Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma i meni je x puta se desilo ovo.Prije mjesec sam promasio jednu za 1,5 milju a odmah sutradan promasio 2 za 4 milje a pogodio 25 parova.Doduse dobio sam u zadnjih par mjeseci jednom 700KM i jednom 300KM na 2+Celtic je napisao/la:NebeskaSila šteta stvarno,znam kako ti je i meni se 100 puta znalo desiti,i to na manje parova.
SPY je napisao/la:meni se cini hawyard dosta izgledan za over ali neam ga u wwin
Pokrivaš li hendi od -17.5 ?Linmer095 je napisao/la:Ovaj dečko iznad, @gaston zna znanje, čovjek jede čamuge
Dakako, imam dokaz al' nije za šire narodne masegaston je napisao/la:Pokrivaš li hendi od -17.5 ?Linmer095 je napisao/la:Ovaj dečko iznad, @gaston zna znanje, čovjek jede čamuge![]()
Odmah zabio tricu i onda ne uspije zakucati, o ****Zed98 je napisao/la:Ajde Babo, donesi mi 100 KM
Ma goni ih sve ja sam sinoc oko ponoci zaspo, razapeo me fudbal juce nistq se nije moglo pogoditi tako da nisam ni igrao camuga, sad evo provjerio boxscore i poen za poenom memphis tekme. A smijurije cim sam vidio da su za poen dobili znao sam da je to u zadnjoj sekundi se desavalo!Neutral je napisao/la:@Effenberg
Izbrisao sam poruku, ali eto, 2/3 pogođenih
Memphis lagano pobijedio 2.05 kvota, 1 razlike![]()
Harden 29 poena, over, 28.5 granica, jedva, lik 25 minuta samo 8 poena računajući kraj 3/4 i dva overtimea.
Sad znamo odakle poklon kvota na Cavsima [emoji38]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.