Eh da je Dragan Jović razmišljao tako kao ti, samo par dana prije revanša sa Zetom, imali bi još jedan odigran play - off.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- RajaBa1983
- Kontakt:
ko nam sudi dns ?
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Nisam siguran, mislim da je neki sudija
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Dovoljno da platimo godinu dana narodnu kuhinju kod tetke Zilhe i da nam kone imaju siguran obrok godinu dana. Sevap je starog insana nahraniti
- SarajevoForza
- Kontakt:
Evo ne mogu ni ja sad da se logujem, nmg ni novi acc napraviti pada im stranicamartini46 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:33gdje mogu naci link za desktop aplikaciju mozes li postaviti
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
Vi ste ponos i buducnost naseg Kluba. Uz @astonHz , @bera22 , @forgempp i druge mladice

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
strasno kakvi klosari. pa covjek i kad hoce da na posten i fer nacin kupi utakmicu i plati opet ni to ne mogu napravit da valja. **** ti drzavu i utakmicu i politiku i telekom usraniSarajevoForza je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:35Evo ne mogu ni ja sad da se logujem, nmg ni novi acc napraviti pada im stranica

-
- Kontakt:
Red1946 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:57Naravno, da za utakmicu sa Celtic om treba dodatno premirati igrače, to nije ništa nepoznato i tako su radili i Dinamo i Zvezda.BordoSarajevo je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:34Zamislite prođe se Budućnost i za grupe sa Celticom, čini mi se da grupe donose 2,9mil eura a Nam odliči da svi između sebe podjele 0,9mil eura u slučaju prolaska u vidu premija.
Mislim da bi poginuli na terenu![]()
A prije svega danas ući sa najjačim timom i pobijediti Slobodu, ključ će biti sredina terena i možda početi sa Pejovićem, Đokanom, TSS i Rahmanom, te Tatarom i Ahmom u napadu.
Sloboda ima jaku motoriku i mlade igrače, te bi bilo dobro tu dominirati, i pobjeda bi bila izvjesna.Ova utakmica na donosi prednost od 5 bodova nad suparnicima za titulu i to ne smijemo propustiti....
Od đetića smo igrački jači i smatram da smo favoriti protiv njih.
Iskreno bih volio da nam komsije budu prvi konkurent, ali mislim da su to Lazni Mo. Znam da se @bordobijeli nece sloziti sa ovom pretpostavkom, ali...
- SarajevoForza
- Kontakt:
Evo proradilo je na https://moj.bhtelecom.ba/martini46 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:38strasno kakvi klosari. pa covjek i kad hoce da na posten i fer nacin kupi utakmicu i plati opet ni to ne mogu napravit da valja. **** ti drzavu i utakmicu i politiku i telekom usraniSarajevoForza je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:35Evo ne mogu ni ja sad da se logujem, nmg ni novi acc napraviti pada im stranica![]()
![]()
Požuri dok opet ne padne stranica
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Zoran Grbić, nakon Dragana Petrovića je jedan od najuspješniji za nas

Skor je 13p-5n-2i. Ove sezone sudio samo jednu tekmu i to nama protiv Radnika. Dosad nam je protiv Slobode sudio jednom i to prošle godine na AFH kad smo dobili 3-0.
Upečatljiv je po pobjedama protiv Širokog 3-0 i Tuzle 6-2 kad je Rahmanoviću oprostio hvatanje za vrat i lakat. Zanimljivo je da je u obje te tekme Merso zabio hat-trick

Kasniš, stavio sam ja 10 min prije tebetm01hzne je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:43Zoran Grbić, nakon Dragana Petrovića je jedan od najuspješniji za nas![]()
Skor je 13p-5n-2i. Ove sezone sudio samo jednu tekmu i to nama protiv Radnika. Dosad nam je protiv Slobode sudio jednom i to prošle godine na AFH kad smo dobili 3-0.
Upečatljiv je po pobjedama protiv Širokog 3-0 i Tuzle 6-2 kad je Rahmanoviću oprostio hvatanje za vrat i lakat. Zanimljivo je da je u obje te tekme Merso zabio hat-trick![]()

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Isti problem, ne moze mi moja Web tv, a regularno su skinuli klošari pare.SarajevoForza je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:42Evo proradilo je na https://moj.bhtelecom.ba/martini46 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:38strasno kakvi klosari. pa covjek i kad hoce da na posten i fer nacin kupi utakmicu i plati opet ni to ne mogu napravit da valja. **** ti drzavu i utakmicu i politiku i telekom usraniSarajevoForza je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:35
Evo ne mogu ni ja sad da se logujem, nmg ni novi acc napraviti pada im stranica![]()
![]()
Zvao ih 5x i prebacuju na centralu al niko se ne javlja
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Izvinjavam se. dobio sam dostojnu zamjenu na tenisu

Četrnaestogodišnji Marko Maksimović osvojio U14 Tennis Europe turnir u Subotici, bez izgubljenog seta.

- RajaBa1983
- Kontakt:
Nije lošetm01hzne je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:43Zoran Grbić, nakon Dragana Petrovića je jedan od najuspješniji za nas![]()
Upečatljiv je po pobjedama protiv Širokog 3-0 i Tuzle 6-2 kad je Rahmanoviću oprostio hvatanje za vrat i lakat. Zanimljivo je da je u obje te tekme Merso zabio hat-trick![]()

i hvala drug
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ma kakav ja, u talu sam sa Telecomom za prijenose na MojaTV

Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 20 sep 2020, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar je mali, 19. do 14 godina, samo da ne ode preko graniceSamozdravlje je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:47Zundo je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:39@tmo1hzne takođerSamozdravlje je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:35
Vi ste ponos i buducnost naseg Kluba. Uz @astonHz , @bera22 , @forgempp i druge mladice![]()
![]()
![]()
Izvinjavam se. dobio sam dostojnu zamjenu na tenisu
Četrnaestogodišnji Marko Maksimović osvojio U14 Tennis Europe turnir u Subotici, bez izgubljenog seta.![]()
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Tada koliko nam je presudio umor, toliko i potcjenjivanje protivnika.Historicar je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:33Eh da je Dragan Jović razmišljao tako kao ti, samo par dana prije revanša sa Zetom, imali bi još jedan odigran play - off.
-
- Kontakt:
Ako si zavrsio kupnju na moj.bhtelecom.ba moci ces uci tek u 17:30 jer ti sad javlja nije ti aktivan servis ?ledesma je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:46Isti problem, ne moze mi moja Web tv, a regularno su skinuli klošari pare.SarajevoForza je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:42Evo proradilo je na https://moj.bhtelecom.ba/
Zvao ih 5x i prebacuju na centralu al niko se ne javlja
Ovo treba da pise na moj.bhtelecom pod aktivni servisi:
FK Sloboda - FK Sarajevo PPV Live. Počinje: 17:30 20.09.2020.
Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 20 sep 2020, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Jedva čekam da objave sastave.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, laznokrilo i 42 gosta.