FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Gigant
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Gigant » 30 maj 2010, 17:16

Ljudi ima kamera sa energoinvesta, ja licno mogu da dobijem snimak, i dostavim ga ljudima u UNFKS, a za dalje cemo vidjeti...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 30 maj 2010, 17:21

Zenica Blues je napisao/la:pa kad si tako pametan sa tim podssmijavanjem ovi iz majamija ako saznaju da je neko iz TM-a ovo uradio zabroavite na svoje grafite ;) eet ako cemo biti djubrad bit cemo djubrad do kraja :;)
pa vi svakako jeste djubrad.....
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 30 maj 2010, 17:26

arapinho1 je napisao/la:
Zenica Blues je napisao/la:pa kad si tako pametan sa tim podssmijavanjem ovi iz majamija ako saznaju da je neko iz TM-a ovo uradio zabroavite na svoje grafite ;) eet ako cemo biti djubrad bit cemo djubrad do kraja :;)
Vidis li ti koliko si glup...zbog takvih izjava izazivas jos veci revolt kod raje, i sada ce se naci sigurno raje koja ce vam upravo zbog tvog debilnog komentara posarati vase grafite...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 30 maj 2010, 17:28

ima li iko konkretan dokaz da su to uradili manijaci :?:

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 30 maj 2010, 17:28

Gigant je napisao/la:
arapinho1 je napisao/la:
Vidis li ti koliko si glup...zbog takvih izjava izazivas jos veci revolt kod raje, i sada ce se naci sigurno raje koja ce vam upravo zbog tvog debilnog komentara posarati vase grafite...[/quo
ja samo kazem istinu....Vi niste znali sta cete od muke prije 7 dana i nasli invalide udarat!!!
Svaka vam dala !!!
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 30 maj 2010, 17:35

Svi razumni neka se prestani raspravljati s pitarima . Nemaju dokaz da je iko od Manijaka uradio to sto je urađeno, a i da jeste, to je krivica pojedinca, ne grupe. S druge strane gledano, koliko god bilo zalosno to sto je momak poginuo, nemoj da se nađe neko ko će mi reći da je uredu pola grada isarati grafitima vezanim za njega. I nama je Aner poginuo, pa u citavom gradu imaju 2 grafita posvecena njemu ;)

DULE PACOV
Kontakt:

Post Postao/la DULE PACOV » 30 maj 2010, 17:46

Ovo je katastrofa,prešarat grafit u čast Vedrana tužno :cry: ,nije uopšte bitno ko je to uradio,jedno je sigurno moraš bit retard za takvo nešto.To samo pokazuje na koliko niskom nivou nam je svijest navijačka-ljudska i koliko je banani komplet društvo :roll: Navijačka priča je krenula skroz u pogrešnom smijeru-nažalost.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 30 maj 2010, 17:53

iggy_tm87 je napisao/la:Svi razumni neka se prestani raspravljati s pitarima . Nemaju dokaz da je iko od Manijaka uradio to sto je urađeno, a i da jeste, to je krivica pojedinca, ne grupe. S druge strane gledano, koliko god bilo zalosno to sto je momak poginuo, nemoj da se nađe neko ko će mi reći da je uredu pola grada isarati grafitima vezanim za njega. I nama je Aner poginuo, pa u citavom gradu imaju 2 grafita posvecena njemu ;)
Ne znam sto tebi smeta i da je citav grad isaran njegovim grafitima? Nije vama niko kriv sto ste vaseg momka koji je ubijen od strane drotova dali u zaborav i ne interesuje vas da se njegov ubica pronađe.Mi zelimo da se ubica Vedrana privede pravdi i ovo je jedan od ljepsih nacina koji pokazuje nasu borbu za tako nesto.Međutim vidi se sta sve nekim ljudima smeta da je to žalosno
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

drug

Post Postao/la drug » 30 maj 2010, 18:04

jarane,prvo ne smeta svima sto je na vise mjesta po gradu Vedranova slika...

drug, ne pricaj o Aneru ono sto ne znas. Nikad ga necemo zaboraviti. Pogledaj stvari iz ovog ugla. Skoro sigurno se zna da je Knezovic ubio Vedrana i opet taj proces ide sporo i tesko uz razvlacenja i glupiranja od strane raznih ublehasa kojim nije u interesu da se vodi proces za ubistvo navijaca u lištici.

Kod nas jedino znamo na koji je način preminuo i znamo samo da je policija kriva. Nije ga tuklo 350 drotova nego jedan kojeg krije i sistem i murija. Poštovanje za oba momka i prave navijace ali u ovakvoj drzavi je tesko ganjati pravdu...ali nije nemoguce.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 30 maj 2010, 18:13

Ali zasto vama smeta sto se na vise mjesta pisu grafiti u njegovo ime, i sve dok se njegov ubice ne privede i kazni, grafiti su jedan od nacina da skrenu paznju na to...i onda se nadje debil i pokusa to da oskrnavi...a isto tako nadju se debili pa ga jos pravdaju, kao sto ce toliki broj grafita...kao sto je momak rekao mi Vedrana nismo zaboravili i nikada necemo...a sto se tice o tome ko je ubio Vedrana i kako je podlegao Aner, ne vrijedi raspravljati...njih dvojice nema, a na nama je da "pravdu" istjeramo do kraja...pod navodnicima pravdu, jer ona nikada nece biti zadovoljena, ali dokle god parazitima i maloumnicima bude smetalo Vedranovo ime, mi necemo izaci iz ove utopije...zalosno je sto je ovaj grad prepun papaka koji i dalje ne razumiju neke stvari...

Post Postao/la Avatar » 30 maj 2010, 18:15

Napoli je napisao/la:
iggy_tm87 je napisao/la:Svi razumni neka se prestani raspravljati s pitarima . Nemaju dokaz da je iko od Manijaka uradio to sto je urađeno, a i da jeste, to je krivica pojedinca, ne grupe. S druge strane gledano, koliko god bilo zalosno to sto je momak poginuo, nemoj da se nađe neko ko će mi reći da je uredu pola grada isarati grafitima vezanim za njega. I nama je Aner poginuo, pa u citavom gradu imaju 2 grafita posvecena njemu ;)
Ne znam sto tebi smeta i da je citav grad isaran njegovim grafitima? Nije vama niko kriv sto ste vaseg momka koji je ubijen od strane drotova dali u zaborav i ne interesuje vas da se njegov ubica pronađe.Mi zelimo da se ubica Vedrana privede pravdi i ovo je jedan od ljepsih nacina koji pokazuje nasu borbu za tako nesto.Međutim vidi se sta sve nekim ljudima smeta da je to žalosno

Koje dao Rahmetli Anera u zaborav ?

Ubica se zna od prvog dana kada se to desilo,policajac ga je udario a on' je imao slabo srce tako da je na putu prema Sarajevo' podlegao :( ,Na svakoj utakmici pjesmom se sjetimo njega na godisnjicu smrti na jugu bude koreo Aner Kasapovic ...Sta zelite da se ubica privede pravdi ? Cime grafitom da se privede .. Ma daj smjesni ste .

Drugo sve dok ne dodje snimak iz Energoinvesta ne mozete krivit' manijake,ako se ispostavi da je uradio to manijak neka je,na svoju odgovornost je to uradio..

drug

Post Postao/la drug » 30 maj 2010, 18:17

neka grafita, ne moze to nikome normalnom smetati. Poserem se ja na fudbal ako je vrijedniji od ljudskog zivota...

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 30 maj 2010, 18:21

Respektiva je napisao/la:Samo da znate braćo onaj grafit za Vedrana je pošarao neki retard ..
Nije cijeli grafit posaran, vec samo Vedranov lik :roll:

Onako dobar grafit, trebali ste raditi negdje na Kosevu.. a ne na Pofalicima. Koliko se ja razumijem gore su sve nasi.
Kako god. Ne znam koga je onaj grafit mogao vrijedjati. Koliko sam vidio, nigdje nije pisalo Horde zla, ili slicno.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 30 maj 2010, 18:23

1921 je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:Samo da znate braćo onaj grafit za Vedrana je pošarao neki retard ..

Onako dobar grafit, trebali ste raditi negdje na Kosevu.. a ne na Pofalicima. Koliko se ja razumijem gore su sve nasi.
Kako god. Ne znam koga je onaj grafit mogao vrijedjati. Koliko sam vidio, nigdje nije pisalo Horde zla, ili slicno.
Pogledaj sliku , većinom je Vedranov lik išaran ali i tekst , i nema to veze gdje se radi čovjeku treba odat počast , mislite li vi da bi mi išarali da ste vi ovako uradili za Anera ?

Saznaće se sve , a kad se sazna ti retardi će dobit svoje !

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 30 maj 2010, 18:26

Respektiva je napisao/la:
1921 je napisao/la:

Pogledaj sliku , većinom je Vedranov lik išaran ali i tekst , i nema to veze gdje se radi čovjeku treba odat počast , mislite li vi da bi mi išarali da ste vi ovako uradili za Anera ?

Saznaće se sve , a kad se sazna ti retardi će dobit svoje !
Treba odati pocast, ali isto tako treba uzeti u obzir da je ovaj grad pun debila. Izmedju ostalog, i onih debila koji su nam bacili suzavac na proslavi titule, i ovih debila koji su sarali grafit.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

volim te ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la volim te ZELJO » 30 maj 2010, 18:56

Ti koji su posarali su kreteni i treba ih *ebati. RIP Vedran.

Ali isto tako ove vase sto udaraju invalide i kurce se ko oni nesto treba isto *ebati.

Ako su toliko bili hrabri sto nisu odmah napali raju koja je slavila nego cekali da svi odu i napali nekoliko momaka i momka u kolicima
sta drugo reci nego supci isfrustrirani :evil:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 30 maj 2010, 18:58

1921 je napisao/la:

Kako god. Ne znam koga je onaj grafit mogao vrijedjati. Koliko sam vidio, nigdje nije pisalo Horde zla, ili slicno.[/quote
i ovo covjek da cuje cuj nismo trebali na pofalicima ,de imas li kakav spisak stanovnika pofalica ono gdje se tacno zna kolko vasih ima a kolko nasih :shock:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Post Postao/la Avatar » 30 maj 2010, 18:58

Djeste Forum J.ebaci :lol: :mrgreen:

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 30 maj 2010, 18:58

Ljudi !

Čovjek je mrtav odaje mu se počast i neko to samo tako išara ?
Znate i sami da ovo što je bilo na proslavi titule , postoji već godinama i da to nije ništa novo ..
ovdje raspravljamo o Vedranu !

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 30 maj 2010, 19:02

1921 je napisao/la: Koliko se ja razumijem gore su sve nasi.
A ko su to nasi a ko njihovi...pa dokle se vi mislite dijeliti, ako si iz Sarajeva onda znas da to nasi i njihovi ne igra teritorijalnu ulogu...ja zivim na grbavici, pa nisam "vas", i ima veliki broj "nasih" grafita na "vasem" terenu...hallooo, Vedran je NAS, on je Sarajlija, mogao je to biti i manijak, onda vam grafiti nebi smetali???

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Kyle88, MaroonBjelave, riki46 i 37 gostiju.