Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kako igra Cibulkova ode on do kraja,Na Li ce da izgubi jos jedno finale.
Znaci razmontirala Radwansku.
Znaci razmontirala Radwansku.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
vala mi nije zao ni sekunde sto sam ustao da gledam ovo,kao sto sam i govorio Cibulkova ce ovo glat da dobije,evo sve i ide u tom smijeru,jednostavno sad je prejaka za Radwansku!!
Wawrinka nastavlja gdje je stao. Dobro servira i uništava Čeha forehand dijagonalama.
Wawe ga pusti do 30-30 i to je to. Daleko je Ceh od prave forme (bez obzira na ovaj SF), kao da mu je karijera u silaznoj putanji.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
E, ovo je pravi Berdych!
Izdržati, to je temelj vrline!
Eh sad se tek ocekuje pravi mec. Berdih mnogo bolje igra nego u prvom setu i zato je i osvojio ovaj TB.
Ajde Stan, hocemo svicarsko finale 

Kako povuce backhand na 4-1 u TB, prvo paralela, a onda winner po dijagonali. Tehnicki savrseno potkovan igrac, red je da osvoji makar jedan GS, a kad ce ako ne sad.
Ipak, realnost je da ce i Wawrinku tesko dobiti.

Berdih uzima ovo polufinale, i gubi u finalu od Nadala, upamtite ove rijeci. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Šta uradi jadni Berdih. Tako je dobro servirao tokom citavog treceg seta i na kraju se posrao u TB na sve to. Vrati mini brejk, pa napravi duplu servis grešku. Na set loptu, opet dupla servis greška. Bojim se da ce ga ovo sad mentalno slomiti.
- Consigliere
- Kontakt:
Puce Berdych k'o kokica... A cura mu se onako nervira na svaku gresku, cccc... 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- firefirefirely
- Kontakt:
Ajde Berdych, da mozemo govoriti kako je Damira izbacio kasniji finalista AO 

- BeyKopites
- Kontakt:
Bravo Wawa, apsolutno zasluženo švicarsko finale 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- EmirSioux89
- Kontakt:
Bravo Wawrinka ali u finalu ce da ti bude kraj gdje Rafa uzima stvari u svoje ruke
Vamos Rafaaaa!

Vamos Rafaaaa!
Manchester United!
bravo za Wawrinku
idemo sad svicarsko finale !! 
lets go Rog'

lets go Rog'

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Bravo Stan, zasluženo.
Vratili mu se stanari u glavi sa odmora.Belmin6 je napisao/la:Šta uradi jadni Berdih. Tako je dobro servirao tokom citavog treceg seta i na kraju se posrao u TB na sve to. Vrati mini brejk, pa napravi duplu servis grešku. Na set loptu, opet dupla servis greška. Bojim se da ce ga ovo sad mentalno slomiti.
Ne brini se za Berdycha - on je ovakav sluchaj oduvek. Zato i jeste "samo" top10 igrach, a imao je potencijala da bude multislam pobednik.

Upravu si. On i Gaske, mada je on dosta bolji igrac sada od Gaskea, ali su imali potencijal da uzmu GS titulu. Berdih je veoma dobar server, ali je samo tada i napadao. Vavrinku nije napao ni jednom kada je ovaj servirao drugi servis, samo je vracao lopte, a ovaj je s druge strane punio svoju statistiku vinera, ili iz FH ili iz BH. U drugom TB dvije duple servis greške, u trecem TB jedna, ali ona je zlata vrijedila Švicarcu. Ovo je inace cetvrta uzastopna pobjeda Stana nad Cehom u manje od godine dana.
-
- Kontakt:
Drago mi je zbog Wawrinke, ko da mi je otac prosao dalje.Ali mislim da je to to sto se njega tice jer u finalu ko god da prodje nece imati previse sansi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.