Uglavnom, dobro je, na dva gostovanja četiri boda osvojena i svi se već upisali u listu strijelaca.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Također.Trebamo dobiti 6 bodova sad.DANTES je napisao/la:@LBJ ulažem protest jer to.smrdi na namještaljku
Mi smo uvijek izjednaceni sto se tice golova.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Jedna greška kod rezultata. U pitanju je utakmica BH Fanaticos - Jedinstvo Manchester. Umjesto 2-1, treba da je 2-2. Nije uračunat gol @forze (Valenciennes - Marseille 0:1).![]()
Uglavnom, dobro je, na dva gostovanja četiri boda osvojena i svi se već upisali u listu strijelaca.
Da li mu se pika ovo odigrano kolo sad ?Padovan je napisao/la:Dovoljno je što si ti napisao, sad neka se izjasne za novog igrača.Cautinho je napisao/la:Napuštam tim Mislish Uniteda,pa neka Savez to što prije potvrdi da klub što prije nađe novoga igrača.
Ne baš, zeznuo se voditelj, Marseille je dobio 0-1, a nažalost, jedan naš protivnik je igrao taj rezultat, tako da smo nakon dva domaća kola na jednom bodu.BelminM23 je napisao/la:Eto ga prva pobjeda
Izvinite ja zaboravih odigrati...Bice bolje u narednim utakmicamabadblueboylivno je napisao/la:Ne baš, zeznuo se voditelj, Marseille je dobio 0-1, a nažalost, jedan naš protivnik je igrao taj rezultat, tako da smo nakon dva domaća kola na jednom bodu.BelminM23 je napisao/la:Eto ga prva pobjeda![]()
Usput, poziv voditeljima lige da za sljedeću sezonu izvrše novi ždrijeb, dosadilo je već tri sezone zaredom igrati prve dvije utakmice na domaćem terenu.
Mene, iskreno, liga ne zanima. Osim opstanka, visok plasman (ili titula) nije imperativ. Prije bih volio da osvojimo KUP. :ugeek: Treba nam taj iskorak, uvijek loše odigramo spomenuto takmičenje.reds je napisao/la:Izvinjavam se mojim suigračima na propuštenom kolu. Nisam bio u mogućnosti da tipujem. Popravićemo mi ovaj loš start.
a jbg dobar je i bodbadblueboylivno je napisao/la:Ne baš, zeznuo se voditelj, Marseille je dobio 0-1, a nažalost, jedan naš protivnik je igrao taj rezultat, tako da smo nakon dva domaća kola na jednom bodu.BelminM23 je napisao/la:Eto ga prva pobjeda![]()
Usput, poziv voditeljima lige da za sljedeću sezonu izvrše novi ždrijeb, dosadilo je već tri sezone zaredom igrati prve dvije utakmice na domaćem terenu.
Mi apetita uvijek imamo samo pojma nemamoPuma je napisao/la:Ove sezone apetiti su nam porasli i cilj je ulazak u II ligu.
Koliko samo znacim za ekipu. Jesi razmisljao da mi dozivotni ugovor ponudis?LBJ MVP je napisao/la:Izgleda da smo uzeli ovu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.