2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Realno lik je granicni starter sto se tice svoje pozicije. Odlican odbrambeni (jedan od rijetkih playeva u ligi koji imaju nekakav znacajniji utjecaj na odbranu), dobar kradljivac lopti i vrhunski dodavac. Problem je sto su mu sut i opcenito zavrsavanje katastrofa. Neki ugovor od 7-8 milja godisnje je sasvim realan za njega
Mogao bi , al ne ove sezone.lumani je napisao/la:Mogao bi ovaj Boston daleko u playoffu igraju dosta dobru timsku kosarku.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- IlCapitano
- Kontakt:
To je to. Ovo je lijepo zbog sticanja iskustva, ali većina ovih koji su tu neće biti kad budemo pravi contenderi. Možda Bradley i Thomas i to je to.Raul_64 je napisao/la:Mogao bi , al ne ove sezone.lumani je napisao/la:Mogao bi ovaj Boston daleko u playoffu igraju dosta dobru timsku kosarku.
U Cavsima da podbace svi, James će ih sam dobiti u seriji bar 3 puta. Jedino u nekoj ludoj završnici da Bucksi izgube sve do kraja, a mi pobijedimo pa da igramo protiv Toronta, tu bi imali šanse. Atlanta, Cavsi i Bullsi su daleko ispred.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ne znam kako su ovi Netsi na PO poziciji
Akcija Jack uzima loptu, dodaje igracu, igrac gubi pod kosem i ide kontra.

Akcija Jack uzima loptu, dodaje igracu, igrac gubi pod kosem i ide kontra.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Postoji vrlo, vrlo jednostavan odgovor na to pitanje.Otelo je napisao/la:Ne znam kako su ovi Netsi na PO poziciji![]()
Vjerovatno to sto igraju na istokuDonnie Darko je napisao/la:Postoji vrlo, vrlo jednostavan odgovor na to pitanje.Otelo je napisao/la:Ne znam kako su ovi Netsi na PO poziciji![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne, nego sto ne igraju na zapaduOtelo je napisao/la:Vjerovatno to sto igraju na istokuDonnie Darko je napisao/la:Postoji vrlo, vrlo jednostavan odgovor na to pitanje.Otelo je napisao/la:Ne znam kako su ovi Netsi na PO poziciji![]()

- Slatinash_7
- Kontakt:
Po novom CBA bit ce to sasvim zadovoljavajuci ugovor ja mislim.Uopsteno problem tih igraca je sto je danas pretesko sakriti loseg napadaca,stanu ti ljudi u tu neku hibridnu zonu i hajd zdravo.Funkciju u picku skoro da i nema jer mu svi idu ispod bloka i nije opasan pod kos.Odbranbeni specijalist koji zna dodati fin pas i to je to..Epidaurus je napisao/la:Realno lik je granicni starter sto se tice svoje pozicije. Odlican odbrambeni (jedan od rijetkih playeva u ligi koji imaju nekakav znacajniji utjecaj na odbranu), dobar kradljivac lopti i vrhunski dodavac. Problem je sto su mu sut i opcenito zavrsavanje katastrofa. Neki ugovor od 7-8 milja godisnje je sasvim realan za njega
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Kako si uspio napisati to poslije "Funkciju u..." a da ne bude cenzurisano svaka cast. 
Sorry za off

Sorry za off

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mr Westbrook! Dominacija
Russell 

2014/2015 NBA Sezona
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
znaci opalis 21 sut na poluvremenu i svejedno imas 7a

- IlCapitano
- Kontakt:
Hajde Russ molim te 
Evo 50
Kakva je ovo postava OKC-a, 4 beka i Kanter. Augustin čuva Westa
Ne može Westbrook bez divljanja i gotovo, kako glup šut.

Evo 50

Kakva je ovo postava OKC-a, 4 beka i Kanter. Augustin čuva Westa

Ne može Westbrook bez divljanja i gotovo, kako glup šut.

Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 13 apr 2015, 02:22, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- masteRofPoker
- Kontakt:
Da li je covjek normalan? Ako postoji bukvalno "sam covjek igra" onda je to ovo veceras.
Strasno!
Strasno!
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
42 suta je vec uzeo, koji je rekord ove sezone?
ali zato, C.J. Miles
ali zato, C.J. Miles

- invincible1921
- Kontakt:
Jos je dobio tehnicku (16 ukupno), propusta narednu utakmicu protiv Portlanda
Ako jos Orleans uzme Hjuston, gotovi su sto se tice playoffa
Ako jos Orleans uzme Hjuston, gotovi su sto se tice playoffa
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zadnji igrač koji je uzeo 43 ili više šuteva je Kobe u svojoj MVP sezoni, uzeo je 44 šuta. Zabio je 48 poena na jednake procente kao Russell.
Inače, od zadnjih 10 slučajeva kada je igrač uzeo 40+ šuteva, 9 otpada na Kobea.
Jednom samo Zach Randolph uzeo 40 šuteva.
Inače, od zadnjih 10 slučajeva kada je igrač uzeo 40+ šuteva, 9 otpada na Kobea.

- invincible1921
- Kontakt:
Dokle god Westbrook bude davao 50 poena Oklahoma nece nidokle dogurat 

=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.