FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel ima ikakve sanse da Efendic ostane na klupi nakon 3 skrivljena gola? Na stranu sto je Efendic katastrofa, ono sto sam gledao Todorovic je sasvim solidno igrao na pripremnim.
Nad tobom sunce najljepše sja
ajmo malo teorije zavere batepinoglavi je napisao/la:Jel ima ikakve sanse da Efendic ostane na klupi nakon 3 skrivljena gola? Na stranu sto je Efendic katastrofa, ono sto sam gledao Todorovic je sasvim solidno igrao na pripremnim.

subic povredjen, efendija drama los,veseli ko duh...samo kazem...

Nema ! Gura ga N.O kao što se ovdje pisalo jedno vrijemepinoglavi je napisao/la:Jel ima ikakve sanse da Efendic ostane na klupi nakon 3 skrivljena gola? Na stranu sto je Efendic katastrofa, ono sto sam gledao Todorovic je sasvim solidno igrao na pripremnim.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Prokletstvo bocnih igraca SlobodeSariel je napisao/la:ajmo malo teorije zavere batepinoglavi je napisao/la:Jel ima ikakve sanse da Efendic ostane na klupi nakon 3 skrivljena gola? Na stranu sto je Efendic katastrofa, ono sto sam gledao Todorovic je sasvim solidno igrao na pripremnim.![]()
subic povredjen, efendija drama los,veseli ko duh...samo kazem...![]()

Prvi gol njegova greška, drugi gol pobjegao mu Kuzmanovic i asistirao i kod treceg gola napravio penal..aleksandar_veliki je napisao/la:Ne mogu ti odgovoriti na pitanje, no mogu ti reci da je nakon priprema u Medjugorju vas trener bio u dilemi, Efendic ili Todorovic. Nisam gledao utakmicu u Kaknju pa ne znam kakav je Efendic bio, no sudeci po vasim komentarima nije se proslavio.pinoglavi je napisao/la:Jel ima ikakve sanse da Efendic ostane na klupi nakon 3 skrivljena gola? Na stranu sto je Efendic katastrofa, ono sto sam gledao Todorovic je sasvim solidno igrao na pripremnim.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako je istina za privatne probleme koje ima onda ga treba staviti na klupu da ne luta u glavi, tj ako je istina da je zato lutao na prosloj utakmici.
I meni se tako cinilo jer je Todorovic igrao nekoliko poluvremena sa prvom postavom, a Efendic sa drugom postavom. Hvala sto si potvrdio. Moguce je da ce Todorovic poceti protiv Jajca jer bi to trebala biti zadnja ''lagana'' utakmica u ovoj sezoni. Bolje ga sada isprobati nego na gostovanju u Mostaru npr.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne mogu ti odgovoriti na pitanje, no mogu ti reci da je nakon priprema u Medjugorju vas trener bio u dilemi, Efendic ili Todorovic. Nisam gledao utakmicu u Kaknju pa ne znam kakav je Efendic bio, no sudeci po vasim komentarima nije se proslavio.pinoglavi je napisao/la:Jel ima ikakve sanse da Efendic ostane na klupi nakon 3 skrivljena gola? Na stranu sto je Efendic katastrofa, ono sto sam gledao Todorovic je sasvim solidno igrao na pripremnim.
A ti problemi me stvarno ne interesuju, ima usta i moze reci da nije spreman za utakmicu, vise ce ga tako postovati i trener a i navijaci nego da glumi heroja i skrivi 3 gola.
Treba se paziti Metalca imaju strašnog golmana..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba se paziti Metalca kako god, ovu polusezonu nema naivne ekipe u ligi. Oni imaju sada trenera dobrog, doveli su dosta novih igraca, gori im jer ih Celik "ganja", protiv Sirokog su se borili 110%, svaki duel isli maksimalno.
Tako da ako nasi bilo sta olako tu shvate mi necemo uzeti 3 boda.
A sto se tice Radnika i Sarajeva, vise vjerujem da cemo protiv Sarajeva uzeti bodove nego protiv Radnika. Prvo sto nam ne odgovaraju nikako, drugo sto smo mi losi u gostima i izgledamo kao potpuno druga ekipa nego kod kuce. Kada kazem ne odgovaraju mislim tu da vecina nasih igraca u 1 na 1 na terenu ima vise duela gdje moze dobiti protiv Sarajeva nego protiv Radnika.
Za nasu idealnu postavu su nam potrebni Subic i Zilkic, dok njih nema mi smo na 50% s obzirom kako Veseli igra.
Ja bih najvise volio postavu: Muminovic-Todorovic-Skahic-Mehmedagic-Lazevski-Zec-Ordagic-Stjepanovic-Zilkic-Subic-Krpic.
Tako da ako nasi bilo sta olako tu shvate mi necemo uzeti 3 boda.
A sto se tice Radnika i Sarajeva, vise vjerujem da cemo protiv Sarajeva uzeti bodove nego protiv Radnika. Prvo sto nam ne odgovaraju nikako, drugo sto smo mi losi u gostima i izgledamo kao potpuno druga ekipa nego kod kuce. Kada kazem ne odgovaraju mislim tu da vecina nasih igraca u 1 na 1 na terenu ima vise duela gdje moze dobiti protiv Sarajeva nego protiv Radnika.
Za nasu idealnu postavu su nam potrebni Subic i Zilkic, dok njih nema mi smo na 50% s obzirom kako Veseli igra.
Ja bih najvise volio postavu: Muminovic-Todorovic-Skahic-Mehmedagic-Lazevski-Zec-Ordagic-Stjepanovic-Zilkic-Subic-Krpic.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 27 feb 2017, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Njemu je popravni dobro prosao ako odigra utakmicu i ne skrivi nijedan gol. Da moze nesto kvalitetnije odigrati pa bi i razumio razmisljanje da ga se ostavi u prvoj kako ga ne bi psihicki unistili. Kad je Jagodic na pressu prije utakmice izjavio da ce vjerovatno jedna greska odluciti pobjednika ja sam odmah posmilio na Efendica, samo mi nije palo napamet da ce 3 greske napraviti.
koga se ba pazit? metalleledzea?
pa to treba poderat ko cuko kaljacicu..
minimum trica ima da bude.
il onda rahat u ligu za opstanak i tavorit. ha ja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ova protiv Metalleghea s obzirom da mi imamo problema oko Subica i Zilkica sa sastavom gdje oni trebaju biti u prvih 11 mi vise vuce na to da bi moglo biti samo na 1 gol razlike. 1:0 ili 2:1, a moguce i remi s obzirom kakva nam je odbrana, samo trebas opucati na gol. Mi kruzimo pola sata oko protivnickog gola i ne mozemo zabiti, oni nama predju par puta centar i zabijuSariel je napisao/la:koga se ba pazit? metalleledzea?

idi ba baksuze. ne baksuzijaj vise...tuzlak1987 je napisao/la:Ova protiv Metalleghea s obzirom da mi imamo problema oko Subica i Zilkica sa sastavom gdje oni trebaju biti u prvih 11 mi vise vuce na to da bi moglo biti samo na 1 gol razlike. 1:0 ili 2:1, a moguce i remi s obzirom kakva nam je odbrana, samo trebas opucati na gol. Mi kruzimo pola sata oko protivnickog gola i ne mozemo zabiti, oni nama predju par puta centar i zabijuSariel je napisao/la:koga se ba pazit? metalleledzea?
neka te.
3:0
Sariele nemoj zaboravit kako smo igrali protiv njih prvu utakmicu a i cinjenicu imaju novog trenera i da su sirokog uzeli, mi ako ponovimo utakmicu ko u dk mi smo donji. Ja zelim da vjerujem da je ono kiks bio samo. Sve imamo u svojim rukama i ako njih ne pobjedimo poslije mladosti nismo ni zasluzili igrat u ligi 6 realno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba nam u ekipi par igraca koji su jaci fizicki, u skoku i trkacki.
Imamo previse ovih koje vjetar nosi, Ordagic, Zilkic, Zec, Veseli, Subic, Todorovic, Lazevski..da imamo par strvina bilo bi lakse u gostima
Ovako mi pokusavamo u gostima igrom od noge do noge (a pretezno na losim terenima), a zna se da se u gostima uzima pobjeda vise sretno nego spretno, a ne kreativnoscu. Da znaju kada treba napraviti faul, a ne dozvoliti im da ti se priblize golu kao kod golova Mladosti.
Onda kod kuce na svom druga prica bude, ti koji su tehnicari odigraju dosta bolje. Zato je trebalo dovesti neku zvijer da zamjeni Stjepanovica, igraca na fazon Tomica iz Zrinjskog i jos par takvih da malo sto se duel igre pojacaju ove momke koji su mladi i fizicki tanki.
Imamo previse ovih koje vjetar nosi, Ordagic, Zilkic, Zec, Veseli, Subic, Todorovic, Lazevski..da imamo par strvina bilo bi lakse u gostima

Onda kod kuce na svom druga prica bude, ti koji su tehnicari odigraju dosta bolje. Zato je trebalo dovesti neku zvijer da zamjeni Stjepanovica, igraca na fazon Tomica iz Zrinjskog i jos par takvih da malo sto se duel igre pojacaju ove momke koji su mladi i fizicki tanki.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 27 feb 2017, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
sve ja razumijem,ali ako cemo mi ulazit u svaku tekmu sa jojj kako cemo.-.benTzley je napisao/la:Sariele nemoj zaboravit kako smo igrali protiv njih prvu utakmicu a i cinjenicu imaju novog trenera i da su sirokog uzeli, mi ako ponovimo utakmicu ko u dk mi smo donji. Ja zelim da vjerujem da je ono kiks bio samo. Sve imamo u svojim rukama i ako njih ne pobjedimo poslije mladosti nismo ni zasluzili igrat u ligi 6 realno.
necemo nikako brate.
Mi ako ponovimo utakmicu protiv Mladosti necemo boda osvojiti vise. Sve je u nasim rukama, Jajce kod kuce, onda 2 konkurenta za Europu u gostima i kuci da osiguramo ligu za prvaka i ostvarimo bolju poziciju pred start te lige ili da prokockamo ligu za prvaka.
Imamo srece sto je konkurencija za Europu ocajna i treba biti samo manje los od ostalih sto i nije pretesko.
Samo dobiti Jajce naredno kolo, Krupa vjerovatno gubi u Mostaru i onda bi ih prestigli, Siroki ako pobjedi Radnika na bod smo od njih pred utakmicu s njima, a ako Siroki ne pobjedi onda smo 99% u ligi za prvaka. Ako dodjemo u tu situaciju i ne budemo sposobni nadoknaditi bod zaostatka za Radnikom pred 3 medjusobna duela onda nismo za Europe i jeb.aji ga. Oni svejedno nemaju sta traziti na gostovanjima u Mostaru i Sarajevu a valjda se i mi potrudimo da nemaju sta traziti na Tusnju, a u Bijeljinu ce svi ici po 3 boda i sve ispod toga je neuspjeh za vecinu ekipa iz lige za prvaka.
Mislio sam da mozemo i 3. mjesto zaganjati s obzirom da je Sarajevo katastrofalno i da ce ih nafaka nekada napustiti ali poslije utakmice s Mladosti i 4. mjesto je premija.
Imamo srece sto je konkurencija za Europu ocajna i treba biti samo manje los od ostalih sto i nije pretesko.
Samo dobiti Jajce naredno kolo, Krupa vjerovatno gubi u Mostaru i onda bi ih prestigli, Siroki ako pobjedi Radnika na bod smo od njih pred utakmicu s njima, a ako Siroki ne pobjedi onda smo 99% u ligi za prvaka. Ako dodjemo u tu situaciju i ne budemo sposobni nadoknaditi bod zaostatka za Radnikom pred 3 medjusobna duela onda nismo za Europe i jeb.aji ga. Oni svejedno nemaju sta traziti na gostovanjima u Mostaru i Sarajevu a valjda se i mi potrudimo da nemaju sta traziti na Tusnju, a u Bijeljinu ce svi ici po 3 boda i sve ispod toga je neuspjeh za vecinu ekipa iz lige za prvaka.
Mislio sam da mozemo i 3. mjesto zaganjati s obzirom da je Sarajevo katastrofalno i da ce ih nafaka nekada napustiti ali poslije utakmice s Mladosti i 4. mjesto je premija.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 27 feb 2017, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako ispadne Radnik od Zelje sada u Kupu odmah sve je jasno, nama treba 4. mjesto i morali bi se potuci sa Radnikom.
Pokazivao sam ovdje onaj raspored Radnika, imaju eben raspored jer igraju kao mi prosle godine 4-5 utakmica u 11 dana i to mislim 3 protiv Zelje, a mi im dolazimo izmedju toga. Sigurno da ce biti umorni i tu moramo iskorstiti svoju sansu.
A u ligi za prvaka moramo dobro igrati protiv njih i Krupe, te protiv Zrinjskog i Sarajevskih kuci pokusati uzeti koju pobjedu i to bi bilo to 4. mjesto za Evropu.
Nadam se da Vlado ovo nece ispustiti, ako ispusti smotan je jer mu je sve otvoreno i ova utakmica protiv Mladosti kao da nije niti bila.
Pokazivao sam ovdje onaj raspored Radnika, imaju eben raspored jer igraju kao mi prosle godine 4-5 utakmica u 11 dana i to mislim 3 protiv Zelje, a mi im dolazimo izmedju toga. Sigurno da ce biti umorni i tu moramo iskorstiti svoju sansu.
A u ligi za prvaka moramo dobro igrati protiv njih i Krupe, te protiv Zrinjskog i Sarajevskih kuci pokusati uzeti koju pobjedu i to bi bilo to 4. mjesto za Evropu.
Nadam se da Vlado ovo nece ispustiti, ako ispusti smotan je jer mu je sve otvoreno i ova utakmica protiv Mladosti kao da nije niti bila.
Ja bio optimistican pred Mladost kontam sigurna pobjeda, bod u najgorem slucaju i j e b a zec lisicu, sad nisam toliko optimistican jer sam vidio kako su odigrali katastrofalno zato kazem ako se ponovi ona utakmica...Sariel je napisao/la:sve ja razumijem,ali ako cemo mi ulazit u svaku tekmu sa jojj kako cemo.-.benTzley je napisao/la:Sariele nemoj zaboravit kako smo igrali protiv njih prvu utakmicu a i cinjenicu imaju novog trenera i da su sirokog uzeli, mi ako ponovimo utakmicu ko u dk mi smo donji. Ja zelim da vjerujem da je ono kiks bio samo. Sve imamo u svojim rukama i ako njih ne pobjedimo poslije mladosti nismo ni zasluzili igrat u ligi 6 realno.
necemo nikako brate.
Nema sanse da se ona tekma ponovi.za. pocetak uci cemo bar na stadion

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.