Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la TaRgEt_ » 03 jul 2014, 15:12

Dzanelemi je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce uspjeti dovesti sve... Prije Kajkuta nego Bekica. Evo vidim na njihovoj temi spominju i Mesanovica. Znaci po njihovim pricama to su Torlak, Mesanovic, Kajkut, Bekic. Ako dovedu 2 od ova 4 oni su na konju. Ali eto sacekajmo pa cemo vidjeti.
Ne treba ni omalovazavati Slobodu, a ni oni se ne trebaju previse dizati. Ipak ova njihova ekipa je sastavljena najvise od igraca koji su igrali Prvu ligu FBIH. Kako ce ici to u PL BiH vidjecemo.

Sve u svemu bice interesantnije prvenstvo sigurno. Samo da hoce ovu mrtvu zabranu gostovanja ukinuti...

Svaka cast majstore za komentar pivu imas kada budes u Tuzli od mene !
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jul 2014, 15:14

@collector

kontam ja tebe, isto su to napravili navijači i za Slobodu, spasili je sigurne smrti, podržali Husića, itd .. nemam je problem kad vaši navijači kažu da imaju najbolje igrače, da će osvojiti duplu krunu, da će prešamarati ligu, sve je to u redu (realno ili ne) .. problem je kad spuštate neke igrače koje dovode drugi klubovi, a i sami biste bili sretni da istu dođu vama (hipotetički da nemate Tana) :D e tu je problem, vaše uzdižete, a tuđe spuštate, jer vi imate najveće mogućnosti, nije to u redu

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 03 jul 2014, 15:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa nama ne gine ispadanje ili u najboljem slucaju borba za opstanak..ne vidjo da iko od nas spomenu titulu :D
Da se pita pojedince iz Sarajeva mi bi već ispali, ne bi imali šanse ni za opstanak a najveće pojačanje bi nam bio kloc Alibegović iz Mramora. :urnebes: Sreća pa ih se ne pita ništa, više ih niko ne svata ozbiljno. :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jul 2014, 15:18

Dzanelemi je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce uspjeti dovesti sve... Prije Kajkuta nego Bekica. Evo vidim na njihovoj temi spominju i Mesanovica. Znaci po njihovim pricama to su Torlak, Mesanovic, Kajkut, Bekic. Ako dovedu 2 od ova 4 oni su na konju. Ali eto sacekajmo pa cemo vidjeti.
Ne treba ni omalovazavati Slobodu, a ni oni se ne trebaju previse dizati. Ipak ova njihova ekipa je sastavljena najvise od igraca koji su igrali Prvu ligu FBIH. Kako ce ici to u PL BiH vidjecemo.

Sve u svemu bice interesantnije prvenstvo sigurno. Samo da hoce ovu mrtvu zabranu gostovanja ukinuti...
samo bi jedan dio ispravio da ne bude zabune..od ovih igraca sto su igrali i prosle sezone u drugoj ligi, velika vecina ima premijerligasko iskustvo..za sad u timu od igraca na koje se racuna u PL debituju samo Mehidic (mali je talentovan igrac i vrijeme mu je za iskorak), Mehanovic (ista prica), J.Mujkic (25 god, zabio bruku golova u drugoj ligi, takodjer vrijeme za iskorak) i Secerovic al njega odmah izbaci jer ima iskustvo Holandske lige, tak da ne vjerujem da ce mu biti problem...

ostali mladji igraci : Piric, Salihovic, Efendic, M.Mujic svi iza sebe imaju najmanje jednu sezonu u PL...a o ovim starijim tipa Redzepija, Omica, Moranjkica,Colica, Mitrovica, golmana Fejzica nema potrebe ni pricati-sve igraci sa najmanje 4-5 sezona u PL ili jacim ligama...

dalje i ova ostala pojacanja koja se spominju mahom imaju iskustvo u PL, tako da ne ulazimo mi sa trenutnim kadrom uopce kao "zelena" ekipa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 03 jul 2014, 15:21

Chinaglia je napisao/la:@collector

kontam ja tebe, isto su to napravili navijači i za Slobodu, spasili je sigurne smrti, podržali Husića, itd .. nemam je problem kad vaši navijači kažu da imaju najbolje igrače, da će osvojiti duplu krunu, da će prešamarati ligu, sve je to u redu (realno ili ne) .. problem je kad spuštate neke igrače koje dovode drugi klubovi, a i sami biste bili sretni da istu dođu vama (hipotetički da nemate Tana) :D e tu je problem, vaše uzdižete, a tuđe spuštate, jer vi imate najveće mogućnosti, nije to u redu
ma cini ti se, mozda i postoji par igraca koji su stvarno teske tarabe al svi znamo koji igraci vrijede u ovoj ligi, Kajkut extra igraca, Bekic korektan... evo npr ja Torlaka gotivim ko da mi je iz oka ispao, al nije on vise kalibar kao prije... a sto se tice uzdizanja i spustanja na svim stranama ima pojedinaca koji vole supljirati, tako i kod vas al da ne zalazimo sad u to da ne kvarimo i ovo malo konstruktivne rasprave... sto se mene tice neka svako dovodi igrace u okviru svojih mogucnosti i bez obzira ko ovdje sta pisao teren ce ipak sve pokazati kako za igrace tako i za klubove

P.S kako nama Tan, tako i vama Husic :D mozda imamo vise raspolozivih sredstava al zahvaljujuci uhljupskom savezu liga je srozana pa je i nama tesko dovesti iole kvalitenijeg igraca na ove nase livade ;)
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 03 jul 2014, 15:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:

samo bi jedan dio ispravio da ne bude zabune..od ovih igraca sto su igrali i prosle sezone u drugoj ligi, velika vecina ima premijerligasko iskustvo..za sad u timu od igraca na koje se racuna u PL debituju samo Mehidic (mali je talentovan igrac i vrijeme mu je za iskorak), Mehanovic (ista prica), J.Mujkic (25 god, zabio bruku golova u drugoj ligi, takodjer vrijeme za iskorak) i Secerovic al njega odmah izbaci jer ima iskustvo Holandske lige, tak da ne vjerujem da ce mu biti problem...

ostali mladji igraci : Piric, Salihovic, Efendic, M.Mujic svi iza sebe imaju najmanje jednu sezonu u PL...a o ovim starijim tipa Redzepija, Omica, Moranjkica,Colica, Mitrovica, golmana Fejzica nema potrebe ni pricati-sve igraci sa najmanje 4-5 sezona u PL ili jacim ligama...

dalje i ova ostala pojacanja koja se spominju mahom imaju iskustvo u PL, tako da ne ulazimo mi sa trenutnim kadrom uopce kao "zelena" ekipa
Moguce da jesu imali to iskustvo na kraju krajeva Huseinbasic aka Brzi je bio u Sarajevu, ali osim 1 gola olimpicu sve ostalo sto je radio je bilo vezano za kafanu, na terenu nula bodova recimo... Ipak nisu igraci koji su ostavili neki trag ili ucinak u ekipama u kojima su bili, jer da je tako sigurno bi se zadrzali. Fkt nemam namjeru da sad nesto omalovazvam hocu reci da trebate biti oprezniji u smislu vasih najava za narednu sezonu. Normalno je da se necete predavati unaprijed no ne treba ni letjeti previsoko. Mislim da su kod vas u ekipi igraci velikom vecinom osrednjeg kvaliteta kada je u pitanju PL BiH, koliko ce te moci napraviti to je sada pitanje... Ne vjerujem da cete ispasti ali ni da cete nesto vise napraviti sa ovakvom ekipom bez jos jedno 2, 3 dobra igraca.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jul 2014, 15:35

pa to i jeste kljuc nase sezone...tek nakon priprema ce se moci govoriti o ambicijama Slobode..ovo sve sto je za sad doslo-ostalo su timski igraci koji pojacavaju konkurenciju...

sad se traze ta 3 igraca, vezni, napadac i krilni napadac i oni ce sigurno doci ali oni su kljuc i od njih se ocekuje da vuku ekipu i od njih ce zavisi ambicije..ako to budu Kajkut/Mesanovic, Bekic i jedan dobar vezni logicno da idemo pokusati iznenaditi..ako to budu Krpic/Stojanov, Brzi i Bosnjak onda logicno da idemo na sredinu tabele

ps Brzi trenutno nije u kadru, kao ni Krpic i vjerujem da su oni opcije pri kraju, tek ako se ne nadje nista bolje..iako su obojica djelovali ovu polusezonu kao novi ljudi, znam ja te price za njih obojicu odavno ali sad su 6 mjeseci u Slobodi odradili kao pravi profesionalci i stvarno nema ni trunke zamjerke niko na njihov rad i zalaganje na terenu..a i van terena su bili primjereni..haman skontali da nema zajebancije ako hoces karijeru il je to bilo do Cire, vidjet cemo u nastavku njihovih karijera
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 jul 2014, 19:56

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 8564_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; definitivno nisu pismeni

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 03 jul 2014, 19:58

Hahaahhaha Bože :o :clap: :facepalm:

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 03 jul 2014, 20:01

rammstein je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 8564_n.jpg definitivno nisu pismeni
Vjerovatno mislis na one tamo, ali ja mislim da nije ovo do njih, ovo je CRS zezno....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 jul 2014, 20:02

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
1946

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 jul 2014, 20:03

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 jul 2014, 20:03

MrWhite je napisao/la:
rammstein je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 8564_n.jpg definitivno nisu pismeni
Vjerovatno mislis na one tamo, ali ja mislim da nije ovo do njih, ovo je CRS zezno....
crs samo da kljuceve od kapija

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 jul 2014, 20:19

Pa više nije ni smiješno
Nad tobom sunce najljepše sja

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 03 jul 2014, 20:30

E ako je do njih onda me nimalo ne iznenaduje, kad se sjetim one njihove prezentacije...... :rol:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 03 jul 2014, 20:53

:rol:
Hayley <3

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 jul 2014, 00:46

Kako ofiran photoshop :facepalm:
Ja te volim, volim Željo..

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 04 jul 2014, 00:53

gio10 je napisao/la:Kako ofiran photoshop :facepalm:
Bas je ovo ofirno,u pozadini Nahorevska brda a satro slikano ispred Sjevera,nidje veze
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 04 jul 2014, 00:54

slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.