Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Moze li vama chat,u mene desna strana gdje se nalazi chat sve bijelo.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ovaj gori od Devila što se tiče bojamiki_92 je napisao/la:DIZEL POWER![]()
![]()

haj što je drska, što je uska, al' što je ruuuužnamiki_92 je napisao/la:Dzoni is back![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
zna li iko od ovih sto igraju deer hunter moze li se ikako kupit animal call ?
hmmm, nesto nebi reko da moze, pa provjeri, kad padnes misiju, kliknes na animal, ako ti pokaze onu lovu, onda moze valjda, ja sam je prekuco, ustvari ostalo mi da roknem onog slona Kato, u srce zadnja misija, ali mi treba jaca puska, pa da skupljam lovu, ali mrsko mi vise...Mouse je napisao/la:zna li iko od ovih sto igraju deer hunter moze li se ikako kupit animal call ?
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Moze al samo uz pomoc kartice a na te se gluposti naravno ne trosi REAL MONEY tako da....Mouse je napisao/la:zna li iko od ovih sto igraju deer hunter moze li se ikako kupit animal call ?
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Koliko ima levela u ovom Deer Hunteru?
kako se deaktivira fb profil? nikako nmg da nađem
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
https://www.facebook.com/help/contact.p ... te_account" onclick="window.open(this.href);return false;
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
hvala puno
15.10.2013.
Ima li iko od raje da igra Criminal Case da ga dodam na fb? Nesto su mi ovi moji skroz zakazali, ako moze u PP.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Joj ja sam se jedno vrijeme navuko na to, al sam skonto bag (bar kod mene) pa imo skoro maksimum poena na svakom slucajuMirzoni89 je napisao/la:Ima li iko od raje da igra Criminal Case da ga dodam na fb? Nesto su mi ovi moji skroz zakazali, ako moze u PP.
Dakle dok ide ono vrijeme, dok odbrojava ja pritisnem desni klik mišem da mi se pojavi padajuci meni i u tom trenutnu se zaustavi i vrijeme i sve i ja onda nadjem sta trazim kliknem na to i opet odma desni klik i ono opet vrijeme stane, i tako nadjem 30 onih predmeta a ne prodje ni 5 sekundi onog vremena

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
dobra taktika moram to probati.klasik je napisao/la:Joj ja sam se jedno vrijeme navuko na to, al sam skonto bag (bar kod mene) pa imo skoro maksimum poena na svakom slucajuMirzoni89 je napisao/la:Ima li iko od raje da igra Criminal Case da ga dodam na fb? Nesto su mi ovi moji skroz zakazali, ako moze u PP.
Dakle dok ide ono vrijeme, dok odbrojava ja pritisnem desni klik mišem da mi se pojavi padajuci meni i u tom trenutnu se zaustavi i vrijeme i sve i ja onda nadjem sta trazim kliknem na to i opet odma desni klik i ono opet vrijeme stane, i tako nadjem 30 onih predmeta a ne prodje ni 5 sekundi onog vremena
Postoji li opcija na fb da se omuguce samo lajkovi a komentari ukinu ?
Tacnije, da stavim neku sliku da omogucim lajkove a da se ne moze komentarisat ?
Tacnije, da stavim neku sliku da omogucim lajkove a da se ne moze komentarisat ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- BluesForever
- Kontakt:
Kako da iskljucim da ne primam obavijesti sa neke fb stranice.?
Champions League Winners 2012
Na vrhu stranice "Like" pritsnes i trebalo bi da ti se otvori lista, i tamo izaberes "stop notifications".BluesForever je napisao/la:Kako da iskljucim da ne primam obavijesti sa neke fb stranice.?
- Cautinho
- Kontakt:
Kako da mi umjesto radi u : srednja skola.... na fb profilu piše pohađa školu i radi nešto drugo 

Keep walking.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Moras stavit da ti je kraj skolovanja one godine i kad jeste.Da si generacije 2014.,2015.,koje vecCautinho je napisao/la:Kako da mi umjesto radi u : srednja skola.... na fb profilu piše pohađa školu i radi nešto drugo

#miasanmia

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Idimidodjimi
- Kontakt:
'si siguran da je sestra, da nije ono brat?adisice je napisao/la:A tek sestra a izgleda čitava porodica sve je to ludo
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 49 gostiju.