FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 okt 2012, 09:35

CARSON je napisao/la:
pinki je napisao/la:Ja se uopšte ne bojim ove tekme sa Olimpicom, nekako imam osjećaj da ćemo ih rutinski pobjediti...
Imamo sad širinu u vezi i napadu što je jako bitno.
Brković me iznenadio na poziciji veznog-polušpica, znao se vratiti do našeg gola po loptu, možda bude nešto od njega...

Brkovic zna sa loptom i brz je igrac tako da ako bude radio kako mu Amar kaze mogao bi da uspije kad bi mogli otkupiti ovaj ugovor od LIverpola mali ce bitit klasa.
Sigurno mislis na hodzica,ali stoji i za brkovica da je dobar igrac. djelujemo mnogo brze i pokretljivije sa brkovicem

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 okt 2012, 09:58

SarajlijaTM je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
pinki je napisao/la:Ja se uopšte ne bojim ove tekme sa Olimpicom, nekako imam osjećaj da ćemo ih rutinski pobjediti...
Imamo sad širinu u vezi i napadu što je jako bitno.
Brković me iznenadio na poziciji veznog-polušpica, znao se vratiti do našeg gola po loptu, možda bude nešto od njega...

Brkovic zna sa loptom i brz je igrac tako da ako bude radio kako mu Amar kaze mogao bi da uspije kad bi mogli otkupiti ovaj ugovor od LIverpola mali ce bitit klasa.
Sigurno mislis na hodzica,ali stoji i za brkovica da je dobar igrac. djelujemo mnogo brze i pokretljivije sa brkovicem
Armin ce biti strasan igrac samo da ga zdravlje posluzi ali mi nije jasno zasto se Amar predomislio reako je da ga nece forsirati jer nije nas igrac mozda smo dobili pare kako bi imao vecu minuta

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 okt 2012, 10:14

Sinoc smo konacno odigrali kako treba.. Igra koja podsjeca na proslosezonsku.. Slazem se da su Zola i Svraka bili medju losijim ali niko da pomene Stanica koji je sinoc na moje veliko iznenadjenje bio mozda i najbolji igrac.. Zeba majstor, jos samo kada bi se malo brze oslobadjao lopte.. Kvesa beton i naprijed i nazad.. Vasilic totalno neopravdano bio do sada na klupi.. Po meni, trenutno bolji i sigurniji od Bogija.. Selimovic rutinerski i dosta solidno odigrao.. Brkovic polivalentan i mogao bi dosta napredovati kod nas.. I konacno mali Ara, kojeg sam godinama pratio u omladinskim pogonima, je pokazao vise u sinosnjih dvadesetak minuta nego Ramic od kada je poceo igrati.. Siguran i dosta opasan u svakom prijemu lopte i konacno smo dobili normalnu zamjenu za Adilovica..

Po meni je sinoc jedino poisjeta bila razocaravajuca.. Ne bih rekao da je bilo vise od 2000 ljudi, a ja, budala, ocekivao da ce posle ove pauze biti bar 5000.. Nadam se da ce protiv Olimpika i ta stavka doci na svoje.. Navijanje odlicno..

Sve u svemu sigurna igra i pobjeda bez par standardnih koje smo odmarali pokazala je da i na nasoj klupi ima potencijala.. Sada samo treba nastaviti niz..
BUDI ŽELJO !!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 okt 2012, 10:20

CARSON je napisao/la:Armin ce biti strasan igrac samo da ga zdravlje posluzi ali mi nije jasno zasto se Amar predomislio reako je da ga nece forsirati jer nije nas igrac mozda smo dobili pare kako bi imao vecu minuta
I ja sam cuo od neke njegove raje sa Cengic Vile da bi nam Liverpul mogao placati njegove minute.. Mislim da je to suplja i da je Ara to svojim igrama zasluzio.. Sef to ne moze ignorisati a mali bi mogao biti na posudbi i sledece sezone pa zasto da ga ne koristimo.. Vec smo na njemu zaradili 300 000 KM, ne placamo ga trenutno i jos kada bi zabio par golova za ovo vrijeme koje ce provesti kod nas to bi bio pun pogodak.. Ako ga zdravlje bude sluzilo bice zvijer a da je veliki potencijal govori i potpis sa Liverpulom..

P.S. Medju juniorima po meni ima jos jedan strasan igrac koji moze konkurisati za prvi tim i koji je, bar ja tako mislim, trenutno bolji od Smajica a igra njegovu poziciju.. Radi se o malom Bajicu.. Slican igrac onom Hajradinovicu koji je nase dijete a otisao je u Olimpik s tim da je Bajic na drugoj strani i dosta je opasniji u ofanzivi..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 24 okt 2012, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 okt 2012, 10:29

champions1921 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Armin ce biti strasan igrac samo da ga zdravlje posluzi ali mi nije jasno zasto se Amar predomislio reako je da ga nece forsirati jer nije nas igrac mozda smo dobili pare kako bi imao vecu minuta
I ja sam cuo od neke njegove raje sa Cengic Vile da bi nam Liverpul mogao placati njegove minute.. Mislim da je to suplja i da je Ara to svojim igrama zasluzio.. Sef to ne moze ignorisati a mali bi mogao biti na posudbi i sledece sezone pa zasto da ga ne koristimo.. Vec smo na njemu zaradili 300 000 KM, ne placamo ga trenutno i jos kada bi zabio par golova za ovo vrijeme koje ce provesti kod nas to bi bio pun pogodak.. Ako ga zdravlje bude sluzilo bice zvijer a da je veliki potencijal govori i potpis sa Liverpulom..
Druze ne kazem ja da nije zasluzio vec mi nije jasno zasto se Amar predomislio reako je da ga nece stavljati jer nije vise nas igrac i dodje utakmice gdje bi Ramic ili Pehilj mogli igrati i on stavi Armina meni je licno drago

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 okt 2012, 10:37

CARSON je napisao/la:
Druze ne kazem ja da nije zasluzio vec mi nije jasno zasto se Amar predomislio reako je da ga nece stavljati jer nije vise nas igrac i dodje utakmice gdje bi Ramic ili Pehilj mogli igrati i on stavi Armina meni je licno drago
Ne znam brate jesi li gledao prijateljsku sa Travnikom?? Ramic i Pehilj su nazalost toliko losi da je nelogicno da dobijaju prostor za igru.. Po meni ih treba poslati na kakvu posudbu.. Sef je tu izjavu dao kada se Ara tek vratio u juniore i posle njegovih nastupa za iste, gdje je prvi strijelac, a i posle ovih U-19 kvalifikacija gdje je postigao tri gola sef je promijenio misljenje sto je po meni ispravno i sto pokazuje dosta pozitivnih stvari kada je sefovo razmisljanje u pitanju..
BUDI ŽELJO !!!

dino94
Kontakt:

Post Postao/la dino94 » 24 okt 2012, 10:40

Jedna od ljepsih noci na hramu,opusteno,kospe,spika i trica bez srkleta.
Posjeta ocekivana,igra prelijepa za oko bez sile ono easy,laganica sto je posljedica ovih novih imena koji jesu dali sarmantnost igri.Evo momci kao Brkovic,Ara,pa Vernes bez Adila,pa Stana konacno su unijeli neku novu dimenziju u igri,sve je izgledalo tako jednostavno da je bila milina gledati.
Ovo bi trebala biti praksa za ubuduce da se sansa daje ovim momcima sa klupe cesce i da se drzi taj kod osvjezavanja ekipe jer daje neki novi ton igri.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 24 okt 2012, 10:41

Istina je,Armin prima platu od Liverpoola a određeni procenat pripada Želji,nešto slično kad je Mirza Mešić bio na posudbi iz Nantesa .
Einigkeit und Recht und Freiheit

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 okt 2012, 10:59

dino94 je napisao/la:Jedna od ljepsih noci na hramu,opusteno,kospe,spika i trica bez srkleta.
Posjeta ocekivana,igra prelijepa za oko bez sile ono easy,laganica sto je posljedica ovih novih imena koji jesu dali sarmantnost igri.Evo momci kao Brkovic,Ara,pa Vernes bez Adila,pa Stana konacno su unijeli neku novu dimenziju u igri,sve je izgledalo tako jednostavno da je bila milina gledati.
Ovo bi trebala biti praksa za ubuduce da se sansa daje ovim momcima sa klupe cesce i da se drzi taj kod osvjezavanja ekipe jer daje neki novi ton igri.
bilo bi to i ranije da se nismo na Grbavici patili sa svakom ekipom

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 24 okt 2012, 11:01

Jedva cekam dan kada ce Kjosevski stati na gol,dobar je i Antolovic ali mislim da Kjosevski moze komotno odmah na gol...super je sto Hodzic igra i da se mene pita igrao bi startera umjesto Adilovica,pa bar kuci kad igramo,a pogotovo protiv slabijih ekipa gdje trebamo kao sinoc otvoriti utakmicu sa par golova .S Adilom je to tesko jer je on kao u vaterpolu onaj sidras,nekad nam i takav treba ali mislim da je vrijeme da se polako mjenja...a svojim izjavama Amar je izgleda to skontao,i da poporucim Amaru na ono njegovo kako mu nije jasno da pobjedjujemo a raja ne dolazi,sigurno ce raja sad dolaziti ako igra uz pobjedu bude i lijepa za oko :) sto se mene licno tice ja uzivam vidjeti nekog naseg juniora kad zaigra za prvi tim.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 okt 2012, 11:15

deyo je napisao/la:Jedva cekam dan kada ce Kjosevski stati na gol,dobar je i Antolovic ali mislim da Kjosevski moze komotno odmah na gol...super je sto Hodzic igra i da se mene pita igrao bi startera umjesto Adilovica,pa bar kuci kad igramo,a pogotovo protiv slabijih ekipa gdje trebamo kao sinoc otvoriti utakmicu sa par golova .S Adilom je to tesko jer je on kao u vaterpolu onaj sidras,nekad nam i takav treba ali mislim da je vrijeme da se polako mjenja...a svojim izjavama Amar je izgleda to skontao,i da poporucim Amaru na ono njegovo kako mu nije jasno da pobjedjujemo a raja ne dolazi,sigurno ce raja sad dolaziti ako igra uz pobjedu bude i lijepa za oko :) sto se mene licno tice ja uzivam vidjeti nekog naseg juniora kad zaigra za prvi tim.
Antolovic je na posudbi kod nas i kada se vrati u svoj klub siguran sam da ce Vedran dobiti priliku.. Sto se posjete tice nebih se slozio sa tobom.. I kada bi se u LP plasirali posjeta bi bila dobra prvu sezonu a kasnije nula.. Primjer je of ali vidio si slucaj RK Bosna i njihovog ucesca u rukometnoj LP.. Prve sezone puna Skenderija a sledecih po 300 ljudi koliko je bilo protiv jedne velike Barcelone.. Cudan smo mi mentalitet a i ove mladje generacije svoje idole vide u Ronaldu i Mesiu i vise prate desavanja u nekim inostranim klubovima nego u svom dvoristu.. Ima i infrastruktura dosta krivice za slabu posjetu, pa i kvalitet igre i lige ali smijesno je da jednog prvaka prati 2000 ljudi.. Toliko nas treba biti na gostovanjima.. Jednostavno nas malo istinski voli i zivi za Zelju.. Vidio si Hajduka.. Nikada losiji a na Poljudu 25000 protiv neke Istre.. Crvena Zvezda ne moze primirisati Partizanu pa prosle sezone prosjek nekih 20000 ljudi na Marakani.. Nasih zaljubljenika je izgleda puno manje nego sto mislimo..
BUDI ŽELJO !!!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 okt 2012, 11:29

deyo je napisao/la:.
Antolovic je na posudbi kod nas i kada se vrati u svoj klub siguran sam da ce Vedran dobiti priliku.. Sto se posjete tice nebih se slozio sa tobom.. I kada bi se u LP plasirali posjeta bi bila dobra prvu sezonu a kasnije nula.. Primjer je of ali vidio si slucaj RK Bosna i njihovog ucesca u rukometnoj LP.. Prve sezone puna Skenderija a sledecih po 300 ljudi koliko je bilo protiv jedne velike Barcelone.. Cudan smo mi mentalitet a i ove mladje generacije svoje idole vide u Ronaldu i Mesiu i vise prate desavanja u nekim inostranim klubovima nego u svom dvoristu.. Ima i infrastruktura dosta krivice za slabu posjetu, pa i kvalitet igre i lige ali smijesno je da jednog prvaka prati 2000 ljudi.. Toliko nas treba biti na gostovanjima.. Jednostavno nas malo istinski voli i zivi za Zelju.. Vidio si Hajduka.. Nikada losiji a na Poljudu 25000 protiv neke Istre.. Crvena Zvezda ne moze primirisati Partizanu pa prosle sezone prosjek nekih 20000 ljudi na Marakani.. Nasih zaljubljenika je izgleda puno manje nego sto mislimo..
sad ce te napast sto si ovo napisao,jer kao hajduk je pred gasenjem ovo ono,(imaju prosjek ove sezone 16.000, zvezda 18.000.) al to je daleko od nasih ekipa al preko 5,6 hiljada se mora i moze

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 24 okt 2012, 12:26

Da ho hoce nasi malo aktivirat da se dovede raja u subotu na stadion ,ionako ce svi imat love :lol:
Željeznicar za život cijeli !

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 okt 2012, 12:31

arelinho je napisao/la:sljedece kolo
arenasport 1
Željeznicar - Olimpic 19:00 subota
pa eto za ove koji ne mogu na tekmu :D
Moja greska, ono je bilo za FBiH :D

Sto se tice posjete, svako ko kaze da je bilo preko 2000 sinoc nema dobru procjenu. Ja cak nisam siguran da sam sinoc mogao vidjeti i 2000, ali eto, neka ostane na tom broju, ljepse je nego 1500 :)
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 24 okt 2012, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 okt 2012, 12:39

[youtube][/youtube]

Sace Bajramski, da li neko zna kada se igra?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 okt 2012, 12:51

http://sportsport.ba/bh_fudbal/bajramsk ... obra/89993" onclick="window.open(this.href);return false;
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 okt 2012, 12:54

Kad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom...

Bio je, i uvijek bit' će, simbol naše Grbavice, Dževad Begić Đilda, legenda ! ŽELJO 1921

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 24 okt 2012, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 okt 2012, 13:12

I ovaj me forum nervira uvijek nesto kukate sinoc je bilo lijepo na Grbavici dobra igra dobra atmosfera pjesma o Dzildi extra prihvacena sve je bilo za 10 i opet nesta kukate malo raje znaci ukratko lijepa atmosfera dobra igra nasih sve je bilo dobro

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 24 okt 2012, 13:22

Mišljenja sam da Željo neće imati problema sa Olimpicom . Prije svega imamo kvalitetniji sastav , domaći teren i nošeni navijanjem vjerujem da će to bit rutinski , mislim 2-0 . Poslije toga ide derbi u kojem smo barem za mene favoriti . Pozz svim navijačima Želje . ;)
Brkica

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 24 okt 2012, 13:30

Choks je napisao/la:Mišljenja sam da Željo neće imati problema sa Olimpicom . Prije svega imamo kvalitetniji sastav , domaći teren i nošeni navijanjem vjerujem da će to bit rutinski , mislim 2-0 . Poslije toga ide derbi u kojem smo barem za mene favoriti . Pozz svim navijačima Želje . ;)
Ma protiv Sarajeva ide ona vasa trpaj te levade i dalje i dalje :)

pozz :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, Ramirez i 50 gostiju.