnu utakmicu – dodao je Fabregasov otac.

Fabregas je uoči utakmice bio upitan zbog problema sa zadnjom ložom. No, ipak je dobio zeleno svjetlo za nastup.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 mar 2011, 21:16

Četiri velika trofeja
želeli smo mi
Birmingem nas napucao
ostalo ih tri.

Tri velika trofeja
nadah se i ja
Farsa beše prejaka
ostade ih dva.

Dva velika trofeja
Mančester je bedan,
ali ipak nas pobedio,
ostao je jedan.

:lol:

Četvrta strofa će vjerovatno ići ovako.

Jedan veliki trofej
United je kula
nabili nas u sred Londona
trofeja ostalo je nula

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 12 mar 2011, 21:32

Djourou to miss rest of the season
sto se dalo i naslutit...ko ce trpit ono sqillacija....da se bogdo i on hoce povijedit

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 mar 2011, 21:47

Danas samo jacku i Aaronu prolazen ocjene,ostali nek idu brat bunove :D
Arshavinu sam do sad od pocetka sezone jedno 1000 na 6-tu.x je bo mater,tip lijen,nece da potrci...rosicky se bar trudi,a ne ide mu,RvP -eto vam kapitena,trckara okolo-Dokaz da je Cesc bog arsenala...rvp je to sto jest,ikona al iza cesca...diaby nije toliko lose,al nista konkretno,jednostavno odradio poso,nasri(hahah jedno5x je napravio Evru smijesnim :D )al to je sve...nista konkretno,odbrana manje vise ok,greski bilo,denilson za promjenu profesionalno odigro,al tek da se vidi da i on dobija placu...
Sto se tice kupovina,ja bih:Pepe-a,Hazarda,Gervinha,Lukaku-a,Matuidi-a,Adila Ramia(ovaj covjek je sila stoper) i M'Villa bi bio dobar,Gotzea jos maznut(ako ce super mario kud da ide,onda nek ide u arsenal :D )
Pepe-max 30 milja
Hazard-15
Lukaku-15
Matuidi-6/7
Rami-5
Gotze-15 i eto ga...71/72 milje puknut,a pokrit troskove donekle sa Arshavinom,Almuniom,Traoreom(mada bi mi bilo zao,drag mi je),Squillaciem(ako bi i dobili sta?),Denilsonom i eto ga...makar 30 milja bi izvukli... :D
Edit:kad malo bolje razmislim Toulalan ne bi bio los :D
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 12 mar 2011, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 mar 2011, 21:51

Ne trebaju ti i Rami i Pepe. Pepe je kreten najobičniji, ne bih ga džaba. Ramija bi objeručke prihvatio. A bogami i ostale. :lol: Doduše ovo je realno samo na FM-u. :) Ali sviđa mi se.

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 12 mar 2011, 21:53

Rami je potpisao za Valenciju, kojoj ce se pridruziti ovog ljeta, tako da ga ne morate svrstavati u svoj dream team.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 mar 2011, 22:05

Bosco je napisao/la:Ne trebaju ti i Rami i Pepe. Pepe je kreten najobičniji, ne bih ga džaba. Ramija bi objeručke prihvatio. A bogami i ostale. :lol: Doduše ovo je realno samo na FM-u. :) Ali sviđa mi se.
Ma ja kazem kod nas se nikad ne zna,mozda se dogodi da cijela odbrana bude out :D
Uh ja imam jbniji sastav sa Arsenalom na fm-u :lol:
---------------------------Cesc(Pjanic)---------wilshire(Kroos)
Walcott(Lennon)---------------------------------------------Nasri(RvP)
-------------------------------Titi :) (Wagner Love,Nicklas i Aguero :D ) 8-)
Dream team :D
Pa nisam puno ni dao keša,a Denilson je otis'o u Portsmouth,cim je stigla ponuda odmah sam prihvatio :D :D
________________-
Sad salu na stranu...1 stoper,2-3 veznjaka i jedan jako al jako kvalitetan napadac...zvijezda,provjereno ime... ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 mar 2011, 22:09

slika

moja najveca zelja :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 mar 2011, 22:15

Moja je Eden Hazard. 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 mar 2011, 22:19

Bosco je napisao/la:Moja je Eden Hazard. 8-)
A ja mislio Squillaci :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 mar 2011, 22:19

Devil je napisao/la:
A ja mislio Squillaci :mrgreen:
Magarac mislio pa mu uši narasle. :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 mar 2011, 22:21

[youtube][/youtube]
Arnelinho je napisao/la:slika

moja najveca zelja :D
[youtube][/youtube]

Evo nesto malo od njih :D

Pa ko je bolji? :P

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 mar 2011, 22:24

Ja bih obojicu, a kad bih morao ili mogao, svejedno, birat samo jednog uzeo bih Edena.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.