svi k'o izgubljeni

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Autocesta FBiH, jalovina i voda koja se sručila nakon klizišta poplavila je autoput i regionalnu cestu. Saobraćaj je zaustavljen, na dionici Zenica-Kakanj, te se odvija alternativnim pravcima.RollingPaper je napisao/la:Sta vam je. Tek je počelo. Zašto nisu Fukare upustili još, ima li neki info
Meni moji javili da se vracaju nazad, a jos se auta vraca, ne moze se procstadiontusanj je napisao/la:Autocesta FBiH, jalovina i voda koja se sručila nakon klizišta poplavila je autoput i regionalnu cestu. Saobraćaj je zaustavljen, na dionici Zenica-Kakanj, te se odvija alternativnim pravcima.RollingPaper je napisao/la:Sta vam je. Tek je počelo. Zašto nisu Fukare upustili još, ima li neki info
Mislim da je ovo problem,ali nisam siguran.
Na autoputu su, ne mogu proc....RollingPaper je napisao/la:Sta vam je. Tek je počelo. Zašto nisu Fukare upustili još, ima li neki info
Nula bodova igra ne samo prema naprijed, nit se bore nit trce isto ko da vode 3 razlike makar. Nesigurno igraju i izgledaju izgubljeno ne znam šta su na pripremama radili ovo nije ni za remi.Gifron je napisao/la:Lose pravo, prema naprijed nista konkretno
Bravo za opasku, to su svi primjetilistaragarda je napisao/la:Krš je ovo .... Vidjet cemo drugo poluvrijeme al mrka kapa.... Macak umjesto prezimena nabio ime firme na dres... Cestitam
iz 1 u 2 drugo poluvrijeme.klasik je napisao/la:To Metaleđee nas drzi u ligi za prvaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.