kuknjava kuknjava
Jedino nam se kurta vratio.kako njste primjetili

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sve je dobro do onog "dati će grad"NKMramor je napisao/la:Daj Bože da nije, al' teško.wobly92 je napisao/la:Ko kaže da je teorija.
Dzaba sve moj Sariel nas patokare niko ne svata ozbiljnoSariel je napisao/la:Solinas dzabe pozitiva.ne mos ti ovim budalicama pesimisticnim nista.dzaba ni info iz.prve druge trece ruke ne pomaze...naviklo kmecat i bog...
kuknjava kuknjava
Jedino nam se kurta vratio.kako njste primjetili
e baš, da je ovo izostavljeno možda bi i povjerovaliwobly92 je napisao/la:Sve je dobro do onog "dati će grad"NKMramor je napisao/la:Daj Bože da nije, al' teško.wobly92 je napisao/la:Ko kaže da je teorija.
Asim Zec je iz Bugojnapompom je napisao/la:U šumici zeko
sjedi spi, sjedi spi,
Mali zeko što ti bi
da ne možeš skočiti?
Zeko hop, zeko hop, zeeeko hop.![]()
![]()
![]()
2 liga bi bila prejaka kako smo igrali..Beduin je napisao/la:Pozdrav Slobodasi moji. Odmah na startu cucnuli. Kako smo igrali, imal barem ikakve igre, kako ovi novi igraju?
I sta to za Azmira pisete, nemam vremena citati prethodne stranice?
Mnogi ga ne mogu prezaliti pa izmisljaju price o njegovom povratkuBeduin je napisao/la:
I sta to za Azmira pisete, nemam vremena citati prethodne stranice?
Ja cuo dao se "preko" Zdene u klub vraca Adem Sabović. Jer malo upuceniji dobro znaju da je Zdena bio tu kad su Sabovici vodili klub.wobly92 je napisao/la:Vratiti će se, ali ne kod nas. I u pravu je xeksor.![]()
Neka, imamo mi sencu i zdenku i denisa, 'ta će ti ko više, čaršija mrtva (osim presjednika, ne znam kako čaršijaneri to još nisu skontali)
Ali "mrtva ".tuzlak1987 je napisao/la:Gradonacelnik i sadasnji precjenik mrtva carsija
Ne kontam...Ko je iz Brčkogsolinas je napisao/la:Ali "mrtva ".tuzlak1987 je napisao/la:Gradonacelnik i sadasnji precjenik mrtva carsija
Jedan iz Brckog jedan sa majevice.
Sta se to stvarno suska Wobly@ daj pisite
Pa dobro,kod Brckogstaragarda je napisao/la:Ne kontam...Ko je iz Brčkogsolinas je napisao/la:Ali "mrtva ".tuzlak1987 je napisao/la:Gradonacelnik i sadasnji precjenik mrtva carsija
Jedan iz Brckog jedan sa majevice.
Sta se to stvarno suska Wobly@ daj pisite....Jel' mislis na ovog iz Islamovaca
više u ovo vjerujem, nego u ono da će Azmir da se vratiklasik je napisao/la:Ja cuo dao se "preko" Zdene u klub vraca Adem Sabović. Jer malo upuceniji dobro znaju da je Zdena bio tu kad su Sabovici vodili klub.wobly92 je napisao/la:Vratiti će se, ali ne kod nas. I u pravu je xeksor.![]()
Neka, imamo mi sencu i zdenku i denisa, 'ta će ti ko više, čaršija mrtva (osim presjednika, ne znam kako čaršijaneri to još nisu skontali)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.