Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pa de Millere bilo šta pogodi u prvom pol. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
SVAKODNEVNO POKLANJAMO PO 50 EVRA
JEDNOM OD SVOJIH KORISNIKA!
Vreme ističe! Ako se korisnik Daniel H. (16***617) prijavi na svoj bet-at-home.com račun do 23:59 (CET), osvojiće 1150.00 EUR! Ako se korisnik ne prijavi na kladioničarski račun, iznos nagrade se uvećava za 50 EUR, te sutrašnjeg pobednika dana očekuje suma od 1200.00 EUR.
Izvuce mene djece mi pa da se pocastimo ko ljudi hahahahah
JEDNOM OD SVOJIH KORISNIKA!
Vreme ističe! Ako se korisnik Daniel H. (16***617) prijavi na svoj bet-at-home.com račun do 23:59 (CET), osvojiće 1150.00 EUR! Ako se korisnik ne prijavi na kladioničarski račun, iznos nagrade se uvećava za 50 EUR, te sutrašnjeg pobednika dana očekuje suma od 1200.00 EUR.
Izvuce mene djece mi pa da se pocastimo ko ljudi hahahahah
NIJETIMO MUSKOJ ODRASLOJ OSOBI

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Sta bi sa njim? Koliko videh dade dve trojke i stao. A cekam samo njega...96BadBoy je napisao/la:Ajde guedlock jedi ****
-
- Kontakt:
to je sve sto je dao za poluvrijemeNukeR_G1970 je napisao/la:Sta bi sa njim? Koliko videh dade dve trojke i stao. A cekam samo njega...96BadBoy je napisao/la:Ajde guedlock jedi ****

U nedelju igrao Juve po skripti a danas Perugia i to ti je to. Nema tu drugog objasnjenja. A tek ove golijade u produzecima, postalo je standard da se napada tu vise golova nego u 90 minuta.johnnyyK je napisao/la:Genoa, Juventusa razvale Perugiu ne mogu dobit...

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Sve utakmice danas 3 plus skoro,a meni ostao još QPR 3 + i sad će samo oni odigrati na 0 - 0

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ne piše džabe na dresovima Lowena Admiral. S +5 na -3
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ne bi da te rastuzim ali drasticno su pale kvote na undera tokom dana. Znam to jer sam ih stavljao X-a i undera od jutra pa evo do mraka, ha padnem neku kombinaciju samo sam to prenosio u slijedeci i bogami bilo je dosta pomjeranja po toj kvoti. Mislim da ce X biti svakako, QPR je inace underaska ekipa, a Championship ima najmanje u prosjeku golova od svih Engleza. Upamti to za ubuduce.Celtic je napisao/la:Sve utakmice danas 3 plus skoro,a meni ostao još QPR 3 + i sad će samo oni odigrati na 0 - 0![]()

Ma bezveze nalupao,sve 3 plus,ove Danske 2 ligu,Egipatsku ovog,Cluja i Anderlechta imam ali on će proči ali eto mora jedan ujebatiEffenberg je napisao/la:Ne bi da te rastuzim ali drasticno su pale kvote na undera tokom dana. Znam to jer sam ih stavljao X-a i undera od jutra pa evo do mraka, ha padnem neku kombinaciju samo sam to prenosio u slijedeci i bogami bilo je dosta pomjeranja po toj kvoti. Mislim da ce X biti svakako, QPR je inace underaska ekipa, a Championship ima najmanje u prosjeku golova od svih Engleza. Upamti to za ubuduce.Celtic je napisao/la:Sve utakmice danas 3 plus skoro,a meni ostao još QPR 3 + i sad će samo oni odigrati na 0 - 0![]()

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja se premisljao dal bi ih stavio pola sata. Na poluvremenu rutinskih +5, ja sam sebi govorim bi se zayeb'o da ih nisam stavio... 20 minuta drugog poluvremena- dva gola ljudi daliKingJamesMVP je napisao/la:Ne piše džabe na dresovima Lowena Admiral. S +5 na -3

-
- Kontakt:
Dvojica po pola eura za tiket?
Želi li ko?
Želi li ko?
Dodji pogledaj nekad prijedloge ovdje. Jako ti je losa navika to sabloniziranje. Znam dosta ljudi sto samo overe lupaju. Ja sam prije bio suhi underas. Mora se varirati. To sa Rumunima ti je isto sreca ziva jer Astra je nestabilna u zadnje vrijeme, normalno ovakve tekme se zavrsavaju do 2:0 za domacina ili 1:1 cak i 0:0, Egipcani su se malo razmahali ali nije im to standard inace, Danci je gotovo uvijek over, mada ja skidam jedan extra under na ove sad sto igraju i eno predlagao sam ga!Celtic je napisao/la:Ma bezveze nalupao,sve 3 plus,ove Danske 2 ligu,Egipatsku ovog,Cluja i Anderlechta imam ali on će proči ali eto mora jedan ujebatiEffenberg je napisao/la:Ne bi da te rastuzim ali drasticno su pale kvote na undera tokom dana. Znam to jer sam ih stavljao X-a i undera od jutra pa evo do mraka, ha padnem neku kombinaciju samo sam to prenosio u slijedeci i bogami bilo je dosta pomjeranja po toj kvoti. Mislim da ce X biti svakako, QPR je inace underaska ekipa, a Championship ima najmanje u prosjeku golova od svih Engleza. Upamti to za ubuduce.Celtic je napisao/la:Sve utakmice danas 3 plus skoro,a meni ostao još QPR 3 + i sad će samo oni odigrati na 0 - 0![]()

Treba razmisljati o formama o prosjecima golova u zadnjim tekmama, po meni h2h nije toliko mjerodavan ako nije relevantan (npr. neke zastarjele tekme ili kup tekme gdje se drukcije pristupa treba isfiltrirati) ima tu dosta stvari zato padaju vazda oni koji samo lupaju undere ili samo overe. Ja sam primjetio blagi napredak u svojoj igri odkako sam poceo razmisljati i o golovima i gdje bi mogli i kako i zasto. Ali dzaba kad sam ja bilmez pa gurnem 4-6 parova i mislim da ce sve proci.
- madridista4ever
- Kontakt:
eo mogu ja?Dolgopolov je napisao/la:Dvojica po pola eura za tiket?
Želi li ko?
Poklanjas ili nisam skonto meni bi godilo vrh ako dajesDolgopolov je napisao/la:Dvojica po pola eura za tiket?
Želi li ko?
Jel ima neko da igra na bet at home ili je prije igro ??
Zadnja izmjena: bojler, dana/u 01 dec 2016, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Gotovo,poslano je.
Ako mrtvi P.Lopez dobije Sakamota bit će još,al nema teorije da to dodje
Ako mrtvi P.Lopez dobije Sakamota bit će još,al nema teorije da to dodje

Ja sam igrao neko vrijemebojler je napisao/la:Poklanjas ili nisam skonto meni bi godilo vrh ako dajesDolgopolov je napisao/la:Dvojica po pola eura za tiket?
Želi li ko?
Jel ima neko da igra na bet at home ili je prije igro ??

je li ovo sad znaci ako odigras h2, a Dallas uzme tekmu da se pada

neko na wwinu, sutra vracam ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.