FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

alan ford 26
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la alan ford 26 » 21 okt 2012, 14:24

nukleusmember je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Mi kako igramo samo je cudo pa smo 2 mjesto. Radnik 1-1,Rudara jedva uzeli evo sad Gradina ali kad pocnemo igrat kako znamo odosmo mi daleko ispred svih.Proljece pitari idu Celiku,,Nama,Sirokom,Borcu pa mislim a garantujem da ce im na zimu otic bar 2 igraca od ovih najboljih.
nije to nikakvo chudo,zavrshili ste sudije na minimalno 4 tekme,da nije bilo tog "chuda" bili bi ste 8-mi,al ko che vama skretnicharimka vishe znati,chudo je shto je uz takvu klimu i amariteta za osimizaciju rajvo i dalje prvo,chudo nevidjeno

voli vas vash bordoglavi kiklop
Ciji si ti tako pametan? ;)
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

CARSON

Post Postao/la CARSON » 21 okt 2012, 14:33

Alipasino je napisao/la:Mi kako igramo samo je cudo pa smo 2 mjesto. Radnik 1-1,Rudara jedva uzeli evo sad Gradina ali kad pocnemo igrat kako znamo odosmo mi daleko ispred svih.Proljece pitari idu Celiku,,Nama,Sirokom,Borcu pa mislim a garantujem da ce im na zimu otic bar 2 igraca od ovih najboljih.
i svinjskom samo je bitno da pitari ne pobjede Zvijezdu jer bi onda mi imali vise sansi za titulu moje misljenje je da smo mi ipak uzeli bodove sa tezih gostovanja Zvijezda GOSK CELIK a jedan bod smo vec u prednosti za gostovanje u Travniku znaci bit ce zanimljivo do kraja moje misljenje je da oni imaju prednost zato sto imaju vecu zelju nego nasu igraci.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 okt 2012, 14:34

Kad kaže ''bordoglavi'' kao da liči na muški polni organ. :D Čuj bordoglavi. :lol:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 okt 2012, 14:38

nije to nikakvo chudo,zavrshili ste sudije na minimalno 4 tekme,da nije bilo tog "chuda" bili bi ste 8-mi,al ko che vama skretnicharimka vishe znati,chudo je shto je uz takvu klimu i amariteta za osimizaciju rajvo i dalje prvo,chudo nevidjeno

Kakve četiri tekme. Mi smo već završili i KUP i prvenstvo sa sudijama. Obezbjedili smo DUPLU, preko sudija, samo ti to još ne kontaš. Skontaćeš na kraju prvenstva.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 okt 2012, 14:40

voltron30 je napisao/la:Kad kaže ''bordoglavi'' kao da liči na muški polni organ. :D Čuj bordoglavi. :lol:
baš :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 21 okt 2012, 14:44

voltron30 je napisao/la:Kad kaže ''bordoglavi'' kao da liči na muški polni organ. :D Čuj bordoglavi. :lol:
i još uz to kiklop (jednooki) :lol: trebao bi lik dobiti ban zbog vrijeđanja samog sebe :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 okt 2012, 14:55

Kurcoglavi :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 okt 2012, 14:59

[youtube][/youtube]

Sace silovanje, pa ih prpa uhvatila... :D

slika

slika

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 okt 2012, 15:52

Nukleus neplanirano dijete, kad ga rodila bacila se u bunar, ko u Menzelovom filmu kad staru razkitnjari patuljak, bordoglavi tuljakpa-pa
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 okt 2012, 16:12

ha ha ha ha ha ha ha ha......kako uzhivam kada ovako zapjenite ha ha ha ha ha ha ha,morate josh malo poraditi na mashtavotitosti dodushe al" ne"a veze,dragi ste kako god ;)

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 21 okt 2012, 16:56

Legendo odusevio si me.
Kako ste samo zapjenili hahahaha.

Mali je glup, al' nevidjeno :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 okt 2012, 17:28

Kadeti dobili Gradinu 5-6:1 :mrgreen: .. Nisam siguran.. Juniori dobili 3:1.. Sef gledao ali nije imao sta vidjeti.. Juniorima se noge odsjekle kada su vidjeli sefa i njegovog vjernog pratioca da ih posmatraju..
BUDI ŽELJO !!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 okt 2012, 17:29

champions1921 je napisao/la:Kadeti dobili Gradinu 5-6:1 :mrgreen: .. Nisam siguran.. Juniori dobili 3:1.. Sef gledao ali nije imao sta vidjeti.. Juniorima se noge odsjekle kada su vidjeli sefa i njegovog vjernog pratioca da ih posmatraju..
Ko je dao gol za juniore Gradine :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 okt 2012, 17:32

Benjo_AFC86 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Kadeti dobili Gradinu 5-6:1 :mrgreen: .. Nisam siguran.. Juniori dobili 3:1.. Sef gledao ali nije imao sta vidjeti.. Juniorima se noge odsjekle kada su vidjeli sefa i njegovog vjernog pratioca da ih posmatraju..
Golman iz penala.. Ne znam ime.. Bili ste ravnopravni na terenu i pruzili ste najkvalitetniji otpor od ovogodisnjih protivnika na Grbavici.. Imali ste dva zicera i zadnjih 15-ak minuta ste igrali sa igracem manje.. Juniori vam nisu losi uopste..
BUDI ŽELJO !!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 okt 2012, 17:35

champions1921 je napisao/la:
Golman iz penala.. Ne znam ime.. Bili ste ravnopravni na terenu i pruzili ste najkvalitetniji otpor od ovogodisnjih protivnika na Grbavici.. Imali ste dva zicera i zadnjih 15-ak minuta ste igrali sa igracem manje.. Juniori vam nisu losi uopste..
Hehe.. zato i pitam , da vidim je li istina :D Pirija, on je pozvan za repku juniora, branio i za prvi tim isto.

Da juniori nisu nimalo loši, pobjeda protiv Sarajeva u Srebreniku protiv njih :D protiv Veleža u Vrapčićima itd ..

ali kadeti su :shock:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 okt 2012, 17:40

Hehe.. zato i pitam , da vidim je li istina :D Pirija, on je pozvan za repku juniora, branio i za prvi tim isto.

Da juniori nisu nimalo loši, pobjeda protiv Sarajeva u Srebreniku protiv njih :D protiv Veleža u Vrapčićima itd ..

ali kadeti su :shock:
Imate dobrog desnog beka, golmana i malca sa brojem 11 koji je Armina Hodzica savrseno cuvao sto malo kome polazi za rukom.. On je i dobio drugi zuti pred kraj tekme.. Kadete nisam gledao..
BUDI ŽELJO !!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 okt 2012, 18:34

Gledao sam juniore, slabo smo odigrali a opet 3 gola nekako udjose. Onaj njihov golman je klasa, vec se sada vidi. Kod nas cini mi se Kjosevski branio. Odlican je i on bio. Gradina u prvom poluvremenu bolja, imate odlicne juniore. Hodzic nevidljiv. Nit' trci, a kao da ni nema zelje neke za tim. Kod nas broj 8 (ne znam ko je) daleko najbolji bio. Realno neki remi ili pobjeda 2:1 za nas. Lose smo odigrali, tj. Gradina je odigrala dobro.

Amar dosao sa psom i bio tu od 20te minute do kraja. Nije imao sta da vidi. Sve u svemu jedno lijepo nedjeljno popodne na Grbavici. Bilo je vise ljudi iz Gradine nego domacih i uglavnom su se zalili na sudjenje :mrgreen: . Cini mi se uglavnom roditelji igraca. Izgleda da je to postala neka navika u zadnje vrijeme. Jos malo i prenijece se na pjetlice to. Sudija nije ostetio nikoga, svirao po jedan penal na obje strane i zasluzeno pokazao jedan crveni karton (drugi zuti) igracu Gradine. Osim toga, nije ni imao posla nekog.
Sport je lijek za tijelo i duh.

mirsonii
Kontakt:

Post Postao/la mirsonii » 21 okt 2012, 18:47

Pozdrav komšije,

derbi je za manje od dvije sedmice, a atmosfera nikako nije na nivou jednog takvog događaja. Kakve su vaše prognoze i očekivanja ?

Rezultat, posjeta ?

Koliko očekujete da će te primit golova od Saida, sada kada je 100% spreman, ako uzmemo u obzir da vam je prošli derbi zabio sa 15 kila viška ? :D

Mislim da bi ovaj derbi mogao dosta reći o vašoj eventualnoj dominaciji, kao i o jesenjem prvaku, ja se samo nadam fer i korektnom suđenju.

Zivjeli :D

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 okt 2012, 18:53

mirsonii je napisao/la:Pozdrav komšije,

derbi je za manje od dvije sedmice, a atmosfera nikako nije na nivou jednog takvog događaja. Kakve su vaše prognoze i očekivanja ?

Rezultat, posjeta ?

Koliko očekujete da će te primit golova od Saida, sada kada je 100% spreman, ako uzmemo u obzir da vam je prošli derbi zabio sa 15 kila viška ? :D

Mislim da bi ovaj derbi mogao dosta reći o vašoj eventualnoj dominaciji, kao i o jesenjem prvaku, ja se samo nadam fer i korektnom suđenju.

Posjeta plafon 10 000.. Za sve ostalo ce se pobrinuti Sir Amar Osim :mrgreen: ..
BUDI ŽELJO !!!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 21 okt 2012, 19:01

mirsonii je napisao/la:Pozdrav komšije,

Rezultat, posjeta ?

Misilim da nam sa 14 kila viska nece dat ni jedan :mrgreen:
Inace, konacno pravi derbi, 10k mozda i relanost, ali ja se uvijek nadam boljem :)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.