FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

classic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la classic » 05 avg 2011, 13:21

harry_90 je napisao/la:Navodno bi danas Denis Mujkic mogao potpisat novi ugovor sa Slobodom.

Sastanak sa celnicima komiteta za normalizaciju zakazan je za danas,i jos uvijek se ne zna dal ce se putovat za Sarajevo.

Igracima je isplacen manji dio dugovanja,a Zahirovic je obecao igracima da ce im sve isplatit do kraja mjeseca,samo da se krene u sezonu.
Ma svi znamo da je NFSBIH duzan jos oko nekih 200.000KM Slobodi zbog toga sto su nas onda sjebali da ne igramu u Evropi, i da ce se od tog duga "prebit" tih 40000 i da ce se to rijesit ;)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 05 avg 2011, 13:35

Bogami nemogu da spavam šta nam ljudi rade ,a mi ovako nemoćni i jadni-ništa im nemožemo.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 avg 2011, 13:44

ultrasstyle_tz je napisao/la:hehe salt jos nisi haman primjetio da ovdje 90% posjetitelja nase teme(i ostalih) koji tu dolaze da provociraju pricom o navijacima prate maksimalno do u nazad dvije godine.

vjerujem da u vrijeme finala kupa kad su zvali ljude sa zapada i istoka da ih na sjeveru ne bude manje od nas, doticni nije ni u osnovnu krenuo :D

cinjenica je da smo sad na dnu kako i klub, tako DONEKLE i grupa ,i da se ne radi ni blizu koliko bi trebalo da se ovo stanje prevlada jer jbg jednostavno nema vise tog kulta Slobode, ugusen je kod 99% ljudi, ali to ne mijenja cinjenicu o tome ko i sta su bile Fukare od rata pa na ovamo(o prije necemo pricati jer ni ja bas to ne znam). Ali jbg upravu su ljudi najveci problem je sto su Fukare BILE... :?

ali brate gdje je tu sto nisam naveo ono kosarkasko finale kupa koje je odigrano 8 marta 2000g protiv Igokeje koje se igralo u Zetri... pa sjeti se samo da dok smo bili u Zetri navijali, dole je bilo parkiranih 6 nasih buseva i jedan su slupali...naravno ne zna se ko je slupo, jer niko ga nismo ni mogli vidjeti, ali se prepostavlja naravno.... znaci pitam se sta su tad smetali nekome ti prazni busevi?... i mi smo za sve neka tuzlanska gamad, dok ono sto oni rade je sve to normalno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 avg 2011, 14:23

Sarajevo - Sloboda 07.08.2011 u 18h

Glavni sudija: Dragan Skakic (Bos.Gradiska)
Pomocne sudije:Elvir rabus (Travnik) i Nikica Tomas (Drinovci)
Cetvrti sudija: Ilija Zivkovic (Orasje)
Delegat meca: Hisam Islambegovic (Zenica)
Kontrolor sudjenja: Mustafa Skoro (Mostar)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 05 avg 2011, 15:13

Hocete li odigrati tekmu protiv nas u nedelju?!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 avg 2011, 15:35

BegAx je napisao/la:Hocete li odigrati tekmu protiv nas u nedelju?!
Sve ce se znati nakon danasnjeg sastanka Zahirovica i komiteta za normalizaciju,ako i bude sastanka ?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 avg 2011, 16:03

Denis Mujkic produzio ugovor sa Slobodom !

Zrnanovic,Jahic,Slomic i Bekic nece biti u kombinacijama za sastav u mecu protiv Sarajeva .

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 05 avg 2011, 16:23

ultrasstyle_tz je napisao/la:hehe salt jos nisi haman primjetio da ovdje 90% posjetitelja nase teme(i ostalih) koji tu dolaze da provociraju pricom o navijacima prate maksimalno do u nazad dvije godine.

vjerujem da u vrijeme finala kupa kad su zvali ljude sa zapada i istoka da ih na sjeveru ne bude manje od nas, doticni nije ni u osnovnu krenuo :D

cinjenica je da smo sad na dnu kako i klub, tako DONEKLE i grupa ,i da se ne radi ni blizu koliko bi trebalo da se ovo stanje prevlada jer jbg jednostavno nema vise tog kulta Slobode, ugusen je kod 99% ljudi, ali to ne mijenja cinjenicu o tome ko i sta su bile Fukare od rata pa na ovamo(o prije necemo pricati jer ni ja bas to ne znam). Ali jbg upravu su ljudi najveci problem je sto su Fukare BILE... :?
haha ne uzimaj me usta raspolozen sam ako hoces i slike sa finala kupa sa Slobodom,a ono kamenovanjenje blokovima i ciglama odma mec poslije rata da ne spominjem ima jos toga tonu al mi se neda,i kad uzimas Fukare i HZ u istu recenicu nemoj majketi eto ako mozes ikako jer je to uvijek bilo smijesno poredit,prije tj poslije rata i nekako ste se drzali al sad porediti jednu grupu kao sto je HZ i podrsku kakvu bi svaki tim pozelio i neke Fukare koje vise skoro da i ne postoje je smijesno P.S mozemoi na pm da ti posaljem podatke svoje pa da se ovdje javno izvines za ove godine sto govoris da sam balavac,i grupa ti nije"DONEKLE" na dnu vec gore od onog nemoze
Fina Gradska sarajevska raja

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 avg 2011, 16:49

bas ce me obradovati slike sa finala kupa, ja nazalost u posjedu imam samo jednu pa eto slobodno postavi ovdje. tj ako je rijec o nasim slikama.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 05 avg 2011, 16:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:bas ce me obradovati slike sa finala kupa, ja nazalost u posjedu imam samo jednu pa eto slobodno postavi ovdje. tj ako je rijec o nasim slikama.
pisem ovo jer svaki covjek na ovom forumu kad nema nesto pametno da kaze odma spominje godine,slobodno ako te zanimaju moje godine nije tajna samo pitaj,al za mene je uvreda jer sam vatreni navijac svog tima i nema gdje nisam bio sa svojim timom da mi neko kaze kao ti neke stvari koje nemaju veze sa istinom uglavnom sretno u nedelju
Fina Gradska sarajevska raja

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 05 avg 2011, 17:36

Stefan Gavarić blizu povratka na Tušanj?

Bivši igrač tuzlanske Slobode - Stefan Gavarić prema kojem klub ima dugovanja, danas je došao u Tuzlu na dogovor sa menadžmentom premijerligaša sa Tušnja. "PORTAL NAJBLIZI KLUBU" saznaje da postoji mogućnost da Gavarić u narednoj sezoni ponovo obuće "crveno-crni" dres jer nije našao inostrani angažman. Ipak, sve ovisti oŠefu Stručnog štaba - Ibrahimu Crnkiću koji je sa Gavarićem imao niz nesuglasica tokom prošle sezone.

Joj ovo bi nas debelo izvuklo iz govana :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 avg 2011, 17:39

Odlicna vijest,jos samo da se vrati u crveno crnu svetinju :D

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 05 avg 2011, 17:41

Fin igrač taj Gavara .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 avg 2011, 17:52

SaltCityAttack je napisao/la:a to nas nikad nisu kamenovali tamo?...pa u finalu kupa 1998 smo kamenovani u vogosci, da bi se kolona zaustavila u zemizovcu, zato sto su momci iz prbih autobusa izasli... cuj pa svugdje tog kamenovanja ima... naravno sad sam presao 30 i kusur godina pa i ne opravdavam to, ali dok smo svi bili mladji uzivali smo u ovakvim stvarima jeli tako ti druze sto si nesto stari od ovih drugih?...pustite to ba pa kamenuju i nas svugdje polupase nam buseve, pa i nemamo vise ni pevoza muku mucimo s prevozom radi toga i onda smo mi primitivci i td...dajte ba ljudi pustite se suplje price.... vi poredite gostovanje kad odete u Gradacac i u Tuzlu, pa tu nema nikakvog rivaliteta navijackog i nevidim razloga da bi trebalo doci tu do nekih varnica kao sto se to desava na utkamicama u Tuzli,Zenici,Sarajevu i td....pa ebote udarate ljude clanove ekipe Sparte i to je ko normalno?....znam reces to su pojedinci, kao sto i ja naranvo mislim, ali vi sto god se desi u Tuzli, odmah citav grad napadate.... pa 1997 u onim neredima u Tuzli ko je bio kriv?...jesu li Fukare dosle na onu tamo D triinu gdje ste bili tad smjesteni kad je Smijecanin dao gol iz indirektnog udarca?....pa slavili ste gol i bacali one stolice na publiku koja je bila do vas, dok smo mi bili na tadasnjem istoku-stajanju.... mislim bez enecu da se vracam na iste price, ali mi se gadi citati pojedine komentare

bas se pitam sto li nas bus kosta oko 900 do 1000 km, kada organizovano se ide busevima, a ne kombijima... pa naravno janso je jer uvjek se vracamo razbijenog busa kuci i ti nam kazes to je samo u Tuzli :)
Vozdra ;)

Ne bih naravno da ulazim u rasprave i sl.
Bio sam na toj utakmici,tacno je da smo bacali stolice na tuzlansku publiku,publiku koja je (tada)velicala
susjednu(istocnu)drzavu,publiku koja nas je tako neprijateljski docekala,osjecaj je bio kao da smo
dosli u Valjevo,a ne u jedan divni bosanski grad,kakav je Tuzla.
Ne kazem da smo bili (u to vrijeme)fini,krasni..ali onako nesto zaista nismo ocekivali.
To su ta vremena,okrenimo se mi sadasnjosti,danas je to sve drugacije...
Slobodi zelim sto brzi 'oporavak'..a vama navijacima,da dostojanstveno predstavljate svoj grad i drzavu.
F.K.SARAJEVO

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 avg 2011, 18:06

Sto ne mogu necija pametovanja ..

Niko ne valja,samo su sarajlije cvjecke jbt.. koliko sami sebi uzdizu to nije normalno.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 avg 2011, 21:12

harry_90 je napisao/la:Sto ne mogu necija pametovanja ..

Niko ne valja,samo su sarajlije cvjecke jbt.. koliko sami sebi uzdizu to nije normalno.
zato sto srecom ili nesrecom uvijek naletis na nekog provokatora ili spamera kojih ima na svim stranama
ako ces realno , slabiji ste ove god nego u zadnjih 2-3 , prolazite kroz veliku fin krizu...i sljedom toga dolazite nama u goste...malo smo se fin digli , imamo fakat dobru ekipu , na klupi imamo ceha koji zna svoj poso...pa sad, sam prosudi a uzmi u obzir i to da svi ama bas svi u klubu zele sezonu zapoceti pobjedom. OK zelje su jedno a realnost srugo ali ipak mislim da samo na svjezinu MOZDA mozete izvuci bod ...ali ipak TESKO da ce se to desiti . Prije kontaj o porazu svog kluba...jer je to realnija opcija. Haskic i Obuca za 2-0

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 05 avg 2011, 22:34

Realno ja bih bio zadovoljan i kada bi izgubili 2:0 s obzirom na situaciju da se ne desi sta gore , realno ljudi su bolji i tacka , bod bi bio veliki ko kuca , volio bi da nasi me demantuju ali tesko .

I jos nesto novinar vidiportala je novi potparol kluba .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 avg 2011, 23:33

Dolazi li Sloboda na kosevo ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 06 avg 2011, 00:56

TaRgEt_ je napisao/la:Realno ja bih bio zadovoljan i kada bi izgubili 2:0 s obzirom na situaciju da se ne desi sta gore , realno ljudi su bolji i tacka , bod bi bio veliki ko kuca , volio bi da nasi me demantuju ali tesko .

I jos nesto novinar vidiportala je novi potparol kluba .
Denim Rahmanovic :?:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2011, 03:14

molotovljev je napisao/la:
Ne bih naravno da ulazim u rasprave i sl.
Bio sam na toj utakmici,tacno je da smo bacali stolice na tuzlansku publiku,publiku koja je (tada)velicala
susjednu(istocnu)drzavu,publiku koja nas je tako neprijateljski docekala,osjecaj je bio kao da smo
dosli u Valjevo,a ne u jedan divni bosanski grad,kakav je Tuzla.
Ne kazem da smo bili (u to vrijeme)fini,krasni..ali onako nesto zaista nismo ocekivali.
To su ta vremena,okrenimo se mi sadasnjosti,danas je to sve drugacije...
Slobodi zelim sto brzi 'oporavak'..a vama navijacima,da dostojanstveno predstavljate svoj grad i drzavu.
ma care ko je velicao?...to sto ima neki pojedinac koji to namjerno radi i koji je u alkoholiziranom stanju vi svatate ozbiljno... ako si bio na turniru Mustafa Hukic kad ste igrali sa Partizanom prvu utakmicu i kad je onaj lik bio u Zvezdinom dresu i koji vas je provocirao,a na Turniru svi smo skoro skupa pa sjedili Horde i Fukare u toj utkamici koju ste igrlai protiv Partizana... pa sta su tad fukare uradile?.... jesu li izveli lika koji je bivsi drot i jesu li mu dali maru gataru jos prije izlaska sa stadiona?...pa vasi stari i oni koji su tad bili dobro znaju da je tako..... sto s tice te utakmice nakon rata 1997g, vi ste stolice poceli bacati jos kod prvog gola i to na atletsku stazu, zatim kod drugog... tek onda je pocelo kamenjanje naravno jer su tad fukare izasle sa Istoka i presli tamo i gore na ono brdo.....mene sto nervira jesu neistine i lazi koje su nakon svega napisane ...znam da se proturalo po novinama kako su fukare pjevale "HEJ SLOVENI" sto je neistina i laz ...nikad nesto tako nisam cuo na nasoj tribini,a niti bi ko to pjevao, ali su novinari i vjerovanto navijaci iz SA bili ogorceni kada smo uputili par parola "DRZAVA TUZLA"... i naravno iz toga ljudi po novinama pisu svakakve stvari.. sjecam se kao da je juce bilo i tad vas je doslo 6 autobusa, koji su bili parkirani dole u onoj ulicici pored stadiona, odnosno ulica koja tacnije prolazi ispod pomocnog terena....nakon svega kada ste otisli kuci na Husinu ste dole islupali izloge ljudima , jer cim ste izasli iz Tuzle gore ste izasli i ne znam iz kojeg ralzoga sve ste tamo ljudima polupali :)....mislim da nam oni tamo nisu bili nista krivi ebiga, ali eto ... hocu da kazem samo da nismo samo mi ti kakve nas mnogi nazivaju, vec da svaka grupa ima pojedince preko kojih ti, ja i neko treci ispastaju, a evo po nekim pisanjima citava Tuzla, Zenica i td ispastaju sto mi je presmjesno i zato se oglasavam, i ako nemam volju uvjek pisati jedno te isto
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Hardzavi i 7 gostiju.