Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pa kako ga nije sramota, mislim na dybalu. Pa ima li iko da mu kaze : jarane, jel tebi jasno da nisi uvezao dva puta ili tri puta po 90 minuta zadnjih ne znas ni sam koliko sezona a da se pri tome nisi nesto povrijedio i da nisi nesto rovit itd.
Dalje, jel ti jasno da narednih (abd) jedno 5 mjeseci imamo igrati srijeda-subota i da si putovao iz **** argentine prije 2 dana, i da imamo sedmicu ispred nas sa dvije uzasnp vazne utakmice a tek ligas ampiona iza coska.
Dalje, jel tebi jasno da zbog tbog qurcenja klub ce dobiti 0 ojra u julu kad ti odlucis put intera, ali da je isti taj klub to znao i prije godinu i mogao je hladno ultimatum, ugovor ili tribine.
Dalje, jel ti jasno da dajes 5 golova po sezoni i da si najplaceniji igrac tima.
@pogba, 1000% si u pravu, jednostavno momak nije zreo bez obzira na skoro 30 u guzici i to je to.
Zasto mi zelimo da on potpise, samo zato sto nemamo 100 miliona da kupimo novu 10-u i da bi nas njegov besplatan odlazak unazadio jedno 2 prelazna roka.
Volim ga ko brata, ali jarane, ne rise, onakva utakmica, onakav momentum, atmosfera unutar tima i na stadionu, osjeti se energija dok gledas mec i onda on slaze facu jer je boze izveden u 80. minuti kod 2-0 nakon reprez.pauze pred 20 vezanih utakmica.
Shupak jedan.
Dalje, jel ti jasno da narednih (abd) jedno 5 mjeseci imamo igrati srijeda-subota i da si putovao iz **** argentine prije 2 dana, i da imamo sedmicu ispred nas sa dvije uzasnp vazne utakmice a tek ligas ampiona iza coska.
Dalje, jel tebi jasno da zbog tbog qurcenja klub ce dobiti 0 ojra u julu kad ti odlucis put intera, ali da je isti taj klub to znao i prije godinu i mogao je hladno ultimatum, ugovor ili tribine.
Dalje, jel ti jasno da dajes 5 golova po sezoni i da si najplaceniji igrac tima.
@pogba, 1000% si u pravu, jednostavno momak nije zreo bez obzira na skoro 30 u guzici i to je to.
Zasto mi zelimo da on potpise, samo zato sto nemamo 100 miliona da kupimo novu 10-u i da bi nas njegov besplatan odlazak unazadio jedno 2 prelazna roka.
Volim ga ko brata, ali jarane, ne rise, onakva utakmica, onakav momentum, atmosfera unutar tima i na stadionu, osjeti se energija dok gledas mec i onda on slaze facu jer je boze izveden u 80. minuti kod 2-0 nakon reprez.pauze pred 20 vezanih utakmica.
Shupak jedan.
Nedorastao pa eto ti...
Jbt jedan Alex je sjedio na klupi i šutio, igrao lošije, bio u lošijoj formi ali sve prošao i opet ostao kad je najteže bilo.
Jbt jedan Alex je sjedio na klupi i šutio, igrao lošije, bio u lošijoj formi ali sve prošao i opet ostao kad je najteže bilo.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dybala je ispao kreten, trebao je i ranije izaci, jer je potreban u narednim utakmicama, a iz aviona haman dosao na utakmicu. Razumijem da budes ljut sto nisi zabio, ali asistirao za prvi gol odigrao sasvim ok utakmicu.
Nije mi jasan njegov nastup nikako, covjece imas 20 godina nisi balavac.
Nije mi jasan njegov nastup nikako, covjece imas 20 godina nisi balavac.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Kako se ovako ne zna buniti kad ne igra za repku ili kad dobije samo 15 min ?
Ali nema veze neka malo polazuje da mu je krivo, bit ce samo bolji…
Ali nema veze neka malo polazuje da mu je krivo, bit ce samo bolji…

Zakaria only took a knock, he has nothing. As soon as the match was over he felt no more pain. For Chiellini it shouldn't be anything serious but anyway a stop of about ten days is hypothesized.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Niko nista da kaze o cistom penalu na Vlahovicu??
Ne svidja mi se stav sudija prema Juventusu ove sezone, pobijedilo se 2:0 pa nije ni bitno na kraju, ali sta da je kojim slucajem 1:1 zavrsilo.. Savrseno cist penal njemu ispred ociju, i nista ..
Inace osjeti se svjeza krv odmah, ogromnu paznju Vlahovic privlaci na sebe, i vidi se kako Morati to odgovara, sjajna partija, steta ove placipi*ke sto baci mrlju na ovo dizanje tima iz pepela ...

Inace osjeti se svjeza krv odmah, ogromnu paznju Vlahovic privlaci na sebe, i vidi se kako Morati to odgovara, sjajna partija, steta ove placipi*ke sto baci mrlju na ovo dizanje tima iz pepela ...
Obecanje - ludom radovanje.

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Kakvo je Dijambala derle 

-
- Kontakt:
Pisalo nas je 2-3 o penalu, onaj drugi 100%.linethreader je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:10Niko nista da kaze o cistom penalu na Vlahovicu??Ne svidja mi se stav sudija prema Juventusu ove sezone, pobijedilo se 2:0 pa nije ni bitno na kraju, ali sta da je kojim slucajem 1:1 zavrsilo.. Savrseno cist penal njemu ispred ociju, i nista ..
Prvi onako, mogao se svirati.
#ALLEGRIOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja se pojedinim clanovima ovoga foruma divim...na svaki nacin "perete" vase ljubimce...kako god da igraju, sta god da urade...aferim..
Izveo je odlicno aut...najbolji na utakmici...presjekao je JEDNU loptu, najbolji...voli Juventus...

Izveo je odlicno aut...najbolji na utakmici...presjekao je JEDNU loptu, najbolji...voli Juventus...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Ima svega a i istine.
I ja sam odma rekao da je Barcelona tom zamjenom popušila. Jer ono Pjanić je mentalni patuljak i već je bio u padu. Arthura povrede je'bu pa nikako da uhvati ritam, inače odličan igrač.Pogba je napisao/la: ↑07 feb 2022, 07:16![]()
Zavladalo je drugacije mišljenje, 1000x ponovljena laz je postala istina pa tako i dalje neki spočitavaju neke toboze moje fule.
Cak i Pjanic-Arthur situacija je moja pobjeda, tu je omjer bio 1 u korist Arthura na svakih 100 forumasa. I iako ovaj nije nikakav wow igrač, ipak ima 26 godina i igra nešto dok Pjanic nije faktor ni u Turskoj.
Nevjerovatan osjećaj za prostor, čitanje igre i visok IQ. Strašan Vlahović.
Al cuj ovog, ako ode Allegriju nikad nece oprostiti. Pa Allegri mu ozivljava karijeru i jos ga stavi kao kapitena ispred Bonuccija i ekipe
Smijao se dok je izlazio, a ove ekspresije nista ne moraju znaciti.

Smijao se dok je izlazio, a ove ekspresije nista ne moraju znaciti.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
Vlahović je bukvalno u ovom momentu najpopularniji igrači Italiji. Mediji samo o njemu pišu u posljednja dva dana na cizmi.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da Allegri pojede gofno na terenu, Italia bi pricao kako je izmet pun vitamina, minerala, da poboljsava koncentraciju i utice na psihu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Na moju enormnu zalost, izgleda da je Chiello zavrsen igrac kads je zdravlje u pitanju. Cesce je van stroja nego u stroju

Ponosno to ne poricem. Ko prizna pola mu se prastaBuffonGigi je napisao/la: ↑07 feb 2022, 19:19Da Allegri pojede gofno na terenu, Italia bi pricao kako je izmet pun vitamina, minerala, da poboljsava koncentraciju i utice na psihu.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma tako je vec dugo vremena, al jbo sebe kad god je zdrav igra kao u najboljim danima. Dzaba i ACL povreda, i godine, i sve zivo, on opet jede protivnicke napadace na terenu. Dok god moze odigrati i 10 utakmica u sezoni, neka ga. Lav je to, meni najdrazi igrac Juventusa ikad.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.