Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
**** ti legiju mrtvu raspalu 2-0 prokockali
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
I mene yebaseEvolution87 je napisao/la:**** ti legiju mrtvu raspalu 2-0 prokockali

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hajd molim te Newcastle izdrži,hajd molim te da ostane 1:1,hajdeeee
You'll never walk alone.
caen s igračem više prima dva gola

ma ide tu i sedmi

ma ide tu i sedmi

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 02 dec 2016, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Molim te svemoguci Boze samo bez golova na inter i newcastle tekmi! 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
-
- Kontakt:
Hvala bro.LjumanM95 je napisao/la:http://itfprocircuit.tennis-live-scores.com/Dolgopolov je napisao/la:Ko je ljutio brate.bojler je napisao/la:Kako prste golovi a ja kad ih odigram nemos cut aaaaaaaaaaaa zvuk nikad
Ajd jedan tiket u pp šalji,tebe ču uvijek ispoštovati do kraja.
Btw,zna li neko rezultat meča ITF Indonezija,igrao jn S.Rawat protiv nekog,koji je rezultat bio pri prekidu meča?
3-2 gubi Rawat i vodi 30-40 na njegovoj servi
Molim @zamorano-a da mi pošalje parove ako želi tiket,a ako to ne učini za 10ak minuta,može neko drugi poslati.
e moj Chalatesu kud prebaci

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
E yebem ti Boze majku! Haj sad newcastle x.Effenberg je napisao/la:Molim te svemoguci Boze samo bez golova na inter i newcastle tekmi!
http://prntscr.com/den4yq
Ne može,ne može..Za kladionicu je potrebna sreća,a kad te ona ne služi,jednostavno ne treba igrati..
Ne može,ne može..Za kladionicu je potrebna sreća,a kad te ona ne služi,jednostavno ne treba igrati..
You'll never walk alone.
- Evolution87
- Kontakt:
htio samo 3+ odigrati, ma reko dobit ce ih legija sigurnoSabinho je napisao/la:I mene yebaseEvolution87 je napisao/la:**** ti legiju mrtvu raspalu 2-0 prokockali![]()
![]()
![]()
![]()

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
-
- Kontakt:
je li moguce da je inter ovoliko s.ranje od ekipe...retardi popusise 3. go odmah na pocetku...Cekam jos 3 kartona u drugom za stoju i oni odmah treci spusise i normalno nikome se vise nije ni igralo na 3-0 :S
Inter u 3.5 ufaceno 2.25 kvota bayern u 4.5 2 kvota i moraju ovi magarci da dobijaju ne 1 vec 2 crvena. Ovo je druga utakmica u 2 dana da gdje ja imam x da se 2 crvena dobijaju a ove engleze i svabe treba izgenocidisat, ljudi nece asicare x ni na 5% tekmi da odigraju smeca jedna.
On daje sa crvenim go i odma poslije gola ko debil jos jedan crveni dobija samo da bi mu william hill mogo da zivi. Kad vodis neces dobijat crveni nema logike ni potrebe nikakve, al mora da se odradi zadato. Samo ne znam zasto se ceka do 85e minute da se pusta taj gol.
On daje sa crvenim go i odma poslije gola ko debil jos jedan crveni dobija samo da bi mu william hill mogo da zivi. Kad vodis neces dobijat crveni nema logike ni potrebe nikakve, al mora da se odradi zadato. Samo ne znam zasto se ceka do 85e minute da se pusta taj gol.
Eto vidis sta se radi. Samo zato sto pare idu logicno na Caen slijedeci go. Dovedite mi nekog iz Williama ili bet 365 da ga vjesam i da odem mirne duse spavat poslije.zgmiky je napisao/la:caen s igračem više prima dva gola [emoji38] [emoji38]
ma ide tu i sedmi
Od 30 igraca u ponudi EL 23 igraca su ispod otisla 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
yebem li im svima po mater 30*22miky_hz je napisao/la:Od 30 igraca u ponudi EL 22 igraca su ispod otisla
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ne treba sreca treba postenje ove gamadi koja sve kontrolise i nadgleda. Ti si odigro perfektno sve skontao smicalicu na Caenu ali ne daju oni da skontas obje a bio si extra blizu a tako daleko opet. Nadam se da si se stigao ograditi ista ako ti je gamad ostavila bar nekoliko minuta izmedju golova. Jer oni sve ove smicalice rade simultano na mecevima iz istih termina da nas sve stignu zbuniti i izyebat da se ne mozes graditi ni na over ni under.Believe je napisao/la:http://prntscr.com/den4yq
Tek sam ti vratio profil a ti odmah po psovkama.LjumanM95 je napisao/la:yebem li im svima po mater 30*22miky_hz je napisao/la:Od 30 igraca u ponudi EL 22 igraca su ispod otisla

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Oprostite mi moju ružnu prošlost, nabijem vas na qrac 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Njemacar kako prodje Njemacki?
This time next year we'll be millionaires.
Ajde čamuge ispoštujte jednom 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.