FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN PLAVOJ BRAĆI
- pintol_TM87
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji ga slave..
U subotu svi na Grbavicu...
U subotu svi na Grbavicu...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Bajram Serif Mubarek Olsun, svim Manijacima islamske vjeroispovjesti.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun...Svim Zeljovcima islamske vjeroispovjesti, istu zelju imamo 

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
-
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim Željovcima islamske vjeroispovijesti i da ga provedete u rahatluku sa svojim najdražim i vidimo se (možda)
sutra na familijarnom okupljanju !

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
exbabilon je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun, svim Manijacima islamske vjeroispovjesti.
Manijaci moji najdrazi Bajram Serif Mubarek Olsun
sutra se vidimo..
sutra se vidimo..
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
"Željezničar je ponovo u jednoj dobroj seriji i čeka nas težak zadatak. Morat ćemo dati sve od sebe da ostanemo neporaženi, a više od svojih mogućnosti da bi pobijedili. Nakon suspenzije Grbavice, konačno se i navijači vraćaju na tribine u jednom ligaškom duelu, tako da će to biti prava prvenstvena utakmica u kojoj ćemo i mi tražiti svoju šansu, jer imamo kvalitet i svoje adute u ekipi. Pune tribine i dikretan TV prenos bit će dodatni motiv za sve aktere da pružimo što bolju fudbalsku predstavu."-Veldin Muharemović
Utakmica je sutra u 19, a ne znam koja će to TV prenositi utakmicu ili se ovo Lede malo zeza.
Utakmica je sutra u 19, a ne znam koja će to TV prenositi utakmicu ili se ovo Lede malo zeza.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Arena Sport BiH bi trebala prenositi, tako su najavljivali.
Ma kakav prenos ,svi na Grbavicu
Kad mi van Sarajeva mozemo doc onda mozete i vi s pjesmom 

Željeznicar za život cijeli !
- bistrikboy
- Kontakt:
Bajram serif mubarek olsun svim Željovcima koji slave!
Sutra ako imate obaveza vezanih za Bajram,gledajte da ih obavite do 19h pa da onda zajedno zapjevamo za Želju,jer vec za 7 dana slijedi veoma bitna utakmica,ustvari za sve nas i najbitnija!Volim te Željo!
Sutra ako imate obaveza vezanih za Bajram,gledajte da ih obavite do 19h pa da onda zajedno zapjevamo za Želju,jer vec za 7 dana slijedi veoma bitna utakmica,ustvari za sve nas i najbitnija!Volim te Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bajram barecula
bistrikboy je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun svim Željovcima koji slave!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Sta je braco danas tekma a vi spavate najeli se sarmi i baklava i boli vas briga za sto nas Ljoze igra bitnu utakmicu razocaran sam 

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
anonimni je napisao/la:ne spavam ja
pa ti si ga onda dobro zalomio nemoj samo zaspat do utakmice
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, jasmin10, lakilone, Lekqqq1921, Levin, NeRi_K, roccosiffredi, UltraSa46 i 70 gostiju.