Man City - Chelsea 4,5 kartoni over - risingforce
Granada - Sevilla 2 - Lillard
Željezničar - Čelik h1 - arelinho
Dinamo - Rijeka 1 - mirzatele
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Vitesse - Zwolle oba tima daju go - MirsoNi
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
MirsoNi je napisao/la:Man City - Chelsea 4,5 kartoni over - risingforce
Juventus - Atalanta 1- bojler
- BenjooJutub
- Kontakt:
Hoffenheim - Koln 3+
Monaco - Bastia 1(1,30)
Monaco - Bastia 1 - jopa
Dobro si sa tim NBA, ali ja igrace puno ne volim stavljati, ja tu dobro kontrolisem formu i granicu prije nego stavim, za ovaj S04 cu te poslusat, i taj Leipzig mi se na qurac digo, hajmo ih rusitiNeutral je napisao/la:Nije im Gladbach Legia, ali idem pretpostavkom da će Gladbach postići gol, a da će najvjerovatnije BvB pobijediti
Biće zanimljiv dan, posebno za kladioničare jer je izbor ogroman. Ko danas ne dobije neka se okani kladionice
Ispadam sada general poslije bitka, a i 4/4 se igra, Houston je mnogo kvalitetniji tim od Denvera, to si i ti sam znao, kvota je bila velika jer su jučer igrali 2OT i to protiv Warriorsa. Realno, da je jučer neki drugi protivnik bio osim Warriorsa kvota bi bila 1.8 na njih, a da nisu nikako jučer igrali kvota bi bila 1.4 - 1.55, zato mi je tu i "mirisalo" na dvicu.
DeMar under, htio sam ga jučer napisao, ali eto nisam, išao logikom da će Lakersi mnogo poena primiti i da se neće niko isticati kod Toronta.

Zasto upirem?krmpotich je napisao/la:Upireš protiv Admirala?Effenberg je napisao/la: Vidi sta sam ja odigrao ne cenera:
Tottenham - Swansea hendi 1

Nisu oni sasili kvotu ovu, vec bet 365 ili William oni prvi na Engleze kroje, nego sta mislis o tom tipu, i de mi reci sta mislis za Hoffe - Köln i da li je Leeds - Villa X tekma? I dobro je sad sam skonto da si Interovac tako da ubuduce te ne slusam za Inter!

Moj dragi @krmpotichu pao si mi u ocima, ali ne radi pogresnog tipa, vec sto kao dobar kladionicar simpatizujes bilo koju ekipu, a pogotovo sto je ta ekipa postala deponija za odlaganje ohabanih igraca. Mauzolejski tim Inter!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
4 kvota na Schalke protiv ekipe koja je prošle sezone igrala drugu ligu je previše. Jest hype oko ekipe i sve, igraju lijepo ali mladi su, zijaniti će negdje 3-4 razlike, moraju 
Biće to okey!

Biće to okey!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Hoffenheim 2008 nije ni jednu utakmicu fasovo u prvom dijelu sezone, ocito da drugoligasima taj period lezi.. U proljetnom dijelu treba igrat kontra Leipziga..Neutral je napisao/la:4 kvota na Schalke protiv ekipe koja je prošle sezone igrala drugu ligu je previše. Jest hype oko ekipe i sve, igraju lijepo ali mladi su, zijaniti će negdje 3-4 razlike, moraju
Biće to okey!
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 03 dec 2016, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
3+ tu najsigurnijeNeutral je napisao/la:4 kvota na Schalke protiv ekipe koja je prošle sezone igrala drugu ligu je previše. Jest hype oko ekipe i sve, igraju lijepo ali mladi su, zijaniti će negdje 3-4 razlike, moraju
Biće to okey!

-
- Kontakt:
Barcelona - Real M. žuti kartoni (6.5) OVER 1.65
Wolfsburg - Hertha 1 - Effenbergjopaa7 je napisao/la:Man City - Chelsea 4,5 kartoni over - risingforce
Monaco - Bastia 1 - jopa
9 parova i vise nego dosta.Man City - Chelsea 4,5 kartoni over - risingforce
Juventus - Atalanta 1- bojler
Monaco - Bastia 1 - jopa/krmpotich
Barcelona - Real 6,5 zutih vise - convicts1988
Wolfsburg - Herta 1 - effenberg
Kvota 99

Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 03 dec 2016, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Dinamo-Rijeka 1 (2.05)
Olimpic -Metalleghe 2 (2.10)
Eto 2 para od mene
Olimpic -Metalleghe 2 (2.10)
Eto 2 para od mene
Igraj Široki ti si najbolji!
Zato sto ih drzi Red Bull i placa sve zato je a to si upravu dohakace i neko ce se uredno izurinirati na njih. Hajmo reci Keln jel x2, sta mislis City Chelsea X ili x2? Ja danas idem na Wolfse protiv Herthe! Herthi fali hejbet igraca + losi u gostima tradicionalno + ovima gori, a i bolji su tim od Herthe svakako moraju procepiti.Neutral je napisao/la:4 kvota na Schalke protiv ekipe koja je prošle sezone igrala drugu ligu je previše. Jest hype oko ekipe i sve, igraju lijepo ali mladi su, zijaniti će negdje 3-4 razlike, moraju
Biće to okey!
risingforce je napisao/la:3+ tu najsigurnijeNeutral je napisao/la:4 kvota na Schalke protiv ekipe koja je prošle sezone igrala drugu ligu je previše. Jest hype oko ekipe i sve, igraju lijepo ali mladi su, zijaniti će negdje 3-4 razlike, moraju
Biće to okey!

Evo ga zajednicki

Ma zezam te jer stalno pominjes raspali Admiral. Inter gotivim jos od doba Recobe, Ronalda.... Ovo sinoc nije bilo navijacki, cisto kontra Napolija kojeg sam gledao zadnjih 10 tekmi. Vidis da nije nista sigurno, pa ni to da daju 2 gola za 6 minutaEffenberg je napisao/la: Nisu oni sasili kvotu ovu, vec bet 365 ili William oni prvi na Engleze kroje, nego sta mislis o tom tipu, i de mi reci sta mislis za Hoffe - Köln i da li je Leeds - Villa X tekma? I dobro je sad sam skonto da si Interovac tako da ubuduce te ne slusam za Inter!
Moj dragi @krmpotichu pao si mi u ocima, ali ne radi pogresnog tipa, vec sto kao dobar kladionicar simpatizujes bilo koju ekipu, a pogotovo sto je ta ekipa postala deponija za odlaganje ohabanih igraca. Mauzolejski tim Inter!Ja sam prije bio samo takav Bayernovac, a danas kad bi mi neko dao njihov dres ja bi ga tamo u halu stavio da ima da se pod obrise!
Ja sam se operiso od klupskog simpatizovanja, samo repka, a i oni kad mi krenu na qurac igra se protiv njih, kako mi je samo valjo hendikep u Izraelu! Pape heroj a ne zlocinac!
![]()

@Effe
Dinamo - Rijeka 1, (1.95)
Leipzig - Schalke 2 (4.00)
City - Chelsea 1 (2.15)
Stavio sam ove parove ranije.
Chelsea 7 pobjeda zaredom u ligi, statistikom svaka sljedeće utakmica je veća mogućnost da će kiksat, a City je idealan protivnik za kiks, posebno što je ih recimo Arsenal rasuo 3:0, a Liverpool 2:1 (domaći teren). Prošlo kolo se provukli protiv Tottenhama.
Dinamo je kvalitetniji, trebao bih dobiti.
Schalke sam već rekao.
Večeras oko ponoći ću staviti nba parove, ionako ih igraš uživo, ne mogu ranije.
Ne znam za Koln, ekipa koju je najteže pogoditi. Mislim da će biti dosta golova u Leverkusenu, te da će Vukovi sa kvotom 2.15 pobijediti Herthu.
Dinamo - Rijeka 1, (1.95)
City - Chelsea 1 (2.15)
Stavio sam ove parove ranije.
Chelsea 7 pobjeda zaredom u ligi, statistikom svaka sljedeće utakmica je veća mogućnost da će kiksat, a City je idealan protivnik za kiks, posebno što je ih recimo Arsenal rasuo 3:0, a Liverpool 2:1 (domaći teren). Prošlo kolo se provukli protiv Tottenhama.
Dinamo je kvalitetniji, trebao bih dobiti.
Schalke sam već rekao.
Večeras oko ponoći ću staviti nba parove, ionako ih igraš uživo, ne mogu ranije.
Ne znam za Koln, ekipa koju je najteže pogoditi. Mislim da će biti dosta golova u Leverkusenu, te da će Vukovi sa kvotom 2.15 pobijediti Herthu.
Ne znam under zadnju i Hofe i Keln cini mi se. Pogotovo me strah sto Keln igra u goste i sto su malo uletili u losiju formu. Moze se desiti dugo neko branjenje cuvanje 0 pa da onda prime i ne znaju ni kud ce ni sta ce. A jesu overaske ekipe na prvi pogled. Jbg zaobicu tu tekmu, mislim da cu na bundes ici na Wolfse 1 (raspali VW da se pogurakrmpotich je napisao/la:Ma zezam te jer stalno pominjes raspali Admiral. Inter gotivim jos od doba Recobe, Ronalda.... Ovo sinoc nije bilo navijacki, cisto kontra Napolija kojeg sam gledao zadnjih 10 tekmi. Vidis da nije nista sigurno, pa ni to da daju 2 gola za 6 minutaEffenberg je napisao/la: Nisu oni sasili kvotu ovu, vec bet 365 ili William oni prvi na Engleze kroje, nego sta mislis o tom tipu, i de mi reci sta mislis za Hoffe - Köln i da li je Leeds - Villa X tekma? I dobro je sad sam skonto da si Interovac tako da ubuduce te ne slusam za Inter!
Moj dragi @krmpotichu pao si mi u ocima, ali ne radi pogresnog tipa, vec sto kao dobar kladionicar simpatizujes bilo koju ekipu, a pogotovo sto je ta ekipa postala deponija za odlaganje ohabanih igraca. Mauzolejski tim Inter!Ja sam prije bio samo takav Bayernovac, a danas kad bi mi neko dao njihov dres ja bi ga tamo u halu stavio da ima da se pod obrise!
Ja sam se operiso od klupskog simpatizovanja, samo repka, a i oni kad mi krenu na qurac igra se protiv njih, kako mi je samo valjo hendikep u Izraelu! Pape heroj a ne zlocinac!
![]()
. Hofe-Koln meh, ako ne igram X na sistemu guram golove. Slabo ti ja igram 1X2. Pjegavce nikada ne stavljam na tiket niti simpatisem, mada je taj Leeds cas ovako-cas onako. Gurno bi ja tu kečinu, al et' kako šćedneš

A za Inter jeste sto kazes bila to generacija, tad je fudbal bio fudbal a ne ovaj pe.derizam i show u koji se danas pretvorio sto ovi mnogi klinci ne kontaju! Ironija je da tad nisu sa tom ofanzivom takvom osvojili CL vec tek sa podmuklim vukom Mourinhom i to bas protiv Bayerna za kojeg sam tada ginuo, a danas im se serem u carapu!

Al pjegavi su najgori, pjegavi ce te syebat oni bi kad bi mogli rasporili nas i hljeb onaj progutani nam iz crijeva vadili strvinari jedni smetljarski, oni su pravi oni smetljari bez karaktera koji bi za penny yebali majku svoju. Svabo je isto smece postao za pare, ali Svabo ima karakter i neke stvari ne da ni za pare.
ti se zalijepio za taj schalke kao da igra sa pofaličkimNeutral je napisao/la:@Effe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.