FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Sretno Borcu u Europi. Ja mislim da Lausanne nije neprolazan protivnik, moze se sa njima igrati, nije to top svicarskog nogometa, sta bi da su Basel izvukli... Ovako, mislim da se to uz pravi pristup, manjak gresaka u defanzivnom dijelu moze proci, i nadam se da ce tako i biti. 

...Život za Široki...
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
zelim vam puno srece u evropi ,samo sto ce mo od ove evrope i vi i mi imati samo trosak cini mi se, za put nam treba godisnji budzet kluba
puno srece protiv Lozane. Sanse 60:40 za Borac.
cole-ch je napisao/la:puno srece protiv Lozane. Sanse 60:40 za Borac.

Simpatican protivnik. Drugoligas koji je preko kupa dosao do Evrope. Bas kao i Borac sa svojim zadnjim nastupom u Evropi 1989. godine. 

Demolirati će ih ako Bog da Borac. 

Sretno, realno jači ste i trebali bi iz ovog duel izaći kao pobjednici.
-
- Kontakt:
ljudi sretno mozete vi daleko dogurati ssa ovom ekipom uz par pojacanja pravih .....joj ljudi kako se ja radujem

jel igrate na Pecari ovu utakmicu ili?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Probisvjet
- Kontakt:
Jeste li poceli praviti stadion ili su vas slagal?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ma nema nista od stadiona ba..patka bilaProbisvjet je napisao/la:Jeste li poceli praviti stadion ili su vas slagal?

da..na pecari ce se igrati..doce vise od dva autobusa lesinara..provjeren infoKevin je napisao/la:jel igrate na Pecari ovu utakmicu ili?

-PAJA Fan Club!!
ozbiljno ja pitam..._Bad_boy je napisao/la:ma nema nista od stadiona ba..patka bilaProbisvjet je napisao/la:Jeste li poceli praviti stadion ili su vas slagal?
da..na pecari ce se igrati..doce vise od dva autobusa lesinara..provjeren infoKevin je napisao/la:jel igrate na Pecari ovu utakmicu ili?

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
pa ozbiljno ti kazem..
rekla im uprava da od stadiona nema nista a bila ih uhvatila euforija i sad ih stid sto su se bezze blamirali i zato su svi i otisli s foruma..bed im priznati valjda
ozbiljno sad
znas da je najavljivano da ce biti gotov njihov stadion i da ce moci igrati..radilo se nesto i tak..iako ja licno sumnjam i mislim da su velike sanse da svoje utakmice igraju u sirokom..

ozbiljno sad

-PAJA Fan Club!!
-
- Kontakt:
s moje strane bit cete dobro primljeni, osjecat ce te se kao kod kuće
WELCOME TO WEST HERZEGOVINA jest vam malo dalek put al pretrpite nekako 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Za ove pacenike sto zezaju za stadion, nema nas odlazak nikakve veze sa istim, jer i onako igrace se u BL sigurno, intezitet radova je pojacan, a posto jos igramo revans kod kuce, dobili smo dodatnih 7 dana za radove, a i da se ne stigne Boze moj, ne bi bilo prvo obecanje u ovoj zemlji koje nije ispunjeno. Pozdrav iz BL.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
-
- Kontakt:
Pozdrav svima.... Evo gledajuci ove vase neke komentare, ajd tako reci vatrenih navijaca Borca, nasao sam se u zabludi.... Te uprava ovakva... Te uprava onakva... Sipovac ovo... Sipovac ono... Maric ovakav... Maric onakav... xD Ljudi da budemo realni... Trazili ste Evropu... Dobili ste.. Lesinari su pevali "Lijte kise hladne vode, Baja ode, Baja ode"... Cuo sam cak i da su od uprave trazili da smene Baju... Uprava smeni... A neki se bune uprava kriva smenili Baju.. Pa gde jos to ima...
Sto se tice Dzimija covek vam je osvojio kup u Sarajevu...
A to nije mala stvar... Rekonstrukcija stadiona je pocela... I verujte ako se bude igralo u Sirokom da ce Sipovac napustiti Borac...
A neki lik kaze Sipovac seljak iz Nevesinja... E zbog takvih i jesmo ovde gde jesmo... Zar je vazno odakle je covek... Uradio vam je sto niko nije...
Ima neki komentar i za radove... Jbt pa ne pravi uprava stadion... Grad finansira...
Ako ste vec toliki lesinari onda trebate da znate sve...
A videcete kakva ce ekipa biti za sledecu sezonu...
S postovanjem i sretno Evropi

S postovanjem i sretno Evropi
-
- Kontakt:
nasborik je napisao/la:Mislim da je vlasnik Nezavisnih novina i Fokusa, dosao je po formiranju nove uprave umjesto Milosa Milutinovica koji je navodno bio prezauzet drugim obavezama...Schlager je napisao/la:Ko je taj Sipovac uopste i kakve su njegove kvalifikacije da bude direktor FK Borac?
U intervjuima mi djeluje nekako zblanuto...
Zadnja izmjena: samo_realan, dana/u 25 jun 2010, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka vam je sa srecom u Evropi!
Pokazite da se u Bosni i Hercegovini igra jak fudbal!!!
Neka vam je jos jednom stretno, ma gdje god igrali!!!!
Pokazite da se u Bosni i Hercegovini igra jak fudbal!!!
Neka vam je jos jednom stretno, ma gdje god igrali!!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
izgleda da je ovo svjetsko prvenstvo pravo otkrovljenje za mnoge africke igracePeter Taye Oladotun ima 24 godine i igra na poziciji napadača, a ovaj Nigerijac ranije je igrao za Orijent, Bežaniju, Rudar Pljevlje, te prošle sezone za FK Šumadiju 1903 iz Kragujevca.
Trenutno se nalazi u Novom Sadu gdje se već drugi dan za narednu sezonu pripremaju fudbaleri Borca iz Banja Luke.
Taye će se pokušati nametnuti stručnom štabu Borca, a trener Zoran Marić će po završetku priprema odlučiti da li je nigerijski napadač potreban timu sa Varbasa.

fino ih se naseli u BIH..malo u olimpik,malo u borac,ko je sledeci

-PAJA Fan Club!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.