I ja imam, al mislim da će doćiKingJamesMVP je napisao/la:Jong Ajax uvijek golovi, kad ih ja odigram 3+ oni 0-0 na pol

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I ja imam, al mislim da će doćiKingJamesMVP je napisao/la:Jong Ajax uvijek golovi, kad ih ja odigram 3+ oni 0-0 na pol
daj BožeConvicts1988 je napisao/la:I ja imam, al mislim da će doćiKingJamesMVP je napisao/la:Jong Ajax uvijek golovi, kad ih ja odigram 3+ oni 0-0 na pol
Jos ja natrpo na dvicu, pa na 2 i 3+, pa svasta nesto. OdbranaEffenberg je napisao/la:Ziku Intera!
Napoli u zadnjih 500 minuta dao 2 gola i ovim moronima u 6. min trpa 2.
Ja stavio bayu hendi, newcastle x i lask kec. Oborel me samo ovi tvoji odgovaraces za prevaru!krmpotich je napisao/la:Jos ja natrpo na dvicu, pa na 2 i 3+, pa svasta nesto. OdbranaEffenberg je napisao/la:Ziku Intera!
Napoli u zadnjih 500 minuta dao 2 gola i ovim moronima u 6. min trpa 2.![]()
![]()
Zalgiris je dobra ekipa. I ja sam tu pao ali Zalgiris i Litvanci su uvijek znali igrati.arelinho je napisao/la:I ja prvi put odigram na Zvezdu mrtvu. Treba znati izgubiti od Žalgirisa.![]()
[emoji38]
zgmiky je napisao/la:sutra strašna ponuda
Kao i svaki vikend, uvijek se nadaš nečemu pa na kraju jedan uvijek zayebezgmiky je napisao/la:sutra strašna ponuda
onako na prvu barcelona i dinamo 1 ali ima dosta dobrih parova što na golove što pobjedebojler je napisao/la:zgmiky je napisao/la:sutra strašna ponuda
Imas li sta onako realno da bi moglo doc valjalo bi mi dobit neke parice
Dolgopolov je napisao/la:Ajmo dvojica koja me quotaju imaju tikete po 0,50 eura na wwinu.
Sjajan dan danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.