molotovljev je napisao/la:
Ne bih naravno da ulazim u rasprave i sl.
Bio sam na toj utakmici,tacno je da smo bacali stolice na tuzlansku publiku,publiku koja je (tada)velicala
susjednu(istocnu)drzavu,publiku koja nas je tako neprijateljski docekala,osjecaj je bio kao da smo
dosli u Valjevo,a ne u jedan divni bosanski grad,kakav je Tuzla.
Ne kazem da smo bili (u to vrijeme)fini,krasni..ali onako nesto zaista nismo ocekivali.
To su ta vremena,okrenimo se mi sadasnjosti,danas je to sve drugacije...
Slobodi zelim sto brzi 'oporavak'..a vama navijacima,da dostojanstveno predstavljate svoj grad i drzavu.
ma care ko je velicao?...to sto ima neki pojedinac koji to namjerno radi i koji je u alkoholiziranom stanju vi svatate ozbiljno... ako si bio na turniru Mustafa Hukic kad ste igrali sa Partizanom prvu utakmicu i kad je onaj lik bio u Zvezdinom dresu i koji vas je provocirao,a na Turniru svi smo skoro skupa pa sjedili Horde i Fukare u toj utkamici koju ste igrlai protiv Partizana... pa sta su tad fukare uradile?.... jesu li izveli lika koji je bivsi drot i jesu li mu dali maru gataru jos prije izlaska sa stadiona?...pa vasi stari i oni koji su tad bili dobro znaju da je tako..... sto s tice te utakmice nakon rata 1997g, vi ste stolice poceli bacati jos kod prvog gola i to na atletsku stazu, zatim kod drugog... tek onda je pocelo kamenjanje naravno jer su tad fukare izasle sa Istoka i presli tamo i gore na ono brdo.....mene sto nervira jesu neistine i lazi koje su nakon svega napisane ...znam da se proturalo po novinama kako su fukare pjevale "HEJ SLOVENI" sto je neistina i laz ...nikad nesto tako nisam cuo na nasoj tribini,a niti bi ko to pjevao, ali su novinari i vjerovanto navijaci iz SA bili ogorceni kada smo uputili par parola "DRZAVA TUZLA"... i naravno iz toga ljudi po novinama pisu svakakve stvari.. sjecam se kao da je juce bilo i tad vas je doslo 6 autobusa, koji su bili parkirani dole u onoj ulicici pored stadiona, odnosno ulica koja tacnije prolazi ispod pomocnog terena....nakon svega kada ste otisli kuci na Husinu ste dole islupali izloge ljudima , jer cim ste izasli iz Tuzle gore ste izasli i ne znam iz kojeg ralzoga sve ste tamo ljudima polupali

....mislim da nam oni tamo nisu bili nista krivi ebiga, ali eto ... hocu da kazem samo da nismo samo mi ti kakve nas mnogi nazivaju, vec da svaka grupa ima pojedince preko kojih ti, ja i neko treci ispastaju, a evo po nekim pisanjima citava Tuzla, Zenica i td ispastaju sto mi je presmjesno i zato se oglasavam, i ako nemam volju uvjek pisati jedno te isto